75

Facebook-analys av

Naturum Blekinge

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Naturum Blekinge, baserad i Ronneby i Blekinge län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*75, vilket är 51 % bättre än medianen.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
89
Frekvens
86

Några expertråd från Nischad Utbildning

Utmärkt publiceringsfrekvens! Naturum Blekinge publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Kurstipset: Avancerad Facebook för företag
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 30 september, Malmö 26 november, Stockholm 5 december eller Göteborg 11 december.
Fler kurstillfällen >>>

Några intressanta värdemätare värda att följa

Följare
4,7K
Interaktioner
51,6K
Interaktioner per inlägg
160
Interaktioner per följare
11,0
Inlägg per vecka
5,5

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Kurstipset: Avancerad Facebook för företag
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 30 september, Malmö 26 november, Stockholm 5 december eller Göteborg 11 december.
Fler kurstillfällen >>>

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

Kurstips

» Avancerad Facebook för företag i Stockholm 30 september
» Instagram för företag i Stockholm 1 oktober
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Göteborg 3 oktober
» LinkedIn för företag i Malmö 3 oktober
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Varberg 8 oktober
» Marknadsföring i sociala medier i Göteborg 10 oktober
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Norrköping 15 oktober
» Marketing Automation i Stockholm 16 oktober
» Instagram för företag i Örebro 17 oktober
» Marknadsföring i sociala medier i Stockholm 17 oktober

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 2 000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Besökscenter för hela familjen. Information, utställningar och aktiviteter om Blekinges natur och kulturlandskap.