75

Instagram-analys av

Färjestad BK

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Färjestad BK. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*75, vilket är 50 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Färjestad BK publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
61
Följarskara
84
Frekvens
76
Följare
35,3K
Interaktioner
186,0K
Interaktioner per inlägg
3,2K
Interaktioner per följare
5,3
Inlägg per vecka
8,3

Vinnarinlägg

Färjestad BK

Gôtt! #fbkse

5 550 interaktionspoäng på 35 278 följare
Färjestad BK

Mr Loob.

5 531 interaktionspoäng på 35 278 följare

Förlorarinlägg

Färjestad BK

Bra grejer! #fbkse

1 273 interaktionspoäng på 35 278 följare
Färjestad BK

Goda miner trots tråkig rehabträning! @michaellindqvst och @sebbeerixon diggar loss till en artist som dyker upp i Löfbergs Arena under hösten ???? #fbkse #färjestad #björnskifs

1 290 interaktionspoäng på 35 278 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.