62

Instagram-analys av

LP Lastbilstvätt

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från LP Lastbilstvätt. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. LP Lastbilstvätt publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
56
Frekvens
75
Följare
7,0K
Interaktioner
24,6K
Interaktioner per inlägg
373
Interaktioner per följare
3,5
Inlägg per vecka
8,1

Vinnarinlägg

LP Lastbilstvätt

Läckert ekipage #lplastbilstvätt #örebrotruckstop #scania

1 169 interaktionspoäng på 7 004 följare
LP Lastbilstvätt

Vi spolar på #lplastbilstvätt #örebrotruckstop #truckwash#wash #scania #goinstyle #truckporn

980 interaktionspoäng på 7 004 följare

Förlorarinlägg

LP Lastbilstvätt

Påminnelse ???? idag fredag stängt i båda hallarna för service

62 interaktionspoäng på 7 004 följare
LP Lastbilstvätt

Nästa vecka kör vi kampanj pris på vårat kem för att fira @swedishtrucker kontot fyller 1 år! Följ du inte redan @swedishtrucker så gör det nu

77 interaktionspoäng på 7 004 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.