64

Facebook-analys av

Ica Nära Berghallen

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Ica Nära Berghallen. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 27 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Ica Nära Berghallen publicerar ett inlägg igenomsnitt 13,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
51
Frekvens
96
Följare
1,0K
Interaktioner
4,1K
Interaktioner per inlägg
31,3
Interaktioner per följare
4,0
Inlägg per vecka
13,9

Vinnarinlägg

Ica Nära Berghallen

Vi dansar in nya Frukt & Grönt avdelningen

159 interaktionspoäng på 1 010 följare
Ica Nära Berghallen

Nu ni har det hänt grejer! Välkomna

156 interaktionspoäng på 1 010 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Ica Nära Berghallen

Carbonara med julskinka och brysselkål

Den här carbonaran är perfekt att göra av resterna från julbordet. Brysselkålen gör rätten lite grönare. Det går lika bra att använda kassler eller någon annan form av skinka. Toppa med massor av riven ost, persilja och nymalen svartpeppar.

0 interaktionspoäng på 1 010 följare
Ica Nära Berghallen
1 interaktionspoäng på 1 010 följare
3 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.