62

Facebook-analys av

Stora Coop Boländerna

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Stora Coop Boländerna. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Stora Coop Boländerna publicerar ett inlägg igenomsnitt 10,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
54
Frekvens
82
Följare
2,6K
Interaktioner
3,3K
Interaktioner per inlägg
38,6
Interaktioner per följare
1,3
Inlägg per vecka
10,0

Vinnarinlägg

Stora Coop Boländerna

Tävlingen är avslutad! Vinnaren meddelas i morgon söndag 31/12. ❤ TÄVLING ❤ TÄVLING ❤ TÄVLING ❤ Vinn oxfilén på bilden! Kommentera med Vad väger oxfilén på bilden i gram? Och vad väger oxfilén och Emma tillsammans i kg? Hur skulle du tillaga oxfilén om du vann? Gilla…

262 interaktionspoäng på 2 626 följare
Stora Coop Boländerna

Tävlingen är avslutat! Vinnaren meddelas i morgon torsdag! ❤ TÄVLING ❤ TÄVLING ❤ TÄVLING ❤ Vinn en valfri förpackning Lego från vår hylla! För att vara med och tävla: 1.Gilla och dela inlägget. 2. Kommentera med ett rim, som passar till ett Legopaket. Gilla gärna vår…

220 interaktionspoäng på 2 626 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Stora Coop Boländerna
3 interaktionspoäng på 2 626 följare
3 mån sedan
Stora Coop Boländerna
3 interaktionspoäng på 2 626 följare
3 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.