60

Facebook-analys av

Älvkarleby Sportfiske

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Älvkarleby Sportfiske. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Älvkarleby Sportfiske publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
62
Följarskara
52
Frekvens
54
Följare
1,4K
Interaktioner
1,0K
Interaktioner per inlägg
56,7
Interaktioner per följare
0,7
Inlägg per vecka
2,1

Vinnarinlägg

Älvkarleby Sportfiske

Mikael Lindell från Skutskär har fiskat full pott idag! Fiskarna vägde 2,7kg, 2,8kg, och fisken här på bilden vägde fina 4,7kg.

145 interaktionspoäng på 1 417 följare
Älvkarleby Sportfiske

God Jul och Gott Nytt År !

124 interaktionspoäng på 1 417 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Älvkarleby Sportfiske

Inspirerande film ! Grymt Jobbat Johan och kompani ! ????

Många bäckar små

En film om visionärt naturvårdsarbete. Sportfiskarna presenterar tillsammans med Freewater Pictures filmen Många bäckar små. Följ med på en inspirerande resa...

8 interaktionspoäng på 1 417 följare
Älvkarleby Sportfiske

Måtte nu politikerna och myndigheterna vakna ! I veckan släpptes en publicering kring frågan om fåglar, sälar och människor konkurrerar om fisken i sjöar och hav. Nu har forskare inom området kommit fram till att mängden skarv och säl är ett mycket stort hot mot framtida fiske om inget…

Sälar, fåglar och människor konkurrerar om Östersjöns fisk | Externwebben

I Sverige och runt om i Europa förs en stundtals laddad debatt kring frågan om ifall fåglar, sälar och människor konkurrerar om fisken i sjöar och hav. I Östersjön råder sådan konkurrens visas i en...

21 interaktionspoäng på 1 417 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.