60

Facebook-analys av

Södra Dalarnas Kattpensionat

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Södra Dalarnas Kattpensionat. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Södra Dalarnas Kattpensionat publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
53
Frekvens
67
Följare
1,8K
Interaktioner
2,2K
Interaktioner per inlägg
66,8
Interaktioner per följare
1,2
Inlägg per vecka
5,8

Vinnarinlägg

Södra Dalarnas Kattpensionat

Gott Nytt år från oss alla! Alla missarna hälsar att de mår alldeles utmärkt och att de precis som vanligt har sällskap på tolvslaget. //Eva

170 interaktionspoäng på 1 826 följare
Södra Dalarnas Kattpensionat

Med de här goa tassarna önskar jag er en fin onsdag <3

123 interaktionspoäng på 1 826 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Södra Dalarnas Kattpensionat

Nu säljer jag ut mina sista flaskor med schampon! Flaskan i mitten är spray för sträva pälsar såsom Norsk Skogkatt, Sibirisk katt mf.l NU ENDAST 89kr st ( ord.pris 129kr st ) Skickas Ej! Kan tas till Borlänge 6/12 // Eva

5 interaktionspoäng på 1 826 följare
Södra Dalarnas Kattpensionat

I dag har jag fått ett jättetråkigt besked från en av mina kunder att katthimlen fått en ny stjärna <3 Missen har bott hos mej många gånger och hon var en underbar liten dam som tyckte väldigt mycket om mej och jag om henne <3 Jag blev jätteledsen när jag fick veta och jag lider med…

26 interaktionspoäng på 1 826 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.