56

Facebook-analys av

Bärgården

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Bärgården. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*56, vilket är 11 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Bärgården publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,5 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
52
Frekvens
52
Följare
2,0K
Interaktioner
741
Interaktioner per inlägg
57,0
Interaktioner per följare
0,4
Inlägg per vecka
1,5

Vinnarinlägg

Bärgården

Årets Landsbygdskvinna - Helena Ohlsson. Igår mottog Helena Diplom med en fin utmärkelse från Hushållningssällskapet. Sedan företaget grundades -92 har Helena skött allt personalansvar, fakturering och allt bakom kulisserna med Bärgården. Utöver det jobbar Helena som handledare på…

160 interaktionspoäng på 1 955 följare
Bärgården

TACK 2017 & TACK TILL ALLA ER HÄRLIGA KUNDER! Önskar er alla ett riktigt G????tt Nytt År✨

85 interaktionspoäng på 1 955 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Bärgården

Självplock av julgranar????En mysig aktivitet för hela familjen. Varmt Välkomna✨

11 interaktionspoäng på 1 955 följare
Bärgården

Årets sista självplock i morgon fredag 22/12 kl 13.00-15.00???? Pris 240kr. Varmt välkomna ✨

15 interaktionspoäng på 1 955 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.