62

Instagram-analys av

Tingsryds AIF

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Tingsryds AIF. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Tingsryds AIF publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
63
Följarskara
51
Frekvens
59
Följare
1,7K
Interaktioner
2,1K
Interaktioner per inlägg
176
Interaktioner per följare
1,3
Inlägg per vecka
3,6

Vinnarinlägg

Tingsryds AIF

Vi vill gärna uppmärksamma att J20 den kommande helgen spelar den första delen av kvalet till Superelitserien hemma i Nelson Garden Arena. Det vore fantastiskt om grabbarna kunde få ett rejält läktarstöd under dessa matcher. Att ha vårt J20 lag i den högsta nationella serien skulle betyda…

230 interaktionspoäng på 1 675 följare
Tingsryds AIF

Vi säger stort tack till Börjes Tingsryd Varuhus för deras bidrag med hela 5 kronor till enkronan 2017. Vill ni se vilka fler som bidrog så hittar ni hela listan här: Gilla gärna för att ge uppskattning till bidraget.

218 interaktionspoäng på 1 675 följare

Förlorarinlägg

Tingsryds AIF

I samband med matchen mot BIK Karlskoga så hyllar vi laget som för 50 år sedan var det första laget från Tingsryds AIF att spela i den högsta serien. Vi kommer att bjuda på intervjuer, bilder och även auktionera ut två specialutgåvor av matchtröjan från 67-68. Dessutom så är det…

135 interaktionspoäng på 1 675 följare
Tingsryds AIF

Det är dags för den näst sista hemmamatchen i grundserien. Det är blytunga poäng som står på spel och vi har fortfarande alla möjligheter att undvika negativt kval. Det är nu vi behöver knyta näven extra hårt både på och vid sidan av isen. Så ta med nära och kära för detta är en…

144 interaktionspoäng på 1 675 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.