59

Facebook-analys av

Räddningstjänsten Oskarshamn

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Räddningstjänsten Oskarshamn. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 18 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Räddningstjänsten Oskarshamn publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,6 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
51
Frekvens
52
Följare
1,2K
Interaktioner
1,0K
Interaktioner per inlägg
67,9
Interaktioner per följare
0,8
Inlägg per vecka
1,6

Vinnarinlägg

Räddningstjänsten Oskarshamn

NYA LAGAR | 2018 Under året kommer ett par nya lagar träda i kraft: 1. Det blir straffbart för dig att sprida bilder på någon i en mycket utsatt situation, t.ex. från en olycksplats. 2. Förbud mot att tala i mobiltelefon utan handsfree när du kör bil. Att använda mobiltelefon när du kör…

214 interaktionspoäng på 1 246 följare
Räddningstjänsten Oskarshamn

Ett riktigt Gott Nytt År önskar vi er alla!

190 interaktionspoäng på 1 246 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Räddningstjänsten Oskarshamn

1 december Idag är det brandvarnarens dag. Fira genom att hålla in testknappen någon sekund. Den högljudda signal som förhoppningsvis hörs är utmärkt att dansa till. (Använd då gärna hörselskydd)

16 interaktionspoäng på 1 246 följare
Räddningstjänsten Oskarshamn

Vi vill tipsa om appen Hesa Fredrika. Med den kan du få viktig information vid krissituationer. Ta hand om er!

24 interaktionspoäng på 1 246 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.