69

Instagram-analys av

ÖSK Fotboll

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från ÖSK Fotboll. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*69, vilket är 37 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. ÖSK Fotboll publicerar ett inlägg igenomsnitt 13,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
60
Frekvens
96
Följare
10,3K
Interaktioner
13,1K
Interaktioner per inlägg
486
Interaktioner per följare
1,3
Inlägg per vecka
13,9

Vinnarinlägg

ÖSK Fotboll

Efter en ettårig sejour i AFC Eskilstuna är det nu klart att Örebrosonen Daniel Björnquist återvänder till hemstaden Örebro för spel i ÖSK. Läs mer och köp årskort på vår hemsida: www.oskfotboll.se

1 076 interaktionspoäng på 10 283 följare
ÖSK Fotboll

Matchen slutar 2-2 efter ett sent kvitteringsmål av Filip Rogic. Resultatet innebär att vi är klara för kvartsfinal i Svenska cupen!???????? #ösk #oskfotboll #öskfotboll #ricohitpartner #svenskacupen #kvartsfinal

951 interaktionspoäng på 10 283 följare

Förlorarinlägg

ÖSK Fotboll

Välkomna till NeH Sports precis intill Orvar Bergmarks plats. Massa ÖSK-julklappar och stort utbud idag mellan 16-20. Varmt välkomna!

110 interaktionspoäng på 10 283 följare
ÖSK Fotboll

20:00 går vi live! Länk till sändningen i bio.

159 interaktionspoäng på 10 283 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.