74

Instagram-analys av

Svenska Ridsportförbundet

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Svenska Ridsportförbundet. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*74, vilket är 49 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Svenska Ridsportförbundet publicerar ett inlägg igenomsnitt 13,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
83
Frekvens
93
Följare
33,3K
Interaktioner
83,9K
Interaktioner per inlägg
1,5K
Interaktioner per följare
2,5
Inlägg per vecka
13,1

Vinnarinlägg

Svenska Ridsportförbundet

Wohooo! @pederfredricson är nominerad till Jerringpriset för andra året på raken

5 109 interaktionspoäng på 33 277 följare
Svenska Ridsportförbundet

Seger i världscupen i år igen!! HUR grymma!!!? @voneckermannsportstable och Mary Lou ???????????? ???????????????????? #feiworldcup #jumping #roadtoparis #ridsport #ghs2018 @gothenburghorseshow

4 853 interaktionspoäng på 33 277 följare

Förlorarinlägg

Svenska Ridsportförbundet

#Repost @radiosporten ・・・ ”Plums in i hela världens jubelorkan!” ???????? Tycker du att @pederfredricson ska vinna #Jerringpriset för andra året i rad? Ring 099 209 06. ???? Peder Fredricson tog tillsammans med hästen All In guld i ridsport-EM.

298 interaktionspoäng på 33 277 följare
Svenska Ridsportförbundet

Viktig nyhet om olycksfallsförsäkringen! Ridsportens olycksfallsförsäkring för alla medlemmar i Svenska Ridsportförbundet finns hos vår huvudsponsor Folksam, och vi är glada att tillsammans med Folksam kunna erbjuda våra medlemmar den tryggheten. Viktig nyhet för i år är att det blir…

390 interaktionspoäng på 33 277 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.