66

Facebook-analys av

Jimmie Åkesson

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Jimmie Åkesson. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Jimmie Åkesson publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Jimmie Åkesson för oengagerande inlägg. De 133723 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Jimmie Åkesson. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
34
Följarskara
100
Frekvens
68
Följare
133,7K
Interaktioner
219,8K
Interaktioner per inlägg
1,8K
Interaktioner per följare
1,6
Inlägg per vecka
6,2

Vinnarinlägg

Jimmie Åkesson
10 226 interaktionspoäng på 133 723 följare
2 mån sedan
Jimmie Åkesson

Idag på självaste julafton tänder vi det fjärde och sista ljuset i adventsljusstaken. Julen är äntligen här och jag vill önska er alla en riktigt god jul! / Jimmie

9 802 interaktionspoäng på 133 723 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Jimmie Åkesson

Valkonferens 2018 - Lördag 17/3

Landsdagarsombud, suppleanter för landsdagarsombuden, ledamöter och suppleanter i partistyrelsen, förbundsordförande och vice förbundsordförande i partiets f...

102 interaktionspoäng på 133 723 följare
Jimmie Åkesson

Årets julsingel är äntligen här. Köp den på iTunes och putta upp Jimmie till 10-i-topp.

138 interaktionspoäng på 133 723 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.