61

Facebook-analys av

Design Emma Sjödin

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Design Emma Sjödin. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Design Emma Sjödin publicerar ett inlägg igenomsnitt 10,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
51
Frekvens
83
Följare
1,2K
Interaktioner
1,3K
Interaktioner per inlägg
28,4
Interaktioner per följare
1,1
Inlägg per vecka
10,1

Vinnarinlägg

Design Emma Sjödin

Idag ska teckningen av Prästkragarna blir klar ☺️. Imorrn far jag till Stockholm för att skanna in ????

124 interaktionspoäng på 1 160 följare
Design Emma Sjödin

"Mitt i natta är det", men nu är jag klar. Imorrn, eller ja idag ???? far jag till Crimson och skannar. Sedan väntar friläggning och så ska fjärilen få flyga in ☺️

118 interaktionspoäng på 1 160 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Design Emma Sjödin

ADVENTKALENDER, Lucka 24 Varje dag fram till 24/12 Julafton kommer jag ha en Fråga här på Facebook. Bland de som svarar rätt lottar jag VARJE DAG ut ett Presentkort på 100kr i min Webshop; https://designemmasjodin.se/sv/webshop/alla-produkter/. DEN SOM SEDAN HAR HAFT FLEST RÄTT PÅ ALLA…

1 interaktionspoäng på 1 160 följare
Design Emma Sjödin

ADVENTKALENDER, Lucka 23 Varje dag fram till 24/12 Julafton kommer jag ha en Fråga här på Facebook. Bland de som svarar rätt lottar jag VARJE DAG ut ett Presentkort på 100kr i min Webshop; https://designemmasjodin.se/sv/webshop/alla-produkter/. DEN SOM SEDAN HAR HAFT FLEST RÄTT PÅ ALLA…

1 interaktionspoäng på 1 160 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.