66

Facebook-analys av

Presenter.se

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Presenter.se. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Presenter.se publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
70
Följarskara
57
Frekvens
55
Följare
8,0K
Interaktioner
5,6K
Interaktioner per inlägg
160
Interaktioner per följare
0,7
Inlägg per vecka
2,4

Vinnarinlägg

Presenter.se

????Julklappstävlingen - klapp Nº 13!???? Vi på Presenter.se lottar ut en julklapp varje dag fram till julafton! Idag lottar vi ut: Spa-set Natura Till produkten --> För att delta: ❶ Tagga en vän som hade velat ha julklappen! ❷ Gilla vår sida, presenter.se …

402 interaktionspoäng på 7 980 följare
Presenter.se

????Julklappstävlingen - klapp Nº 9!???? Vi på Presenter.se lottar ut en julklapp varje dag fram till julafton! Idag lottar vi ut: Personligt whiskeyglas Till produkten --> För att delta: ❶ Tagga en vän som hade velat ha julklappen! ❷ Gilla vår sida,…

328 interaktionspoäng på 7 980 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Presenter.se

Dags för årets bästa erbjudande! Vi avslutar vår Cyber Week 2017 med att erbjuda 50% rabatt på alla våra upplevelser! Passa på att prova på någonting du alltid önskat eller ge bort ett minne för livet till någon du håller kär. Använd koden: social50 Gäller t.o.m. 24.11.2017, minsta…

1 interaktionspoäng på 7 980 följare
Presenter.se
3 interaktionspoäng på 7 980 följare
6 v sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.