60

Facebook-analys av

Möllstorps Camping Öland

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Möllstorps Camping Öland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 21 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Möllstorps Camping Öland publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
61
Följarskara
51
Frekvens
58
Följare
1,5K
Interaktioner
3,1K
Interaktioner per inlägg
102
Interaktioner per följare
2,0
Inlägg per vecka
3,2

Vinnarinlägg

Möllstorps Camping Öland
297 interaktionspoäng på 1 524 följare
5 mån sedan
Möllstorps Camping Öland

Vinter på Möllstorps camping ❤️

213 interaktionspoäng på 1 524 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Möllstorps Camping Öland

Då kör vi! ????

1 interaktionspoäng på 1 524 följare
Möllstorps Camping Öland
10 interaktionspoäng på 1 524 följare
5 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.