59

Facebook-analys av

Flitiga Lisas Blommor

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Flitiga Lisas Blommor. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 17 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Flitiga Lisas Blommor publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
51
Frekvens
55
Följare
1,2K
Interaktioner
3,0K
Interaktioner per inlägg
106
Interaktioner per följare
2,5
Inlägg per vecka
2,3

Vinnarinlägg

Flitiga Lisas Blommor

Imorgon 15 januari är det tulpanens dag, dela o tagga en vän du skulle vilja ge en bukett tulpaner till, så är du med i utlottning av en tulpanbukett Vi säljer 10 tulpaner för 59kr och 20 för 99 kr (gäller mån-ons)

664 interaktionspoäng på 1 176 följare
Flitiga Lisas Blommor

För er som inte läser SMP, så kan vi stolt berätta att vi vann pris för bästa skyltfönster!!!

239 interaktionspoäng på 1 176 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Flitiga Lisas Blommor

GRATTIS Elisabeth Nilsson, du är den lottade vinnaren av tulpanbuketten ????????????

15 interaktionspoäng på 1 176 följare
Flitiga Lisas Blommor

Alla kommunanställda, glöm inte lösa in er julgåva! Vi hjälper Er gärna!

21 interaktionspoäng på 1 176 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.