66

Instagram-analys av

SportingSE

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från SportingSE. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. SportingSE publicerar ett inlägg igenomsnitt 14,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar SportingSE för oengagerande inlägg. De 9256 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för SportingSE. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
49
Följarskara
58
Frekvens
100
Följare
9,3K
Interaktioner
15,3K
Interaktioner per inlägg
278
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
14,9

Vinnarinlägg

SportingSE

Musky Nr 100

647 interaktionspoäng på 9 256 följare
SportingSE

Trevlig Date med Big Mamma

609 interaktionspoäng på 9 256 följare

Förlorarinlägg

SportingSE

Nya ismeteset från Abu! Abu Garcia Blizzard Ice + Black Max inkl. Lina för endast 699:- Grym deal! @abugarcia_fishing #abugarcia #blackmax #blizzardice #sportingse #sportingjiggen #sportingflyshop #sportingtackleshop #attitudebaits #popuptackle #bassmatrix #perchpro #abborreproffs #pikeknuckles…

74 interaktionspoäng på 9 256 följare
SportingSE

Stängt imorgon lördag 10/2! Vi måste tyvärr hålla stängt imorgon pga att vi är på Båtmässan i Göteborg. Vi beklagar detta och är åter på banan igen på måndag med ordinarie öppettider! #sportingse #sportingjiggen #sportingflyshop #sportingtackleshop #attitudebaits #popuptackle…

121 interaktionspoäng på 9 256 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.