62

Facebook-analys av

Säffle kommun

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Säffle kommun. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Säffle kommun publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
60
Frekvens
70
Följare
10,1K
Interaktioner
41,0K
Interaktioner per inlägg
383
Interaktioner per följare
4,1
Inlägg per vecka
6,6

Vinnarinlägg

Säffle kommun

Det är med stor glädje vi kan berätta att Sven-Ingvars, med nya frontfiguren Oscar Magnusson, kommer att ha smygpremiär för nya Sverigeturnén Länge leve Sven-Ingvars på Medis i Säffle! Skriv upp 28 februari i kalendrarna! #säffle #säfflekommun #medis

1 964 interaktionspoäng på 10 077 följare
Säffle kommun

Säffle i vacker vinterskrud! #säffle #säfflekommun #säfflekanal #återblick Foto: Mathias Sköld

1 809 interaktionspoäng på 10 077 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Säffle kommun

Viktig information om Östby miljöstation På grund av sjukdom stänger återvinningscentralen på Östby miljöstation kl. 12.00 idag måndag 12/2, och öppnar åter onsdagen den 14/2 kl 07.15.

28 interaktionspoäng på 10 077 följare
Säffle kommun

Säffle kommuns energirådgivare Daniel Hult har under det senaste året drivit ett miljöprojekt riktat mot barn och unga som fått mycket positiv uppmärksamhet. Bland annat har eleverna från Långseruds friskola deltagit i projektet. - Att det blivit så omtyckt beror nog på blandningen av…

Miljöprojektet som väckt intresset för energifrågor hos barn i Värmland - Ellevio Kundnyheter

Under 2017 har ett miljöprojekt pågått i delar av Värmland, med syfte att väcka barns intresse för energifrågor. Mellanstadieelever på utvalda skolor i Arvika, Eda, Ã rjäng och Säffle har bland annat byggt elbilar som går på solenergi och haft energijakt. Eleverna har dessutom kunnat…

64 interaktionspoäng på 10 077 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.