61

Facebook-analys av

Tack o Bock

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Tack o Bock, baserad i Borgholm i Kalmar län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Tack o Bock publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,4 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Få följare. Verksamheten har ganska få följare. Visst är det kul att nära och kära följer verksamheten, men det behövs en större volym för att det ska bli några affärer av det.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Tack o Bock. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
65
Följarskara
50
Frekvens
51
Följare
782
Interaktioner
768
Interaktioner per inlägg
54,9
Interaktioner per följare
1,0
Inlägg per vecka
1,4

Vinnarinlägg

Tack o Bock

Då va det dags! Gillar ni också smårätter i mängder? Vi gör januari lite ljusare och ställer till med en helg då vi erbjuder allt möjligt från det spanska köket! Som ni vet har vi en liten servering så endast bokningar gäller denna helgen :) 0709 - 956 359 Välkomna på något nytt!

137 interaktionspoäng på 782 följare
Tack o Bock

JULMARKNAD 2017 Nu har vi pyntat för julen! I helgen kommer vi servera Glühwein, Pepparkakor med ädelostkräm på Saint Agur samt en lunchmeny! Vår kvällsmeny hittar ni här: www.tackobock.se ÖPPETTIDER Torsdag 21.00 - 01.00 Fredag 18.00 - 02.00 Lördag 11.30 - 02.00 Söndag 11.30 - 15.00 …

133 interaktionspoäng på 782 följare
Kurstipset: Facebook för företag (steg 1)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Borås 22 maj, Norrköping 23 maj, Visby 24 maj eller Göteborg 28 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Tack o Bock
5 interaktionspoäng på 782 följare
4 mån sedan
Tack o Bock

TRETTONDAGSAFTON! Tack för en fantastisk julhelg och nyår, nu går vi mot ljusare tider!???? ——————————— Öppettider som vanligt: Torsdag 21.00 - 01.00 Fredag 18.00 - 02.00 Lördag 18.00 - 02.00 ——————————— Nya menyn hittar ni på www.tackobock.se …

10 interaktionspoäng på 782 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Tack o Bock är en Tapas, Tacosrestaurang och pub med mexikanska influenser, belägen i hjärtat av sommarstaden Borgholm.