67

Facebook-analys av

Norrland. Ett eget land

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Norrland. Ett eget land. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 34 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Norrland. Ett eget land publicerar ett inlägg igenomsnitt 41,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Norrland. Ett eget land för oengagerande inlägg. De 120053 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Norrland. Ett eget land. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
23
Följarskara
100
Frekvens
100
Följare
120,1K
Interaktioner
512,3K
Interaktioner per inlägg
956
Interaktioner per följare
4,3
Inlägg per vecka
41,2

Vinnarinlägg

Norrland. Ett eget land

Lappland.Kiruna.Vackert frostklädda björkar runt Kiruna Kyrka. Foto: Ronny Fröjd

5 540 interaktionspoäng på 120 053 följare
Norrland. Ett eget land

Veckans foto. Vecka: 6 Lappland.Kiruna. Vägen mot Nikkaluokta med Kebnemassivet i bakgrunden. -30 grader kallt fantastiskt vacker gryning med härligt pastellfärgat vinterlandskap. Foto: Ronny Fröjd

4 281 interaktionspoäng på 120 053 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Norrland. Ett eget land

Norrbotten: Skymningspromenad runt Luleå. Foto:Therése Lantto

15 interaktionspoäng på 120 053 följare
Norrland. Ett eget land

JULERBJUDANDE – ÅRETS JULKLAPPSTIPS! EN ALMANACKA PÅ KÖPET! :) Vid köp av minst två almanackor eller planeringskalendrar, får du en extra almanacka. Mer information och beställning här: www.scandipixl.com Erbjudandet gäller en vecka, till fredag 1 december. Glädjande kommer även ni…

87 interaktionspoäng på 120 053 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.