62

Facebook-analys av

Ica Supermarket Håsta

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Ica Supermarket Håsta. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Ica Supermarket Håsta publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
65
Följarskara
52
Frekvens
55
Följare
1,5K
Interaktioner
7,3K
Interaktioner per inlägg
119
Interaktioner per följare
4,7
Inlägg per vecka
2,3

Vinnarinlägg

Ica Supermarket Håsta

Vi har köpt ett klipparti med julskinka som troligtvis räcker enda fram till jul. 39,90 kr/kg är priset. Nybergs Deli färdigkokta julskinka med ursprung Sverige. Max 2 skinkor/hushåll.

323 interaktionspoäng på 1 544 följare
Ica Supermarket Håsta

TÄVLING: Vilken pizza är populärast hos oss? Svara på frågan, gilla och dela inlägget så har du chans att vinna en valfri pizza. Vinnaren utses imorgon, lycka till! ???? Vi har pizza idag till lördag 15-19, välkomna in!

229 interaktionspoäng på 1 544 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Ica Supermarket Håsta

Fläskfilé, ursprung Sverige för endast 99,90 kr/kg. Välkommen hit????

30 interaktionspoäng på 1 544 följare
Ica Supermarket Håsta

Välkomna till oss på Ica Håsta för att julhandla. Till våra facebookvänner vill vi gärna dela ut lite extra info om bra priser i butiken. Julskinka från Nybergs deli för 39,90 kr/kg. Potatis 4,5 kg (fast, klass 2) för BARA 9,90 kr/förpackning. Julöl Falcon 3,5% 6x50cl 39,90 kr+pant. …

34 interaktionspoäng på 1 544 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.