70

Instagram-analys av

IFK Norrköping

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från IFK Norrköping. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*70, vilket är 40 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. IFK Norrköping publicerar ett inlägg igenomsnitt 20,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
66
Frekvens
100
Följare
17,0K
Interaktioner
20,7K
Interaktioner per inlägg
827
Interaktioner per följare
1,2
Inlägg per vecka
20,2

Vinnarinlägg

IFK Norrköping

Välkommen till IFK Norrköping, Simon Thern #ifknkpg ⚪️????

2 949 interaktionspoäng på 17 013 följare
IFK Norrköping

Intervjuer med Simon Thern, Jens Gustafsson och Peter Hunt efter dagens presskonferens finns på hemsidan och i Peking Inifrån #ifknkpg ⚪️????

1 980 interaktionspoäng på 17 013 följare

Förlorarinlägg

IFK Norrköping

???? | "Killarna ska vara så pass bra tränade så att de klarar av träningen" #ifknkpg ⚪️???? Fysträning med Jonas Hellberg i IFK Performance Center | ???? | Se hela inslaget i Peking Inifrån ????

378 interaktionspoäng på 17 013 följare
IFK Norrköping

???????? Anmäl dig via ifknorrkopingungdom.se #ifknkpg ⚪️????

379 interaktionspoäng på 17 013 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.