66

Instagram-analys av

Hammarö Kommun

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Hammarö Kommun. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Hammarö Kommun publicerar ett inlägg igenomsnitt 12,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
51
Frekvens
89
Följare
2,1K
Interaktioner
8,4K
Interaktioner per inlägg
152
Interaktioner per följare
3,9
Inlägg per vecka
12,0

Vinnarinlägg

Hammarö Kommun

Mötte ett välkänt ansikte utanför min arbetsplats nu på eftermiddagen. Lars är verkligen lika go och trevlig som på tv! ???? / Kattis #mitthammarö #LarsLerin

523 interaktionspoäng på 2 133 följare
Hammarö Kommun

Hej! ???????? Mitt namn är Katarina Skoglund och det är jag som kommer ha hand om hammarö- kommuns instagramkonto den här veckan. Jag driver Arianns här på Skoghall, en present och inredningsbutik. Under veckan här kommer ni få följa mig och allt som rör min vardag. På bilden ser ni mig…

423 interaktionspoäng på 2 133 följare

Förlorarinlägg

Hammarö Kommun

Du glömmer inte bort att träna va!? Det är din billigast sjukförsäkring ????????Och är du anställd inom LIV har du dessutom rabatt på ditt träningskort #mitthammarö

49 interaktionspoäng på 2 133 följare
Hammarö Kommun

Idag lämnade jag ön för ett litet jobb i grannkommunen???? det bästa med mitt jobb är att man hela tiden får göra människor glada, inget annat kan väl slå det?! ????

53 interaktionspoäng på 2 133 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.