61

Facebook-analys av

storfors kommun

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från storfors kommun. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. storfors kommun publicerar ett inlägg igenomsnitt 9,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
52
Frekvens
81
Följare
2,2K
Interaktioner
7,3K
Interaktioner per inlägg
40,4
Interaktioner per följare
3,3
Inlägg per vecka
9,8

Vinnarinlägg

storfors kommun

Vinnare i Centrumfestens stämpeljakt blev Camilla Wirås! Förstapris är en resa för två till Frankfurt från Karlstad Airport. Vi fångade Camilla på jobbet och hon blev ordentligt överraskad!

244 interaktionspoäng på 2 196 följare
storfors kommun

OBS! Klicka på länken (inte på bilden) för att komma till texten. är Sveriges bästa skolkommun! Det visar den nysläppta …

233 interaktionspoäng på 2 196 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

storfors kommun

Radio Värmland intervjuar näringslivsutvecklare Börje Andersson om Stenas Ståls nedläggning.

Besvikelse i Storfors efter Stena ståls varsel - P4 Värmland

Gårdagens besked att företaget Stena Stål lämnar Storfors och därmed varslar alla anställda kom som en överraskning för kommunen.

0 interaktionspoäng på 2 196 följare
storfors kommun

Välkommen till Öppna Förskolan öppet idag 8:30-11:30

0 interaktionspoäng på 2 196 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.