57

Facebook-analys av

Veldi

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Veldi, baserad i Jönköping i Jönköpings län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*57, vilket är 14 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Veldi publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Få följare. Verksamheten har ganska få följare. Visst är det kul att nära och kära följer verksamheten, men det behövs en större volym för att det ska bli några affärer av det.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Veldi. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
50
Frekvens
57
Följare
706
Interaktioner
716
Interaktioner per inlägg
23,9
Interaktioner per följare
1,0
Inlägg per vecka
3,0

Vinnarinlägg

Veldi

GRATTIS GRATTIS Nabil till ditt Vita certifikat!!

108 interaktionspoäng på 706 följare
Veldi

Ett Grönt certifikat till i Fräsen! Våra elever är så duktiga! STORT GRATTIS till dig, Nabil!!

83 interaktionspoäng på 706 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Helsingborg 24 april, Kristianstad 26 april, Halmstad 2 maj eller Mölndal 3 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Veldi

Bra läsning för er, som använder trycksatta anordningar så som pannor, brandsläckare och gasflaskor. Läs mer om förändringarna här I länken. https://mvr.se/2017/11/28/afs-20173-nya-regler-fran-1-december-for-trycksatta-anordningar/

AFS 2017:3 - nya regler för trycksatta anordningar.

Arbetsmiljöverket har bett oss informera er om att AFS 2017:3 börjar gälla från 1 december 2017. Föreskrifterna gäller tryckkärl och här nedan ges en beskrivning reglernas omfattning och en sammanfattning av genomförda ändringar jämfört med tidigare regler. (OBS Texten är uppdaterad…

3 interaktionspoäng på 706 följare
Veldi

GRATTIS GRATTIS Ahmed till ditt Gröna Certifikat i både Svarv och Fräs! ????????????????

5 interaktionspoäng på 706 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Industriutbildningar inom Svets och skärande bearbetningar. Vi brinner för det vi gör och älskar att utbilda och utveckla individer emot dagens ökade krav.