63

Instagram-analys av

Johan Dalman

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Johan Dalman. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Johan Dalman publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
66
Följarskara
51
Frekvens
59
Följare
1,3K
Interaktioner
4,0K
Interaktioner per inlägg
149
Interaktioner per följare
3,1
Inlägg per vecka
3,5

Vinnarinlägg

Johan Dalman

God Jul och ett välsignat 2018!

370 interaktionspoäng på 1 322 följare
Johan Dalman

Gyllne morgon utanför biskopsgårdens fönster

305 interaktionspoäng på 1 322 följare

Förlorarinlägg

Johan Dalman

Uppvärmningsseminarium med biskop Dr Markus Dröge, Evangelische Kirche, Berlin-Brandenburg-schlesische Oberlausitz inför morgondagens göteborgska biskopsvigning.

44 interaktionspoäng på 1 322 följare
Johan Dalman

Lärorik och uppmuntrande dag i Strängnäs med företrädare för Mariefreds och Mellösa församlingar ✋????????????

82 interaktionspoäng på 1 322 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.