68

Instagram-analys av

Fotograf Annemaj Sporrong

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Fotograf Annemaj Sporrong. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*68, vilket är 37 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Fotograf Annemaj Sporrong publicerar ett inlägg igenomsnitt 16,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
51
Frekvens
100
Följare
1,2K
Interaktioner
6,3K
Interaktioner per inlägg
66,8
Interaktioner per följare
5,2
Inlägg per vecka
16,7

Vinnarinlägg

Fotograf Annemaj Sporrong

Idag fick jag med mig familjen för att ta vårt årliga julkort. Det var ingen rolig historia. Det var svinkallt, killarna fajtades och Linnea grät.. Min man var arg på mig för jag hade klätt Linnea med för lite kläder å själv undrade jag vad jag höll på med.

174 interaktionspoäng på 1 218 följare
Fotograf Annemaj Sporrong

Så fina små tvillingtjejer. Å underbara namn har de... Nora och Penny! ❤️

136 interaktionspoäng på 1 218 följare

Förlorarinlägg

Fotograf Annemaj Sporrong

Efter åtta timmars körning hela vägen hem från Jotunheimen .. stannade vi till vid sommarstugan utanför Strömstad för att ta en paus. Jag och Linnea. På en åker.. springandes i kapp hundratals gäss som kom flygandes in mot solnedgången... för att övernatta på denna åker. ????

9 interaktionspoäng på 1 218 följare
Fotograf Annemaj Sporrong

My best 9. What a year! Thank you for all likes and support and for following. I can’t wait to see what 2018 has in store for my business . ❤️ #bestnine2017 #best9

12 interaktionspoäng på 1 218 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.