69

Instagram-analys av

rommealpin

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från rommealpin. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*69, vilket är 38 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. rommealpin publicerar ett inlägg igenomsnitt 10,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
61
Följarskara
58
Frekvens
85
Följare
8,3K
Interaktioner
58,8K
Interaktioner per inlägg
676
Interaktioner per följare
7,1
Inlägg per vecka
10,8

Vinnarinlägg

rommealpin

Årets första❄❄❄❄ #rommealpin #snö #skidor #snowboard #borlänge

1 500 interaktionspoäng på 8 258 följare
rommealpin

God morgon! En riktigt fin skiddag är igång. Morgonens rundtur mellan kl 9-10 bjöd på nypistad fin snö. Snökanonerna går i de stänga nedfarterna. Endast lite snödimma noterades vid vissa platser under rundturen. #rommealpin

1 399 interaktionspoäng på 8 258 följare

Förlorarinlägg

rommealpin

Vi får många frågor om vi säljer presentkort - och det är klart vi gör! Presentkort kan köpas på plats i vår Gästservice eller online dygnet runt. Där kan man även välja hur man vill få kortet levererat -via mail eller post. Perfekt julkapp! #rommealpin #vinter #snö #presentkort #jul #skidor

146 interaktionspoäng på 8 258 följare
rommealpin

Följ strecken???? Trevlig lördag! #rommealpin #borlänge #alpin #snö #sol #vinter

274 interaktionspoäng på 8 258 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.