72

Facebook-analys av

Wangari Sthlm

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Wangari Sthlm. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*72, vilket är 44 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Wangari Sthlm publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
85
Följarskara
51
Frekvens
58
Följare
1,3K
Interaktioner
3,1K
Interaktioner per inlägg
208
Interaktioner per följare
2,4
Inlägg per vecka
3,3

Vinnarinlägg

Wangari Sthlm

Var med på ett nytt sätt att bidra! Allt du behöver göra är att gilla det här inlägget och följa Wangari Sthlm här på Facebook. Det engagemanget omvandlas till pengar som går till ideella organisationer genom att plattformen är annonsfinansierad. Det är alltid helt kostnadsfritt för…

656 interaktionspoäng på 1 309 följare
Wangari Sthlm

TACK för att ni tagit emot Wangari så overkligt fint ❤️Tack för 36 000 kontakter och 5500 interaktioner bara den senaste veckan! Utan ER är det här inte möjligt, för tusentals krafter är starkare än en eller två. Med 10 000 kr till Musikhjälpen och 20 000 kr till Giving People visar…

486 interaktionspoäng på 1 309 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Wangari Sthlm

Fantastiska ord OCH magiska konstverk från Christian Beijer hos Wangari kommande veckor. Håll utkik ❤️

39 interaktionspoäng på 1 309 följare
Wangari Sthlm

Något av det bästa med vårt jobb är alla fantastiska personer vi får träffa. Christian Beijer till exempel. Världens (vi lovar) snällaste popkonstnär, hans ord om sinnesro och förändring är hur fina som helst. Kanske speciellt för dig som gillar de små detaljernas betydelse för den…

53 interaktionspoäng på 1 309 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.