56

Facebook-analys av

Räddningstjänsten Gotland

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Räddningstjänsten Gotland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*56, vilket är 12 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Räddningstjänsten Gotland publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
55
Frekvens
53
Följare
4,1K
Interaktioner
3,8K
Interaktioner per inlägg
147
Interaktioner per följare
0,9
Inlägg per vecka
1,8

Vinnarinlägg

Räddningstjänsten Gotland

Från oss alla till er alla - en riktigt god jul! ???????????? Släck ljusen och kör försiktigt så slipper vi kanske ses!

646 interaktionspoäng på 4 125 följare
Räddningstjänsten Gotland

Gott nytt år från oss på Räddningstjänsten Gotland! ???????????? Trevlig kväll tillönskas! På bilden står brandman Sievert framför brandbil 1010. Han jobbar sitt sista nyår, för till sommaren väntar välförtjänt pension - efter 40 års anställning!

594 interaktionspoäng på 4 125 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Räddningstjänsten Gotland
17 interaktionspoäng på 4 125 följare
3 mån sedan
Räddningstjänsten Gotland

Vi har samlat sju tips för att undvika bränder den här tiden på året. Du är också välkommen att prata brandsäkerhet, brandskydd och trygghet med räddningstjänsten i Visby den 3 december, första advent. Räddningstjänsten kommer vara utanför Österport klockan 12.00-17.00. Du kan även…

Tänk på brandsäkerheten - Region Gotland

Mörkare årstider, advent, jul och andra kommande högtider innebär ofta mys och fler tända ljus. Tänk därför på brandsäkerheten i hemmet. Vi har samlat sju tips för att undvika bränder den här tiden på året.

31 interaktionspoäng på 4 125 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.