69

Instagram-analys av

SkiStar Sälen

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från SkiStar Sälen. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*69, vilket är 38 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. SkiStar Sälen publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
77
Frekvens
66
Följare
27,7K
Interaktioner
83,6K
Interaktioner per inlägg
1,9K
Interaktioner per följare
3,0
Inlägg per vecka
5,5

Vinnarinlägg

SkiStar Sälen

Dagens snöstatus❄️ Är det mycket snö där du bor?

3 878 interaktionspoäng på 27 681 följare
SkiStar Sälen

Det har snöat hela dagen och backarna är riktigt, riktigt fina⛷️

3 550 interaktionspoäng på 27 681 följare

Förlorarinlägg

SkiStar Sälen

Missa inte årets julkalender på SkiStarshop.com

243 interaktionspoäng på 27 681 följare
SkiStar Sälen

Glad alla hjärtans dag!❤️ I veckans Snövlogg passar vi på att se hur det står till med kärleken i skidbacken???? Länk till vloggen finns i profilen???? #allahjärtansdag #älskasnö #sälen #skistarsälen #skistar

602 interaktionspoäng på 27 681 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.