60

Facebook-analys av

Västersläts gårdsbutik och café

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Västersläts gårdsbutik och café. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Västersläts gårdsbutik och café publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
56
Följarskara
56
Frekvens
58
Följare
4,0K
Interaktioner
4,5K
Interaktioner per inlägg
107
Interaktioner per följare
1,1
Inlägg per vecka
3,4

Vinnarinlägg

Västersläts gårdsbutik och…

Handla årets julskinka hos oss på Västerslät. Vi har rimmad julskinka från vårat eget gårdsslakteri till försäljning i disken. Välkomna!

319 interaktionspoäng på 3 983 följare
Västersläts gårdsbutik och…

Under finalveckan av familjeutmaningen har familjen Toulikas-Johansson lagat både huvud- och efterrätt. Du hittar deras recept på www.vasterslat.se. Gilla och dela detta inlägg för att hjälpa dem i tävlingen. Då har du dessutom chans att vinna en presentkorg.

248 interaktionspoäng på 3 983 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Västersläts gårdsbutik och…

Grattis! Till vinnarna i vårt inträdeslotteri! JULSKINKA Gul 71. Blå 41 & 369. PRESENTFÖRPACKNING Gul 202, 567 & 590. Blå 412, 150 & 226. Välkommen att hämta din vinst i butiken under ordinarie öppettider!

13 interaktionspoäng på 3 983 följare
Västersläts gårdsbutik och…
14 interaktionspoäng på 3 983 följare
3 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.