» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 148 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Grand View Research är ett marknadsundersökningsföretag som specialiserar sig på att erbjuda branschanalyser och marknadsprognoser för företag inom olika sektorer. Företaget hjälper organisationer att fatta välgrundade affärsbeslut genom att erbjuda djupgående analyser av trender, konkurrenskraft och tekniska framsteg inom deras respektive branscher. Grand View Research har en omfattande databas med rapporter som täcker ett brett spektrum av ämnen, från energi och kemikalier till teknik och hälso- och sjukvård. Deras analytiker och branschexperter arbetar tillsammans för att ge kunderna insikter och strategier som krävs för att uppnå tillväxt och framgång.

Senaste nytt kring Grand View Research

Lombardiet satsar på att bli ledande inom AI med 30 miljoner euro

Lombardiet har inlett en ambitiös resa för att bli en ledande aktör inom artificiell intelligens (AI), med en särskild arbetsgrupp bestående av över 100 specialister. Trots att Italien generellt sätt investerar mindre i AI, har Lombardiet potential att ändra på detta, med starka finansiella ekosystem, framstående universitet och forskningscentra, världsledande sjukhus, marknadsledande företag och en distinkt startup-ekosystem. Initiativet, kallat LombardIA, syftar till att förbättra regionens konkurrenskraft och strategiskt öka dess globala avtryck inom AI.

Direktlänk Dela Elblog fördjupade 16 april
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

Adobe lanserar nytt AI-assistentverktyg för Acrobat och Reader-användare

Adobe har nyligen tillkännagivit allmän tillgänglighet för sitt nya Acrobat AI-assistentverktyg för alla Acrobat- och Reader-användare. Detta AI-drivna verktyg förbättrar effektiviteten i PDF, Word, PowerPoint och mötestranskript genom att låta användarna ställa naturliga språkfrågor, få konversationssvar och rekommendera frågor baserat på PDF-innehållet. Verktyget har en sökfunktion för att markera huvudpunkter från ett långt dokument och fungerar också som en PDF-sammanfattare. Detta steg kommer att stärka Adobes position på den globala marknaden för intelligent dokumenthantering.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 16 april

AI i utbildning: Fördelar, nackdelar och framtid

AI omformar utbildningslandskapet och erbjuder en rad fördelar, men medför även utmaningar. Enligt en undersökning av Tyton Partners har hälften av de tillfrågade universitetsstudenterna och nästan en fjärdedel av lärarkåren införlivat AI i sina akademiska rutiner under 2023. Trots dess fördelar, som effektivitet och anpassade inlärningsupplevelser, finns det oro för etiska överväganden och integriteten i utbildningsprocessen. Teknologiska lösningar som Writable´s AI-assisterade granskning och Turnitins plagiatdetekteringsplattformar spelar en viktig roll i att balansera effektivitet med studenternas integritet. Framtida trender tyder på att AI kommer att integreras djupare med inlärningssystem och bidra till mer personliga och anpassade utbildningsupplevelser.

Direktlänk Dela Elblog fördjupade 16 april

Artificiell intelligens förväntas omdefiniera företagsvärlden och global ekonomi

Artificiell intelligens (AI) kan revolutionera företagsvärlden och den globala ekonomin. PwCs forskningsexperter förutser en enorm omvandlande effekt av AI på den globala ekonomin, med en ökning av det globala BNP med upp till $15,7 biljoner fram till 2030. Ledande AI-innovatörer som Nvidia och Tesla kan dock uppleva betydande värderingsförändringar. Trots detta kan företag som är skickliga på att integrera AI uppleva långvarig framgång. Enligt en rapport från Grand View Research förväntas den globala AI-marknaden nå 997,77 miljarder dollar fram till 2028.

Direktlänk Dela Elblog fördjupade 16 april

AI-verktyg som ChatGPT kan öka produktiviteten och förbättra arbetskvaliteten, enligt studier

En studie av Innovations in Education and Teaching International visar att artificiell intelligens (AI), i detta fall OpenAI:s ChatGPT, kan öka produktiviteten bland arbetare. Studien använde ChatGPT för att planera en utbildningsresa i Storbritannien, en uppgift som normalt tar mycket tid för lärare. Med hjälp av ChatGPT kunde uppgiften slutföras på bara några timmar. En annan studie från Massachusetts Institute of Technology (MIT) visade att användning av ChatGPT ledde till en produktivitetsökning på 40% och en förbättring av arbetskvaliteten med 18%. Dessutom ökade jobbnöjdheten bland dem som använde AI i sitt arbetsflöde.

Direktlänk Dela Elblog fördjupade 15 april

AI-marknaden väntas växa: Nvidia och Intel i fokus

AI-marknaden förväntas expandera med en årlig tillväxttakt på 37% fram till 2030, vilket skulle kunna ge den ett värde på nästan $2 biljoner vid decenniets slut, enligt Grand View Research. Chiptillverkare som Nvidia och Intel har stor potential i AI. Nvidia har haft en explosiv tillväxt det senaste året, med en aktieökning på 230% sedan förra april. Intel, å andra sidan, har tampats med flera hinder på senare år, men gör stora förändringar i sin verksamhet som kan ge en stark återkomst de kommande åren. Vilket företag som är det bästa att investera i beror på investerarens preferenser.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 15 april

Google lanserar Gemini, en mer sofistikerad AI-chatbot

Google har tagit ett stort steg framåt i AI-chatbotvärlden genom att omvandla sin tidigare chatbot, Bard, till en mer sofistikerad, modulär version känd som Gemini från februari detta år. Gemini syftar till att utmana OpenAI´s ChatGPT och betjäna användare i olika domäner genom att anpassa sig efter deras specifika behov. En anmärkningsvärd funktion hjälper användare att identifiera okända objekt i bilder eller upptäcka platsen för en plats fångad på ett fotografi. Marknadsprognoser föreslår en betydande tillväxt på AI-chatbotmarknaden. Trots framstegen står AI-chatbotindustrin inför utmaningar, såsom integritetsproblem och hantering av vilseledande information.

Direktlänk Dela YTech News fördjupade 15 april

Topp 3 AI-aktier som kan göra dig till miljonär

AI-marknaden växer snabbt och förväntas nå en värdering på nästan 2 biljoner dollar till 2030. Detta har lett till att investerare flockats till branschen. Här är tre AI-aktier som kan generera betydande vinster. Nvidia dominerade AI-chipmarknaden förra året och dess aktie steg med 214% under det senaste året. Microsoft, världens mest värdefulla företag, har expanderat sin position inom AI och dess aktie har stigit med mer än 45% år över år. Advanced Micro Devices är en annan attraktiv investeringsalternativ, trots att de kom in sent på AI-marknaden.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 14 april

Meta strävar efter att demokratisera AI

Den globala AI-marknaden förväntas nå 733,7 miljarder dollar år 2027, med en årlig tillväxttakt på 42,2% under prognosperioden, enligt en rapport från Grand View Research. Facebooks Sir Nick Clegg förespråkar demokratisering av AI-verktyg för att bredda tillgängligheten till framsteg inom AI. Meta strävar efter att göra AI-verktyg allmänt tillgängliga och kostnadsfria. Trots farhågor kopplade till spridningen av AI-verktyg betonar Meta ansvarsfull utveckling och kollektivt ansvar. Meta har även inlett diskussioner med afrikanska ledare för att utforska hur deras länder kan dra nytta av företagets teknik.

Direktlänk Dela Elblog fördjupade 10 april

Tre miljonärsskapande AI-aktier att köpa just nu

Under det senaste året har teknikaktier ökat kraftigt, vilket har lett till att Nasdaq-100 Technology Sector index stigit 47% under de senaste 12 månaderna. Ökat intresse för framväxande industrier som artificiell intelligens (AI) har lockat investerare, vilket har skickat otaliga aktier till skyarna. Det är säkert att säga att AI har skapat många miljonärer under det senaste året. Samtidigt har sektorn inte visat några tecken på avmattning. Enligt Grand View Research nådde AI-marknaden en värdering på nästan 200 miljarder dollar 2023 och beräknas expandera med en årlig tillväxttakt på 37% fram till 2030. Detta kommer att leda till att industrin når nästan 2 biljoner dollar vid slutet av decenniet, vilket tyder på att marknaden är långt ifrån att nå sin topp och att det inte är för sent att investera i AI. Här är tre miljonärsskapande AI-aktier att köpa just nu. 1. Nvidia 2. Advanced Micro Devices 3. Amazon

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 9 april

Investera i AI-aktier: Nvidia eller ServiceNow?

Hedgefondsmiljardären Dan Loeb jämförde artificiell intelligens (AI) med den industriella revolutionen i ett brev till sina kunder förra året. Loeb skrev att AI driver en teknologisk plattformsskifte liknande de som ses ungefär en gång per decennium. Han ser detta som en stor möjlighet för investerare. Många investerare kommer naturligtvis att dra sig mot Nvidia, företaget vars chipp driver de mest avancerade AI-systemen. Men ServiceNow är en mer intressant AI-aktie till sitt nuvarande pris. Nvidia är ett fantastiskt företag, men aktien ser dyr ut. ServiceNow är ledande inom digitalisering och automatisering av arbetsflöden.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 5 april
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

Nvidia och ServiceNow: Två AI-aktier att överväga

Nvidia, en ledande aktör inom artificiell intelligens (AI), har sett enastående finansiell prestation under det fjärde kvartalet, med en intäktsökning på 265% till 22,1 miljarder dollar. Trots detta råder det skepsis kring företagets förmåga att leverera marknadsöverträffande avkastning för aktieägare från sitt nuvarande pris. Samtidigt har ServiceNow, en ledare inom arbetsflödesdigitalisering och automatisering, också sett starka finansiella resultat under det fjärde kvartalet. ServiceNow förväntas växa med försäljning på 20% årligen under de nästa fem åren, vilket gör dess nuvarande värdering på 17,4 gånger försäljningen rimlig.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 5 april

Lipscomb University lanserar nytt AI-program

Lipscomb University introducerar en masterexamen i tillämpad artificiell intelligens (AI), första programmet av sitt slag i Nashville. Programmet, som erbjuds genom universitetets Raymond B. Jones College of Engineering, täcker ett brett spektrum av AI-relaterade ämnen. Universitetet erbjuder olika inlärningsalternativ för att tillgodose studenternas olika behov. Programmet betonar den positiva inverkan av AI i olika branscher. Enligt marknadsprognoser förväntas den globala AI-marknaden nå 733,7 miljarder dollar år 2027.

Direktlänk Dela Elblog fördjupade 3 april

Demokraterna lanserar AI-genererad låt ´Harmony Revolution´

Demokraterna har lanserat en AI-genererad låt som utmanar traditionella musikproduktionsnormer. Låten, betitlad ´Harmony Revolution´, visar en fusion av banbrytande teknik och kreativt uttryck. Till skillnad från sin föregångare, som mötte kritik för sin oortodoxa stil, representerar ´Harmony Revolution´ en harmonisk blandning av AI-genererade melodier och tankeväckande texter. Låtens avtäckning har väckt intresse och nyfikenhet bland musikentusiaster och politiska analytiker, vilket understryker innovationskraften i det moderna musiklandskapet.

Direktlänk Dela Elblog fördjupade 30 mars

Två AI-aktier som kan bli paraboliska: Intel och Advanced Micro Devices

Efterfrågan på artificiell intelligens (AI) har skjutit i höjden under det senaste året, vilket har lett till att många teknikföretag har riktat om sina verksamheter mot denna växande sektor. Här är två aktier inom AI som kan bli paraboliska: Intel och Advanced Micro Devices (AMD). Trots att Intel har stött på en del hinder under de senaste åren investerar företaget nu tungt i AI och lanserade en rad AI-chip i december 2023. AMD, som för närvarande har den näst största marknadsandelen inom grafikprocessorer (GPU), expanderar också gradvis inom AI och presenterade sin nya MI300X AI GPU i december.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 27 mars

Två artificiella intelligensaktier som kan skjuta i höjden

Efterfrågan på artificiell intelligens (AI) har skjutit i höjden det senaste året, vilket har lett till att många teknikföretag har svängt sina verksamheter mot den blomstrande sektorn. Enligt Grand View Research förväntas AI-marknaden växa med en årlig genomsnittlig tillväxttakt på 37% fram till minst 2030, vilket skulle ge den ett värde på nästan 2 biljoner dollar. Här är två aktier inom artificiell intelligens som kan bli mycket lönsamma. 1. Intel, trots att det inte har varit lätt att vara en Intel-investerare de senaste åren, har företaget gjort stora framsteg inom AI och kan ha en stor potential på lång sikt. 2. Advanced Micro Devices (AMD) är ett attraktivt investeringsalternativ, det har för närvarande den näst största marknadsandelen inom GPU:er och expanderar gradvis inom AI.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 27 mars

Banbrytande AI-modell kan förstå och sprida skriftliga uppgifter

Forskare har utvecklat en banbrytande AI-modell som kan förstå skriftliga uppgifter och sprida informationen till sina kamrater utan behov av repetitiv träning. Denna framsteg understryker potentialen i naturlig språkbearbetning för att förbättra AI-kommunikation och kan avsevärt förenkla AI-utvecklingsprocessen. AI-systemen använder naturlig språkbearbetning för att tolka och utföra komplexa direktiv. Denna utveckling visar de djupa användningarna av naturlig språkbearbetning - en teknisk strävan att simulera mänsklig språkförståelse inom datorer. Trots framstegen är tekniken långt ifrån perfekt, och fullständig förståelse för naturligt språk förblir ett ambitiöst mål.

Direktlänk Dela YTech News fördjupade 27 mars

AI-marknaden blomstrar med AMD i spetsen

AI-marknaden blomstrade förra året med en ökning på nästan 55% för Nasdaq-100 Technology Sector och förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 37% fram till 2030. Detta skulle kunna innebära att marknaden når nästan 2 biljoner dollar vid decenniets slut. Ett attraktivt investeringsalternativ är Advanced Micro Devices (AMD), som investerar kraftigt i AI och vars aktie har ökat med 87% sedan förra mars. AMD planerar att lansera en ny serie AI-grafikprocessorer (GPU:er) och förbättringar inom PC-industrin kan göra att företagets aktie stiger kraftigt de kommande åren.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 23 mars

Två AI-aktier som kan ge dig ekonomisk trygghet för livet

Den artificiella intelligensen (AI) marknaden exploderade förra året. Enligt data från Grand View Research nådde AI-marknaden en värdering på nästan 200 miljarder dollar förra året och beräknas expandera med en årlig sammansatt tillväxttakt på 37% fram till 2030. Här är två AI-aktier som kan ge dig ekonomisk trygghet för livet. 1. Intel har stött på några hinder under de senaste åren. Men företaget gör stora investeringar i AI och debuterade med en rad AI-chips i december, inklusive Gaudi3, en GPU designad för att utmana liknande erbjudanden från Nvidia. 2. Amazon har växt till en teknisk jätte sedan dess grundande för nästan 30 år sedan. Företaget har potential att utnyttja sina massiva molndatacenter och styra den generativa AI-marknaden. Under 2023 svarade AWS på ökad efterfrågan på AI-tjänster genom att introducera en mängd nya verktyg.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 23 mars

Två artificiella intelligensaktier som kan ge dig ekonomisk trygghet för livet

Artificiell intelligens (AI) marknaden exploderade förra året, med en värdering nära 200 miljarder dollar och förväntas expandera med en årlig tillväxttakt på 37% fram till 2030. Två aktier som kan vara värda att investera i är Intel och Amazon. Intel har haft problem på senare år men gör nu stora investeringar i AI och har nyligen lanserat en rad AI-chip, inklusive Gaudi3, en grafisk processor som utmanar liknande erbjudanden från Nvidia. Amazon har också satsat stort på AI och har lanserat en rad nya verktyg för att hjälpa kunder att bygga generativa AI-applikationer.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 23 mars

En boom inom artificiell intelligens (AI) började förra året och blev en ledande drivkraft för Nasdaq Composite´s ökning med 43% 2023. Trots AI-marknadens snabba ökning är det långt ifrån sin topp. Enligt Grand View Research nådde sektorn nära $200 miljarder 2023 och förväntas utvecklas med en sammansatt årlig tillväxttakt på 37% åtminstone fram till 2030. Här är två artificiella intelligensaktier som kan göra dig till miljonär. 1. Advanced Micro Devices (AMD) 2. Intel

Yahoo Finance fördjupade 18 mars
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

AI:s växande roll inom finansteknik: möjligheter och utmaningar

Artificiell intelligens (AI) fortsätter att göra stora framsteg på marknaden, med finanstekniksektorn i ledningen för antagande och implementering. Joseph O´Flynn belyser AI:s påverkan på finansteknik och det växande behovet av AI-experter. Trots möjligheterna finns det stora bekymmer kring tillit och bias. Det har rapporterats om AI-bias, med chattbotar och robotar som sprider diskriminering och felaktig information. EU:s AI-lag, som ska antas i april, kommer att ha omfattande konsekvenser för företag och individer, och formar framtiden för AI inom EU. Trots dessa bekymmer har marknaden inte avskräckts. Enligt Grand View Research förväntas AI-marknaden växa med 37,3% (CAGR) mellan 2023 och 2030, med finansteknik som en av de största förmånstagarna. Företag som Biz2Credit och Quantexa har redan börjat dra nytta av AI för att förbättra sina tjänster. AI används även för att bekämpa bedrägeri, med hjälp av kundköpprofiler och bedrägeripoängsystem.

Direktlänk Dela FinanceFeeds fördjupade 14 mars

AI-berikade musikupplevelser och interaktiva digitala berättelser med myARTIST.one

Musiklyssnande kan förvandlas till en AI-berikad symfoni i öronen med hjälp av ny teknik. Den globala marknaden för AI inom musikindustrin förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 11,7% från 2020 till 2027, och nå $1,76 miljarder vid slutet av prognosperioden, enligt en rapport från Grand View Research. Enligt en undersökning av International Federation of the Phonographic Industry (IFPI) tror 61% av konsumenterna att AI har potential att förbättra musikupptäckt och rekommendation. myARTIST.one har skapat en ny sätt att uppleva musik, med hjälp av den senaste akustiska intelligensen. Den fungerar sömlöst med alla dina favoritmusik- och medieströmningsappar, samt med live radio. Med myARTIST.one kan användare sömlöst få tillgång till exklusiva släpp, merchandise, evenemangsbiljetter och till och med dyka in i världen av NFT. Det är en fristad för ljudälskare, med inbyggd D1 AUDIO, ett nytt AI-baserat mediaformat, som höjer varje not och text till nya höjder av klarhet och djup.

Direktlänk Dela The Hype Magazine fördjupade 8 mars

Cathie Wood, grundare och investeringschef på Ark Invest, har sålt av sin position i Nvidia och istället investerat i Pinterest. Ark Invest, som fokuserar på disruptiv innovation, har sett en avkastning på 236% på Nvidia det senaste året. Företaget har valt att ta ut vinsten och återinvestera i andra AI-företag, som Pinterest, som nu utgör lite mer än 1% av Arks portfölj på 14 miljarder dollar. Pinterest rapporterade blandade finansiella resultat för det fjärde kvartalet, men företaget investerar i AI och samarbetar med tredjepartsannonsörer, vilket kan skapa värde för tålmodiga aktieägare.

Yahoo Finance fördjupade 4 mars

Två AI-aktier som kan ge konsekventa vinster i flera år

Artificiell intelligens (AI) har upplevt en boom sedan förra året, med en marknad som beräknas uppgå till nästan 2 biljoner dollar vid slutet av decenniet. Detta gör AI till en smart investering. Två företag som kan erbjuda konsekventa vinster är Advanced Micro Devices (AMD) och Amazon. AMD, en ledande chipmaker, har stor potential inom AI och har utvecklat sin MI300X AI GPU för att konkurrera med Nvidia. Amazon, å andra sidan, är en viktig aktör inom AI-programvara och har utökat sin Amazon Web Services (AWS) för att möta den ökande efterfrågan på AI.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 1 mars

Nvidia, Amazon och Docebo ses som potentiella investeringsmöjligheter inom AI

Halvledarföretaget Nvidia var den bäst presterande aktien i S&P 500 förra året, med en ökning på 239% då investerare lade till aktier i sina portföljer i förväntan på en boom inom artificiell intelligens (AI). Aktieköpen har fortsatt i år, med Nvidias aktie som ökat ytterligare 50%. Men Wall Street ser för närvarande mer potential i Amazon och Docebo. Amazon är ett mångfacetterat företag med tillväxtmöjligheter inom e-handel, digital annonsering och molntjänster. Docebo tillhandahåller ett flerproduktssystem för lärandehantering (LMS) som hjälper företag att skapa, leverera och mäta resultat från träningskurser.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 19 februari

Edtech-startups Eruditus, upGrad och Simplilearn växer kraftigt tack vare teknisk utveckling

Edtech-startups Eruditus, upGrad och Simplilearn har upplevt kraftig tillväxt de senaste åren, drivet av tekniska framsteg som AI och generativ AI. Detta har lett till att vita krage-arbetare, både inom teknik och icke-teknik, har behövt omskola sig. I räkenskapsåret 2023 växte Eruditus, Indiens näst största edtech-företag, sin omsättning kraftigt till Rs 3,322 crore, en ökning med 75,9% från Rs 1,888 crore året innan. upGrad, som grundades 2015, ökade sin omsättning till Rs 1,194 crore, en ökning med 96% från Rs 608 crore året innan. Simplilearn, som stöds av Blackstone, ökade sin omsättning till Rs 701 crore, en ökning med 50,5% från Rs 465 crore året innan.

Direktlänk Dela YourStory Media fördjupade 16 februari

Palantir Technologies framhävs som den bästa rena AI-aktien

Wedbush Securities analytiker Dan Ives har utnämnt Palantir Technologies som troligen den bästa rena AI-aktien på marknaden, och kallade företaget för en ´oupptäckt pärla´ efter dess fjärde kvartalsrapport. Palantir imponerade på marknaden med sin fjärde kvartalsrapport där aktien steg 19% efter att företaget rapporterade uppmuntrande finansiella resultat. Inkomsterna ökade med 20% till 608 miljoner dollar på grund av stark efterfrågan på AIP (Artificial Intelligence Platform) bland kommersiella kunder. Palantir har också erkänts som en ledare inom AI/ML-plattformar och ModelOps.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 11 februari

Teslas AI-ambitioner kan driva företagets vinstmarginal till 70%

Analytiker debatterar ofta om Tesla bara är en elbilstillverkare som utger sig för att vara ett AI-företag, eller om det faktiskt är ett AI-företag som också tillverkar elbilar. För Morgan Stanley-analytikern Adam Jonas passar Tesla definitivt in i den senare kategorin. Trots ekonomiska motvindar och nedgång i aktiekursen tror Jonas på Teslas potential att bli mer lönsamt genom att satsa på artificiell intelligens. Tesla planerar att monetisera sin mjukvara för fullständigt självkörande (FSD) genom licensavtal och robotaxitjänster i framtiden. Dessutom hoppas Tesla på att accelerera tidslinjen till full autonomi med Dojo, en superdator speciellt byggd för att träna datorsynsystem, vilket i sig kan bli en inkomstkälla i framtiden.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 9 februari

Amazon utvald som toppval av Wall Street-analytiker för 2024

Flera Wall Street-analytiker har valt Amazon som ett toppval för 2024, inklusive Thomas Champion på Piper Sandler, Doug Anmuth på JPMorgan Chase och Scott Devitt på Wedbush Securities. Anledningen till optimismen kan sammanfattas i tre punkter: förbättrad lönsamhet inom detaljhandeln, starkt momentum inom digital annonsering och en potentiell återacceleration av intäkterna för molntjänster som drivs av efterfrågan på artificiell intelligens (AI). Amazon rapporterade uppmuntrande finansiella resultat för tredje kvartalet med en ökning av intäkterna med 13% till 143,1 miljarder dollar på stark tillväxt inom annonseringstjänster.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 29 januari

Topp fem AI-tillväxtaktier att köpa för 2024

S&P 500 har nyligen nått en ny rekordhög nivå, vilket indikerar en tjurmarknad och en fantastisk tid att satsa på tillväxt. Tjurmarknader tenderar att gynna tillväxtaktier, och historien visar att dessa perioder av marknadsökningar varar längre än björnmarknader. Detta är anledningen till att företag inom det högtillväxtområdet artificiell intelligens (AI) är i fokus. Här är topp fem AI-tillväxtaktier att köpa för 2024: Nvidia, Amazon, Moderna, Medtronic och Alphabet.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 27 januari

De fem bästa tillväxtaktierna inom AI att köpa för 2024

S&P 500 har nyligen nått en ny rekordhög nivå vilket signalerar en tjurmarknad och ett utmärkt tillfälle att satsa på tillväxt. Tjurmarknader tenderar att gynna tillväxtaktier och historien visar att dessa perioder av marknadsökningar varar längre än björnmarknader – i genomsnitt nästan tre år jämfört med nio månader. Detta gör det till en bra tid att investera i aktier som kan utmärka sig i denna miljö och dra nytta av momentum. Här är de fem bästa tillväxtaktierna inom AI att köpa för 2024: Nvidia, Amazon, Moderna, Medtronic och Alphabet.

Direktlänk Dela The Globe and Mail fördjupade 27 januari

Två AI-aktier att investera i istället för Microsoft

Intresset för artificiell intelligens (AI) har ökat markant sedan lanseringen av OpenAI:s ChatGPT i november 2022. Enligt data från Grand View Research förväntas AI-marknaden växa med en årlig sammansatt tillväxttakt på 37% fram till åtminstone 2030. Microsofts aktier har klättrat 69% sedan januari förra året, tack vare dess 49% ägande i OpenAI. Men det finns andra attraktiva investeringsalternativ inom AI-industrin. Nvidia och Alphabet är två företag att överväga. Nvidias aktier steg 239% under 2023 och Alphabet har enorm potential inom AI, med starka varumärken som Google, Android och YouTube.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 24 januari

Artificiell intelligens förvandlar kontraktshantering

Artificiell intelligens (AI) har framstått som en omvandlande kraft för företag, med 64% av företagen som uttrycker optimism om dess roll i att öka produktiviteten. Generativ AI, i synnerhet, framträder som ett praktiskt och ovärderligt verktyg för att effektivisera kontraktshantering och direkt påverka företagsprestanda. Gen AI kan öka produktiviteten genom att minska kontraktsundertecknande förseningar orsakade av personalbrist och tunga arbetsbelastningar. Dessutom kan Gen AI automatisera rutinuppgifter, påskynda tiden till signatur och förbättra hanteringen av kontraktsförpliktelser.

Direktlänk Dela The Independent fördjupade 17 januari

Två aktier med potential inom AI-marknaden: Nvidia och Alphabet

Data från Grand View Research visar att marknaden för artificiell intelligens (AI) väntas växa med en årlig genomsnittlig tillväxttakt på 37% fram till 2030, vilket gör den värd mer än $1 biljon före slutet av decenniet. Två företag som dominerar inom AI är Nvidia och Alphabet. Nvidia, som har en marknadsandel på 90% inom AI-chip, har sett sina inkomster stiga tack vare ökad efterfrågan på AI grafikprocessorer (GPUs). Alphabet, hem för starka varumärken som Google, Android och YouTube, har utnyttjat sin stora användarbas för att bygga upp en lönsam digital reklamverksamhet. Båda företagen har nyligen genomfört aktiesplit och har potential för stor tillväxt.

Direktlänk Dela Biz.crast.net fördjupade 13 januari

Två aktier med stark tillväxt inom AI: Nvidia och Alphabet

Grand View Researchs data visar att marknaden för artificiell intelligens (AI) förväntas expandera med en sammanlagd årlig tillväxttakt på 37% fram till 2030, vilket skulle kunna leda till att den överstiger ett värde av 1 biljon dollar innan decenniet är slut. Nvidia och Alphabet är två företag som utmärker sig inom AI-sektorn. Nvidia har sett en explosion i sin verksamhet under de senaste åren, med aktiekurser som har stigit mer än 1 300% sedan 2019. Alphabet, hem för starka varumärken som Google, Android och YouTube, har sett sin aktiekurs stiga med 402% under det senaste decenniet.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 13 januari

AMD eller Microsoft: Vilket är det bästa AI-lagret just nu?

Artificiell intelligens (AI) marknaden exploderade förra året och förväntas växa med 37% årligen fram till 2030, vilket skulle överstiga ett värde av 1 biljon dollar. Företag som Advanced Micro Devices (AMD) och Microsoft har omstrukturerat sina verksamheter för att fokusera på denna sektor. AMD, som har blivit ett hot inom chipindustrin, planerar att börja leverera sin MI300X GPU i år, utformad för att utmana Nvidia. Å andra sidan investerade Microsoft 1 miljard dollar i OpenAI 2019 och har sedan dess ökat denna investering avsevärt. Microsofts samarbete med OpenAI har gett dem tillgång till några av de mest avancerade AI-modellerna.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 3 januari

Tre AI-aktier att överväga att investera i januari

Den artificiella intelligensmarknaden (AI) exploderade 2023 och visar inga tecken på att sakta ner. ChatGPT:s debut återuppväckte intresset för sektorn och tvingade många att omvärdera vad de trodde var möjligt med tekniken. Data från Grand View Research visar att AI-marknaden beräknas expandera med en genomsnittlig årlig tillväxttakt på 37% fram till 2030. Tre AI-aktier att överväga att investera i januari är Advanced Micro Devices (AMD), Intel och Alphabet. AMD planerar att lansera en ny AI-chip, MI300X, för att utmana Nvidia. Intel arbetar också med en ny AI-chip, Gaudi3. Alphabet har också lovande utsikter inom AI med sin storskaliga språkmodell Gemini.

Direktlänk Dela EMEA Tribune fördjupade 2 januari

Tre AI-aktier att överväga för investeringar i januari

AI-marknaden exploderade 2023 och visar inga tecken på att sakta ner. Data från Grand View Research visar att AI-marknaden förväntas växa med en årlig sammansatt tillväxttakt på 37% fram till 2030, vilket skulle resultera i årliga försäljningar överstigande $1 biljon före decenniets slut. Tre aktier att överväga för investeringar är Advanced Micro Devices (AMD), Intel och Alphabet. AMD planerar att lansera en ny chip för att utmana Nvidias dominans. Intel arbetar också på en ny AI-chip för att konkurrera med Nvidia. Alphabet har spännande utsikter inom AI med sin stora språkmodell Gemini.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 2 januari

Tre lovande AI-aktier att överväga i januari: AMD, Intel och Alphabet

AI-marknaden exploderade 2023 och visar inga tecken på att sakta ner. Chatten GPT väckte nytt intresse inom sektorn, vilket tvingade många företag att ompröva sina affärsmodeller för att utveckla industrin. Data från Grand View Research visar att AI-marknaden förväntas växa med en årlig genomsnittlig tillväxttakt på 37% fram till 2030. Här är tre AI-aktier du kanske vill överväga att köpa i januari: Advanced Micro Devices (AMD), Intel och Alphabet. AMD planerar att lansera en ny chip för att utmana Nvidia´s dominans. Intel arbetar också med att utforma en ny AI-chip för att ta upp kampen med Nvidia. Alphabet, som hade ett framgångsrikt 2023, har spännande utsikter inom AI med sitt stora språkmodell Gemini.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 2 januari

Nvidia och Microsoft: Vilken är bästa AI-aktien att investera i för 2024?

Intresset för artificiell intelligens (AI) har ökat kraftigt under året, främst drivet av lanseringen av OpenAI:s ChatGPT i november 2022. AI-marknaden förväntas växa med en årlig sammansatt tillväxttakt på 37% fram till 2030, och överstiga 1 biljon dollar före decenniets slut. Flera techföretag har anpassat sina verksamheter till denna växande industri, vilket skapar attraktiva investeringsmöjligheter. Nvidia och Microsoft är två attraktiva alternativ, med starka positioner inom AI. Nvidia har dominerat GPU-marknaden i flera år, medan Microsoft har investerat tidigt i AI och har exklusiv tillgång till några av de mest avancerade AI-teknikerna.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 31 december

Kan SoundHound AI förvandla en investering på 100 000 dollar till en miljon dollar?

En investering på $100 000 i Nvidia och Netflix för ett decennium sedan har multiplicerats avsevärt över åren. SoundHound AI, ett företag som för närvarande är mycket litet, sitter på en enorm adresserbar marknad och kan kanske replikera Nvidia och Netflixs aktiemarknadsprestanda och omvandla $100 000 till en miljon dollar. SoundHound AI tjänar den framväxande marknaden för konversationell intelligens, en industri som vinner mark tack vare det växande antalet röstaktiverade AI-lösningar. SoundHound AI har redan en imponerande kundbas och estimerar att dess totala adresserbara marknad kan vara så stor som $160 miljarder 2026.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 28 december

Om man skulle välja ett tema för 2023 skulle det definitivt vara artificiell intelligens (AI). Tekniken har tagit världen med storm, med otaliga företag som omstrukturerar sina verksamheter för att prioritera AI-utveckling. AI-marknaden värderades till 137 miljarder dollar förra året, och Grand View Research antyder att den kommer att expandera med en årlig sammanlagd tillväxt på 37% fram till slutet av decenniet. Givet dessa optimistiska utsikter har optimistiska investerare samlats kring företagen med störst potential inom industrin, vilket har skickat Nasdaq-100-indexet upp 65% hittills i år. Även med den tjurrusningen bakom oss är det inte för sent att lägga till ett AI-lager i din portfölj och dra nytta av branschens långsiktiga tillväxt. Alphabet och Apple är två attraktiva alternativ som båda investerar tungt i AI. Men vilket är det bättre AI-lagret just nu?

The Motley Fool fördjupade 22 december

AI förändrar finansvärlden men medför risker

Artificiell intelligens (AI) håller på att revolutionera finansvärlden med sin förmåga att förbättra effektiviteten, noggrannheten och hastigheten i investeringar. AI:s tillämpningar, som algoritmisk handel och robo-rådgivare, omdefinierar hur investerare interagerar med finansiella marknader. Enligt Grand View Research värderades den globala marknaden för algoritmisk handel till 15,55 miljarder dollar 2021 och förväntas växa med en årlig genomsnittlig tillväxttakt på 12,2% från 2022 till 2030. PwC rapporterar att tillgångarna som förvaltas av robo-rådgivare förväntas nå 5,9 biljoner dollar 2027. Trots de många fördelarna med AI finns det risker som data säkerhet och etiska frågor som måste beaktas.

Direktlänk Dela Network18 Media & Investments fördjupade 20 november

AI förväntas ha störst inverkan på hälsosektorn

Artificiell intelligens (AI) har hittills haft störst inverkan på techindustrin, men många experter förutspår att denna revolutionerande innovation kommer att ha störst inverkan på hälsosektorn. AI-intäkter inom den diversifierade hälsosektorn förväntas öka med en årlig tillväxttakt på 26,5% under de närmaste 10 åren. Tre ledande företag inom AI-driven hälso- och sjukvård är GE HealthCare Technologies, Johnson & Johnson och Medtronic. Alla tre företagen investerar kraftigt i AI för att förbättra patientresultat och effektivitet.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 8 november

AI-marknaden förväntas växa till 2,7 biljoner dollar 2032, Vanguard ETF erbjuder exponering

Artificiell intelligens (AI) förväntas störa många industrier, som jordbruk, hälso- och sjukvård, informationsteknik, utbildning, spel och stadsutveckling. AI-marknaden förväntas växa från 129 miljarder dollar 2022 till 2,7 biljoner dollar 2032, enligt en rapport av marknadsforsknings- och analysföretaget Grand View Research. Vanguard Information Technology Index Fund, en börshandlad fond (ETF) med låga kostnader, erbjuder en effektiv väg att få exponering för denna tillväxttrend. Fonden innehåller stora positioner i flera av de ledande spelarna inom AI, som Apple, Microsoft, Nvidia, Adobe, Arista Networks, Marvell Technology och Palantir Technologies.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 8 november

Efterfrågan på AI-ingenjörer ökar, lockar med lukrativa löner

Artificiell intelligens (AI) har blivit en drivande kraft bakom teknologiska framsteg, vilket har lett till en ökande efterfrågan på AI-ingenjörer. AI-ingenjörer kombinerar kunskaper inom datavetenskap, matematik och dataanalys för att utforma, utveckla och underhålla toppmoderna AI-system. De spelar en avgörande roll i utvecklingen av innovativa teknologier som efterliknar mänsklig intelligens och utför komplexa uppgifter med minimal mänsklig inblandning. Lönerna för AI-ingenjörer är attraktiva och lockar många till denna karriärväg. Enligt en rapport från Indeed är den genomsnittliga årliga lönen för en AI-ingenjör i USA 146 085 dollar per år.

Direktlänk Dela TechBullion fördjupade 1 november

AI:s snabba tillväxt och dess inverkan på affärsvärlden

ChatGPT, lanserad i november 2022, och Googles Chatbot Bard har påverkat världen genom att erbjuda nya sätt för företag att använda AI för att spara tid och pengar. AI-marknaden har vuxit exponentiellt det senaste året, med företag som monday.com och Wix som införlivar liknande teknik i sina befintliga produktstrukturer. Vissa statistik visar att AI förväntas skapa 133 miljoner nya jobb fram till 2030, medan andra förutspår att nästan 25% av jobben kommer att störas av AI de närmaste fem åren. AI-marknaden förväntas växa med 37,3% årligen från 2023 till 2030.

Direktlänk Dela Wccftech fördjupade 30 oktober

Utmaningar för företag vid införande av AI och maskininlärning

Shahid Hanif, teknikchef och medgrundare till ShuftiPro, diskuterar utmaningar som företag står inför när de införlivar AI och maskininlärning i sin programvara. Han nämner specifikt dataförgiftning, där hackare manipulerar eller ändrar ett AI-systems inlärningsdata, vilket leder till felaktiga resultat. Hanif betonar vikten av att företag införlivar avancerade verifierings- och säkerhetssystem i sina processer för att skydda sig mot oetiska hackare. Han nämner även riskerna med desinformation och manipulation samt cyberbrott och deepfakes.

Direktlänk Dela Forbes Media fördjupade 19 oktober

Italienska AI-startupen Aindo samlar in €6 miljoner i serie A-finansiering

Aindo, en italiensk startup inom generativ AI som utvecklar teknik för syntetisk dataframställning, har samlat in €6 miljoner i Serie A-finansiering. Investeringsrundan leddes av italienska VC United Ventures, med deltagande från befintliga investeraren Vertis SGR genom fonden Vertis Venture 3 Technology Transfer. Aindo kommer att använda de nya medlen till att växa teamet med ytterligare 10 anställda och fortsätta utveckla lösningar som underlättar användningen av AI inom strategiska sektorer som hälsovård, finans och offentlig förvaltning. Den globala marknaden för syntetisk data (data som skapas artificiellt i stället för att genereras av verkliga händelser) växer för närvarande. Gartner har beräknat att den kommer att utgöra 60% av den data som används i AI-projekt 2024, upp från 1% 2021.

Direktlänk Dela Tech Funding News fördjupade 18 oktober

AI-etikettjobb: En livlina för ekonomiskt drabbade men med låga löner och osäkra villkor

Oskarina Fuentes, en 26-årig kvinna från Venezuela, började arbeta för det australiensiska dataföretaget Appen 2016 när inflationen i Venezuela nådde 800 procent under president Nicolás Maduros styre. Appen, som har kunder som Amazon, Facebook, Google och Microsoft, söker crowdsource-arbetare för att märka träningsdata för AI-algoritmer. Fuentes flyttade till Colombia på grund av strömavbrott i Venezuela. Hon tjänar mellan 2,2 cent och 50 cent per uppgift och arbetar ibland mer än 18 timmar om dagen. Experter ser plattformar som Appen som en ny form av datakolonialism.

Direktlänk Dela Wired UK fördjupade 15 oktober

AI kan låsa upp $6 biljoner i online-utgifter, med Trade Desk och Etsy i framkant

Artificiell intelligens (AI) kan påskynda digital transformation och generera $6 biljoner i online-utgifter över flera branscher, enligt en rapport från Morgan Stanley. Effekterna kan bli särskilt betydande inom digital annonsering och e-handel. The Trade Desk och Etsy har identifierats som två företag som är unikt positionerade för att driva och dra nytta av AI-transformationen. The Trade Desk är det största oberoende adtech-företaget i världen, och Etsy har särskiljt sig inom e-handelssektorn genom att rikta in sig på små säljare som specialiserar sig på icke-kommersialiserade varor.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 9 oktober

Artificiell intelligens: En stor investeringsmöjlighet eller en besvikelse?

Artificiell intelligens (AI) hjälpte till att återuppliva många teknikaktier tidigare i år. Efter att björnmarknaden 2022 ledde till den värsta teknikutförsäljningen sedan finanskrisen, väckte OpenAI:s ChatGPT åter intresse för AI-aktier. Företag som Google-ägaren Alphabet har påstått att de är ett ´AI-first´-företag sedan 2016. Apple har finansierat forskning inom AI och maskininlärning i flera år, och många andra har utnyttjat tekniken i flera år. Grand View Research förutspår en årlig tillväxttakt på 37% för AI fram till 2030, vilket gör det till en marknad på 1,8 biljoner dollar det året. Trots detta kan AI fortfarande hamna kort i förväntningar. En av dess kritiska teknologier, robotaxin, är fylld med potentiella problem eftersom tekniska brister kan bli en fråga om liv och död.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 2 september

AI-industrins tillväxt kan gynna Kohl´s Corporation

Den globala artificiella intelligens (AI) industrin förväntas växa exponentiellt de kommande åren. Enligt en rapport från Grand View Research, kan AI-marknaden expandera från $137 miljarder 2022 till över $1.81 biljoner 2030. Kohl´s Corporation (NYSE: KSS) med en marknadskapitalisering på $2.75 miljarder, sticker ut som ett potentiellt investeringsobjekt. Analytiker förväntar sig att företaget kommer att uppnå en vinst per aktie (EPS) på $0.22, med en förväntad tillväxthastighet på 1,686.70% och 22.70% för 2024 och året efter, respektive.

Direktlänk Dela Claytoncountyregister.com fördjupade 23 augusti

Generativ AI förvandlar kundupplevelsen och växer globalt

Generativ AI har obegränsade möjligheter att förvandla kundupplevelsen, från att skapa dynamiskt och unikt innehåll till produktrekommendationer, skräddarsydda marknadsföringsmeddelanden och interaktiva upplevelser. Enligt Grand View Research, var den uppskattade marknadsstorleken för generativ AI globalt cirka 10,14 miljarder USD 2022, och den förväntas växa till cirka 13 miljarder USD 2023. Generativ AI används för att skapa skräddarsydda marknadsföringskampanjer genom att utnyttja den växande bearbetningskapaciteten hos maskiner. Detta gör att företag kan förstå kundpreferenser och beteenden genom att analysera stora mängder data, vilket möjliggör hyper-personalisering och prediktiva insikter.

Direktlänk Dela AiThority fördjupade 23 augusti

De fem bästa AI-aktierna att överväga

Artificiell intelligens (AI) revolutionerar industrier över hela världen och har potential att omforma hur vi lever och arbetar. Enligt Grand View Research förväntas AI-marknaden växa från 137 miljarder dollar 2022 till över 1,81 biljoner dollar 2030. Här är de fem bästa AI-aktierna att överväga: 1. Tupperware Brands Corporation - TUP har en marknadsvärde på 127,28 miljoner dollar och har upplevt en betydande uppgång i sitt aktiepris, med en ökning på 18,29% under den senaste handelssessionen. 2. Nu Skin Enterprises Inc. - NUS har sett en minskning av aktiekursen med -0,78% under den senaste handelssessionen och -48,83% under det senaste året. 3. The Estee Lauder Companies Inc. - EL:s aktiekurs sjönk med -3,70% i den föregående sessionen och var -46,42% ner under det senaste året. 4. Yunhong CTI Ltd. - CTIB:s aktiekurs ökade med 2,62% i den senaste sessionen och har sett en ökning på 112,21% under samma period.

Direktlänk Dela Claytoncountyregister.com fördjupade 22 augusti

AI revolutionerar livsvetenskapsindustrin i LAMEA-regionen

Artificiell intelligens (AI) revolutionerar olika sektorer globalt, inklusive livsvetenskapsindustrin. I Latinamerika, Mellanöstern och Afrika (LAMEA) blir AI:s inverkan på livsvetenskapsanalyser allt mer tydlig. AI omformar hur företag inom livsvetenskapen fungerar, och erbjuder oöverträffade möjligheter till innovation och tillväxt. AI:s inflytande på livsvetenskapsanalyser i LAMEA är mångfacetterat. En av de mest betydande effekterna är förbättringen av forsknings- och utvecklingsprocesser. AI kan också hjälpa till att identifiera lämpliga kandidater för kliniska prövningar, förutsäga prövningsresultat och övervaka patienternas efterlevnad av behandlingsprotokoll. Trots dessa fördelar står införandet av AI i livsvetenskapsanalyser i LAMEA inför flera utmaningar. Dessa inkluderar brist på kvalificerade AI-professionella, oro över dataskydd och regulatoriska hinder. Enligt en rapport från Grand View Research förväntas den globala marknaden för AI inom livsvetenskaperna nå 4,3 miljarder dollar år 2025, med LAMEA som en av de snabbast växande regionerna.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 1 augusti

AI förväntas driva tillväxt för chippaktier

Artificiell intelligens (AI) kommer att vara en långsiktig katalysator för chippaktier. Nvidia har varit den obestridliga vinnaren bland AI-relaterade chippaktier, men analytiker tror att aktien kan gå ännu högre. Qualcomm är mest känt för att tillhandahålla chips till iPhones, men företaget gör stora framsteg inom AI-området. Teradyne är en betydande aktör på chiptestmarknaden och det verkar som att marknaden fortfarande undervärderar TER-aktien. Grand View Research uppskattar att AI-chipmarknaden kan växa till 134,64 miljarder dollar år 2027, vilket skulle vara en årlig tillväxttakt (CAGR) på 5,9%.

Direktlänk Dela MarketBeat fördjupade 31 juli

Google använder AI för att effektivisera robotar

Google utvecklar robotar för att utföra uppgifter snabbare och mer effektivt genom teknik som AI-chattbotar som Bard, ChatGPT, Claude 2 och andra. Robotics Transformer 2 (RT-2) är en ´första i sitt slag vision-språk-aktion (VLA) modell´, enligt Vincent Vanhoucke, chef för robotik på Google DeepMind. RT-2 tränar på text- och bilddata från webben för att direkt producera robotiska handlingar. Google ser AI som en central del i sin verksamhet och robotik är bara ett annat område där AI-modeller kan förändra hur snabbt tekniken blir smartare. Den industriella robotikindustrin värderas för närvarande till 30 miljarder dollar och förväntas nå 60 miljarder dollar år 2030.

Direktlänk Dela CNET Networks fördjupade 29 juli

Två AI-tillväxtaktier att köpa nu för att dra nytta av den förväntade marknadsuppgången

S&P 500-indexet har återhämtat sig kraftigt från sina låga nivåer i björnmarknaden tack vare minskad inflation, bättre än förväntade vinster och entusiasm kring artificiell intelligens (AI) som har förbättrat investeraresentimentet 2023. Indexet ligger nu bara 6% under sitt rekordhöga, vilket innebär att det är på randen till en ny tjurmarknad. Här är två AI-tillväxtaktier att köpa nu: 1. Microsoft: Ledaren inom företagsprogramvara. 2. Arista Networks: Ledaren inom höghastighetsdatacenterbrytare.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 20 juli

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare