58

Instagram-analys av

Wildtattooart

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Wildtattooart. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 17 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Wildtattooart publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
51
Frekvens
58
Följare
1,4K
Interaktioner
2,3K
Interaktioner per inlägg
81,6
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
3,2

Vinnarinlägg

Wildtattooart

Tattoo from yesterday #tattoo#tattoos#tattooedpeople#tattooedgirls#tattoomagazine#tattooart#tattooartist#art#artnerd#tattoo.realistic#tattoorealism#eyes#life#lifestyle#stencilstuff#sullen#sullenart#ink#inkmaster#inkjecta#inklife#växjö#inked#instalike#instattoo#instagood#instatag#instadaily

138 interaktionspoäng på 1 376 följare
Wildtattooart

Tattoo from yesterday…

134 interaktionspoäng på 1 376 följare

Förlorarinlägg

Wildtattooart

Added a small bird to this one #ink#inked#inking#inklife#tatto#tattoos#tattooed#tattooedpeople#tattooedgirls#rosetattoo#tattoorealism#tattoorealistic#inkmaster#stencilstuff#sullen#sullenart#växjö#wildtattooart

39 interaktionspoäng på 1 376 följare
Wildtattooart

Portrait i Did of the clients daughter about a year…

43 interaktionspoäng på 1 376 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.