65

Facebook-analys av

Sportsgym Söderhamn

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Sportsgym Söderhamn. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 29 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Sportsgym Söderhamn publicerar ett inlägg igenomsnitt 13,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
52
Frekvens
96
Följare
1,7K
Interaktioner
732
Interaktioner per inlägg
21,5
Interaktioner per följare
0,4
Inlägg per vecka
13,8

Vinnarinlägg

Sportsgym Söderhamn

Nä nu kan vi inte hålla oss längre... På torsdag (4 jan) bara måste vi få dela med oss lite av vårens nyheter till er alla ???????? Vi kör därför ett litet hopkok som vi kallar för FortGjort-medley och vi vill så himla gärna att just DU kommer och kör detta med oss ???? ♀️

79 interaktionspoäng på 1 681 följare
Sportsgym Söderhamn
66 interaktionspoäng på 1 681 följare
2 mån sedan
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Sportsgym Söderhamn

Vad är ditt nyårslöfte?

0 interaktionspoäng på 1 681 följare
Sportsgym Söderhamn
0 interaktionspoäng på 1 681 följare
8 v sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.