67

Instagram-analys av

Kennel Hellas Borderterrier

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Kennel Hellas Borderterrier. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 34 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Kennel Hellas Borderterrier publicerar ett inlägg igenomsnitt 16,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
51
Frekvens
100
Följare
1,8K
Interaktioner
3,9K
Interaktioner per inlägg
107
Interaktioner per följare
2,1
Inlägg per vecka
16,7

Vinnarinlägg

Kennel Hellas Borderterrier

Happy 8th birthday to the Berry-litter! This pic is of a young Bella playing with one of her younger siblings.

276 interaktionspoäng på 1 801 följare
Kennel Hellas Borderterrier

It’s still snowing!

231 interaktionspoäng på 1 801 följare

Förlorarinlägg

Kennel Hellas Borderterrier

Min fantastiska vän @miss_rehnstedt_ har illustrerat sin graviditet på ett sätt som jag hoppas att något förlag snappar upp och gör en bok av! Nu har hon startat ett konto speciellt för sina bilder, gå till @den_magstarka_modern !

25 interaktionspoäng på 1 801 följare
Kennel Hellas Borderterrier

When you wake up in the afternoon and crave grilled bell peppers, feta cheese and olives... #nightshifts

32 interaktionspoäng på 1 801 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.