60

Facebook-analys av

Täpp Lars

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Täpp Lars. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Täpp Lars publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,1 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
61
Följarskara
55
Frekvens
50
Följare
5,5K
Interaktioner
4,7K
Interaktioner per inlägg
338
Interaktioner per följare
0,9
Inlägg per vecka
1,1

Vinnarinlägg

Täpp Lars

Elden brinner i spisen och hösten färgar stigen med guld. Än väntar några veckor i fäboden innan gården är färdig i byn. Ljuden och dofterna i skogen är mättnad och vila. Här är gott att vara.

1 061 interaktionspoäng på 5 536 följare
Täpp Lars

Snön ligger meterdjup och vintersolen leker med snökristallerna. Jag jobbar i skinnverkstaden och syr värmande dräktpälsar. Vill du sy din egen dräktpäls håller jag kurser. www.tapplars.se

727 interaktionspoäng på 5 536 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Täpp Lars

Helgen 13-15 oktober håller jag kurs i Jönköping där vi syr dräktbyxor i skinn eller tyg. Vi har fått ett återbud så det finns nu en ledig plats. Mer information om kursen:

93 interaktionspoäng på 5 536 följare
Täpp Lars

Julstämning i skinnverkstaden 17-19 november. Med julen som inspiration skapar du vad du själv önskar. Skinnkurs i Malung Information www.tapplars.se

141 interaktionspoäng på 5 536 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.