55

Facebook-analys av

Picco Barnkläder

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Picco Barnkläder. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*55, vilket är 11 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Picco Barnkläder publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
52
Frekvens
55
Följare
1,1K
Interaktioner
720
Interaktioner per inlägg
25,7
Interaktioner per följare
0,6
Inlägg per vecka
2,3

Vinnarinlägg

Picco Barnkläder

Godmorgon säger jag med denna sötis

69 interaktionspoäng på 1 120 följare
Picco Barnkläder
51 interaktionspoäng på 1 120 följare
3 mån sedan
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Picco Barnkläder
0 interaktionspoäng på 1 120 följare
3 mån sedan
Picco Barnkläder
0 interaktionspoäng på 1 120 följare
3 mån sedan

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.