58

Facebook-analys av

Södra

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Södra. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 16 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Södra publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
55
Frekvens
61
Följare
5,9K
Interaktioner
10,1K
Interaktioner per inlägg
94,7
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
4,2

Vinnarinlägg

Södra

I dag, den 18 februari, är det 80 år sedan Södra bildades. Historien om Södra är historien om hur enskilda skogsägare med engagemang och framsynthet tillsammans har skapat en framgångsrik och växande industrikoncern. Vill du veta mer om vår historia? Besök vår nylanserade historiska webb…

Södrahistorien

Sedan 1938 har Södra arbetat för skogsgårdarnas bästa. Här på Södrahistorien kan du läsa om händelser och berättelser från vår historia.

826 interaktionspoäng på 5 859 följare
Södra

Nu är vår investering om 100 miljoner kronor i Långasjö genomförd! Satsningen innebär bland annat en helt ny såglinje som från och med november är i produktion. Nästa år kommer anläggningen att öka sin produktion med nära 30 procent. – Den nya sågen skapar ett effektivare flöde…

Investering vid sågverket i Långasjö genomförd

Södras investering om 100 miljoner kronor i Långasjö är nu genomförd. Satsningen innebär bland annat en helt ny såglinje som från och med november är i produktion. Nästa år kommer anläggningen att öka sin produktion med nära 30 procent.

308 interaktionspoäng på 5 859 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Södra

Det är du eller aldrig! Din nyfikenhet kan ta dig varsomhelst. Varför inte till ett nytt jobb? Till vårt dotterbolag Trivselhus söker vi nu Konstruktörer! Vi söker dig som vill jobba som slutkonstruktör för att stötta upp i slutet av våra processer och även dig som vill arbeta i mitten…

3 interaktionspoäng på 5 859 följare
Södra

Vi letar nu efter duktiga praktikanter till Södra via programmet Tekniksprånget. Ett program för dig under 21 år som vill få en god inblick i ett företag. Programmet på Södra är väl förberett för att göra praktiktiden så meningsfull som möjligt, både för dig som elev men även för…

5 interaktionspoäng på 5 859 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.