60

Facebook-analys av

Interflora, Ett strå vassare

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Interflora, Ett strå vassare. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 21 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Interflora, Ett strå vassare publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
51
Frekvens
65
Följare
1,6K
Interaktioner
10,1K
Interaktioner per inlägg
100
Interaktioner per följare
6,4
Inlägg per vecka
5,3

Vinnarinlägg

Interflora, Ett strå vassare

????????????TÄVLING???????????? !Till ett värde av ca 900kr! Nu är det dags för en tävling igen tycker vi! Kul, eller hur? Det ni har chans att vinna är: En goddibag samt en läcker allahjärtanbukett! Till någon som ligger dig varmt om hjärtat eller att behålla själv, för du kanske…

664 interaktionspoäng på 1 575 följare
Interflora, Ett strå vassare

Interfloras januaribukett????Tulpansäsongen har äntligen startat på riktigt! Gilla bilden om du också har längtat ????

472 interaktionspoäng på 1 575 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Interflora, Ett strå vassare
1 interaktionspoäng på 1 575 följare
4 mån sedan
Interflora, Ett strå vassare

då drar vi igång! Lucka 1 50% på haupt lakrits adventskalender. Det finns bara ett fåtal kvar, så först till kvarn på dessa godingar! ordinarie pris 345:-

2 interaktionspoäng på 1 575 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.