67

Instagram-analys av

Ljungsleds Plantskola

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Ljungsleds Plantskola. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 35 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Ljungsleds Plantskola publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
73
Följarskara
51
Frekvens
63
Följare
1,7K
Interaktioner
2,6K
Interaktioner per inlägg
213
Interaktioner per följare
1,5
Inlägg per vecka
4,6

Vinnarinlägg

Ljungsleds Plantskola

Det börjar likna något inför SÄSONGSPREMIÄREN imorgon ???? Välkomna på smygöppning kl. 17-20 imorgon!

314 interaktionspoäng på 1 657 följare
Ljungsleds Plantskola

Att jag skulle ta över paradiset en dag visste jag inte när jag sprang runt här som barn. Jag har alltid älskat att vara här, gå bredvid pappa, lyssna, lära, äta farfars karameller och hitta på bus. Nu är jag så lycklig och tacksam att jag får kalla stället för mitt, och för att ni…

305 interaktionspoäng på 1 657 följare

Förlorarinlägg

Ljungsleds Plantskola

Sista veckan av ledighet innan allt drar igång på allvar. Njuter i skidbacken på dagarna och beställer blommor, skissar och gör upp planer på kvällarna. Nästa vecka kör vi säsongsstart! Som vi längtar!

125 interaktionspoäng på 1 657 följare
Ljungsleds Plantskola

Nu tapetserar vi också ✨

163 interaktionspoäng på 1 657 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.