62

Facebook-analys av

Mörrums GoIS IK

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Mörrums GoIS IK. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Mörrums GoIS IK publicerar ett inlägg igenomsnitt 9,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
54
Frekvens
79
Följare
2,5K
Interaktioner
5,4K
Interaktioner per inlägg
48,5
Interaktioner per följare
2,2
Inlägg per vecka
9,1

Vinnarinlägg

Mörrums GoIS IK

En härlig derbyseger mot Olofström med 2-7 där vi dom 2 sista perioderna äger spelet rätt så fullt ut och vi spelar otroligt samspelta som lag.

270 interaktionspoäng på 2 502 följare
Mörrums GoIS IK

Vinst ikväll för Goiset med hela 9-0 mot Gislaved hemma!

234 interaktionspoäng på 2 502 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Mörrums GoIS IK

Viktig information gällande Derbyt med stort D den 29/11! Snart adderar vi samtliga sponsorer och publicerar på hemsidan. Mörrum Hockey uppmanar nu alla att gå in på följande länk och registrera sig på valfritt belopp. Vi kommer göra vårt yttersta för att nå 200 kr/åskådare och vi…

2 interaktionspoäng på 2 502 följare
Mörrums GoIS IK

Ta och skriv upp er nu innan det är för sent alla Goisare.... Kan bli en oehört viktig match och nu behövs allt stöd för att vårat A-lag ska kunna gå långt

5 interaktionspoäng på 2 502 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.