» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 148 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

NVIDIA Corporation är ett amerikanskt multinationellt teknikföretag som grundades 1993. Företaget är känt för att designa och tillverka grafikprocessorer (GPU) och system-on-a-chip-enheter (SoC) för datorer, smartphones och fordonsindustrin. NVIDIA är en pionjär inom GPU-accelererad databehandling och spelindustrin, med produkter som GeForce för PC-spel och Tegra för mobila enheter. Företaget är också aktivt involverat i utvecklingen av artificiell intelligens (AI), djupinlärning och självkörande bilar. NVIDIA:s teknik används i en rad olika industrier och applikationer, inklusive medicinsk forskning, virtual reality och datortomografi.

Senaste nytt kring NVIDIA Corporation

Maskininlärning i läkemedelsindustrin förväntas nå 26,2 miljarder dollar fram till 2031

Enligt en rapport från Allied Market Research uppgick den globala marknaden för maskininlärning i läkemedelsindustrin till 1,2 miljarder dollar 2021 och beräknas generera 26,2 miljarder dollar fram till 2031, vilket motsvarar en årlig tillväxttakt på 37,9% från 2022 till 2031. Maskininlärning är en delmängd av artificiell intelligens som innebär användning av algoritmer och statistiska modeller för att möjliggöra datorsystem att lära av data och göra förutsägelser eller beslut utan att vara explicit programmerade. Det är en drivkraft i läkemedelsindustrins strävan efter personlig medicin, vilket innebär att behandlingar skräddarsys för individuella patienter baserat på deras unika genetiska sammansättning, hälsosammanställning och andra personliga faktorer.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade i förrgår
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

En studie av AMA Research utvärderar marknaden för ´Artificiell intelligens för marknadsföring´, med prognoser fram till 2030. Tekniken bidrar till att omvandla marknadsavdelningar och möjliggör snabb tillgång till insikter för marknadsföringsproffs. Enligt IBM planerar nästan 40% av CMO:erna att förnya kundupplevelserna med AI. Salesforce har avslöjat att AI kommer att öka marknadsföringen med 257% de kommande två åren. I november 2019 meddelade Bounteous ett partnerskap med Acquia för att förbättra kundupplevelsen.

openPR fördjupade i förrgår

Artificiell intelligens förändrar datacenterhanteringen

Datacenter är kärnan i den pågående AI-boomen, med förväntningar på att Data Center Equipment Market kommer att överstiga 164 miljarder dollar år 2031. Bland innovatörerna finns bland annat Avant Technologies Inc., NVIDIA Corporation, Intel Corporation, Advanced Micro Devices, Inc. och Amazon, Inc. Avant Technologies specialiserar sig på utveckling av avancerade AI- och datacenterinfrastrukturlösningar. NVIDIA Corporation har sett sin Data Center-verksamhet öka med mer än 400% sedan förra året. Amazon, Inc. investerar 150 miljarder dollar i AI-drivna datacenter för att behålla sin kant inom molnbaserad databehandling.

Direktlänk Dela Middle East North Africa Financial Network fördjupade 16 april

13 bästa aktierna att investera i för maskininlärning

Artikeln diskuterar de 13 bästa aktierna att investera i för maskininlärning. Enligt en rapport från Precedence Research förväntas den globala AI-marknaden växa med en årlig genomsnittlig tillväxttakt på 19% mellan 2023 och 2032, och nå $2,575 biljoner vid slutet av prognosperioden. Flera företag använder aktivt maskininlärningsteknik för att driva sina verksamheter, inklusive Netflix, som använder maskininlärning för att påverka beslut om innehållsskapande och anpassa användargränssnittet. JPMorgan Chase har använt AI/ML i över ett decennium och har nu över 2 000 AI/ML-experter och datavetare. Företag som Meta Platforms och Intel Corporation gör framsteg för att ta över NVIDIAs dominans på AI-marknaden.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 16 april

Marknaden för AI inom radiologi förväntas växa till 14,6 miljarder USD 2032

Marknaden för artificiell intelligens (AI) inom radiologi förväntas växa från 1,1 miljarder USD 2022 till cirka 14,6 miljarder USD 2032, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 30,4% mellan 2023 och 2032. AI inom radiologi revolutionerar tolkningen och diagnosen av medicinska bilder. AI-algoritmer analyserar radiologiska bilder snabbt och noggrant, vilket hjälper radiologer att upptäcka onormaliteter och förbättra patientresultat. Trots utmaningar som integritetsproblem och integrationskomplexitet, fortsätter AI att omforma radiologilandskapet.

Direktlänk Dela Pharmiweb.com fördjupade 15 april

AI-industrins tillväxt och de mest använda plattformarna 2024

Enligt en rapport av Fortune Business Insights var den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) värd 515,31 miljarder dollar 2023. Marknaden förväntas växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 21,6 % och beräknas nå 2,02 biljoner dollar vid utgången av 2030. Tillväxten inom AI-industrin drivs av en ökning av AI-applikationer, ett ökande antal partnerskap och samarbeten, en ökning av småskaliga AI-plattformar och ständigt föränderliga behov av att hantera affärskomplexitet. Några av de företag som gynnas mest av AI inkluderar NVIDIA Corporation, Advanced Micro Devices, Inc. och Intel Corporation.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 10 april

Palm Valley Capital Fund ökar med 1,04% i första kvartalet 2024

Investeringsförvaltningsföretaget Palm Valley Capital Management har släppt sin investerarbrev för första kvartalet 2024. Palm Valley Capital Fund ökade med 1,04% jämfört med 2,46% och 5,69% vinster för S&P SmallCap 600 Index och Morningstar Small Cap Index. Fondens topp 5 innehav kan kontrolleras för att känna till dess bästa val 2024. Palm Valley Capital Fund presenterade aktier som NVIDIA Corporation i sitt investerarbrev för Q1 2024. NVIDIA Corporation, med huvudkontor i Santa Clara, Kalifornien, tillhandahåller datorgrafikprocessorer, chipset och relaterad multimediasoftware. NVIDIA Corporation har ett marknadsvärde på 2,2 biljoner dollar.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 8 april

En ny studie av Orbis Research undersöker den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) och maskininlärning inom hälso- och sjukvården. Rapporten identifierar möjligheter över gränserna, undersöker de färdigheter som marknadsaktörer behöver för att öka produktiviteten och anpassa sig till en mer konkurrenskraftig miljö. Rapporten erbjuder även en djupgående undersökning av marknaden, inklusive många tabeller, grafer och produktbilder, vilket ger viktig statistisk information om branschens tillstånd och värdefull vägledning för företag och individer som verkar inom området.

Amore Nigeria fördjupade 7 april

AI i videospel marknaden förväntas växa kraftigt

Marknaden för AI i videospel förväntas uppleva en betydande tillväxt under prognosperioden, drivet av ökad processorkraft, framväxten av hög bandbredds nätverksanslutning och ökad penetration av smartphones. Dessutom förväntas framväxten av 5G-nätverk och den kontinuerliga efterfrågan på 3D-spel ge lukrativa möjligheter för tillväxten av AI-marknaden i videospel under prognosperioden. Enligt rapporten genererade den globala AI-industrin i videospel 1084,96 miljoner dollar 2022 och förväntas generera 11424,79 miljoner dollar 2032, med en CAGR på 26,8% från 2023 till 2032.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 5 april

Bill Ackman ser potential i Googles aktier trots AI-kontrovers

Aktiemarknaden prissätter en artificiell intelligens (AI) risk för Alphabet Inc., även känt som Google, som inte verkar rimlig. Detta erbjuder en fantastisk möjlighet att köpa aktier i Google till ett rabatterat pris. Bill Ackman, som nyligen intervjuades, förklarade varför Alphabet Inc. är en av hans största innehav. Han menar att Alphabet leder, eller åtminstone är jämbördigt med Microsoft, i AI-racet. Trots kontroversen kring Gemini, där användare pekade på felaktigheter i bilder som skapats av AI:n, är Google fortfarande en stark aktör på marknaden. Dess storlek innebär att företaget måste vara försiktigt med sina nya produkter på grund av potentiella regleringsproblem och den intensiva granskning som konsumenterna utsätter det för.

Direktlänk Dela Technology For You fördjupade 3 april

Alphabet Inc. starkt köp trots AI-kontroverser

Aktiemarknaden prissätter en artificiell intelligens (AI) risk för Alphabet Inc., även känd som Google, som inte verkar rimlig. Kontroversen kring Gemini ger en fantastisk möjlighet att köpa GOOGL till ett rabatterat pris. I en nyligen intervju förklarade Bill Ackman varför Alphabet Inc. är en av hans största innehav. Google har varit i centrum för betydande kontroverser efter Gemini-incidenten, vilket ledde till ett betydande utförsäljning av aktien. Men aktien har återhämtat sig de senaste veckorna. Google kan verka ligga efter i AI-racet, men det är svårt att se hur, med tanke på de grundläggande fördelarna det har över sina konkurrenter.

Direktlänk Dela Seeking Alpha fördjupade 2 april
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

Maskininlärning som en tjänst (MLaaS) global marknad växer exponentiellt

Maskininlärning som en tjänst (MLaaS) marknaden har vuxit exponentiellt de senaste åren. Den förväntas växa från 42,09 miljarder dollar 2023 till 57,88 miljarder dollar 2024 med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 37,5%. Tillväxten under den historiska perioden kan tillskrivas ökad tillväxt av stora data, ökad användning av maskininlärning, framsteg inom djupinlärning, uppståndelsen av datavetenskap och AI, samt ökad medvetenhet om prediktiv analys. MLaaS-marknadsstorleken förväntas se exponentiell tillväxt under de närmaste åren, till $203,10 miljarder 2028 med en CAGR på 36,9%.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 1 april

AI-aktier stiger snabbt med stora investeringar och tekniska framsteg

Artificiell intelligens (AI) omformar tekniklandskapet med snabbt stigande aktier och betydande investeringar. Företag som NVIDIA Corporation har sett en ökning av aktierna med 518% sedan slutet av 2022, delvis tack vare ChatGPT. Andra företag som Intel, TSMC och Samsung dominerar halvledarmarknaden för att möta det ökande behovet av AI-verktyg. Microsoft och OpenAI planerar att skapa en AI-superdator värd 100 miljarder dollar, medan NVIDIA:s senaste AI-chip utmanar tekniska gränser. Meta Platforms (tidigare Facebook) har blivit en betydande AI-aktör genom sina investeringar i AI-drivna rekommendationssystem. Globala AI-marknaden förväntas nå 997,77 miljarder dollar år 2028.

Direktlänk Dela YTech News fördjupade 31 mars

Nyckelpunkter i NVIDIAs chippdominans

NVIDIA Corporation, en global ledare inom grafikprocessorer (GPU:er) och artificiell intelligens (AI), har länge varit en dominerande kraft inom halvledarindustrin. NVIDIAs GPU:er har etablerat en stark position inom spelindustrin, med GeForce grafikkort som är mycket eftertraktade av spelare över hela världen. NVIDIAs chip driver alltmer datacenter för stora teknikföretag och företag över hela världen. Deras GPU:er spelar en avgörande roll för att påskynda AI och maskininlärningsapplikationer. NVIDIAs chip gör också betydande framsteg inom bilindustrin, särskilt inom utvecklingen av självkörande fordon. Trots konkurrens och utmaningar från andra halvledarjättar som AMD och Intel, fortsätter NVIDIA att innovera och behålla sin chippdominans.

Direktlänk Dela Analytics Insight fördjupade 31 mars

Tio AI-aktier som kommer att skjuta i höjden

AI-aktier har haft en stark tillväxt de senaste 18 månaderna, med NVIDIA Corporation som ett framstående exempel med en aktieökning på 518% sedan slutet av 2022. Denna tillväxt drivs av en ökad användning av stora språkmodeller och bild- och videogenereringsprogramvara, vilka har enorma databehov. Detta har lett till en omstrukturering inom halvledarindustrin, där endast ett fåtal företag, som Intel Corporation, Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited och Samsung Electronics Co., Ltd., kan tillverka avancerade AI-chips. Dessutom har Microsoft Corporation och OpenAI planer på att bygga en AI-superdator värd 100 miljarder dollar. Andra aktörer inom AI-sektorn inkluderar Cognition Labs, som utvecklar ett AI-baserat verktyg för att skriva kod, och Meta Platforms, Inc., som har sett en aktieökning på 129% under det senaste året.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 31 mars

Artificiell intelligens (AI) har blivit en av de mest spännande utvecklingarna inom tekniksektorn. Stora företag som NVIDIA Corporation, Alphabet Inc. och Microsoft Corporation arbetar hårt för att bidra till och kanske till och med leda AI-racet, vilket lockar ännu större investerarintresse. George Lee, medchef för Goldman Sachs Office of Applied Innovation, diskuterade AI:s tillväxtpotential, särskilt med hänsyn till geopolitik, och hur geopolitik i sin tur kan forma en AI-driven framtid. Han tror att mänskligheten kommer att utvecklas tillsammans med maskiner och AI, vilket kommer att leda till enastående tillväxt framöver. Baserat på ovanstående har en lista sammanställts över de bästa AI-aktierna att köpa, särskilt de bästa småbolagsaktierna inom AI att köpa nu.

Yahoo Finance fördjupade 24 mars

Microsoft och NVIDIA meddelar stora AI-integrationer för att påskynda företag överallt

Microsoft och NVIDIA har meddelat stora integrationer för att påskynda generativ AI för företag överallt. Microsoft Azure kommer att anta NVIDIA Grace Blackwell Superchip för att påskynda kund- och förstaparts AI-erbjudanden. NVIDIA DGX Cloud integreras nativt med Microsoft Fabric för att effektivisera utvecklingen av anpassade AI-modeller med kundens egna data. NVIDIA Omniverse Cloud API:er kommer först till Azure Power-ekosystemet för industriell design och simuleringsverktyg. Microsoft Copilot förbättras med NVIDIA AI och accelererade databehandlingsplattformar. Nya NVIDIA-generativa AI-mikrotjänster för företag, utvecklare och hälso- och sjukvårdsapplikationer kommer till Microsoft Azure AI.

Direktlänk Dela Microsoft News fördjupade 19 mars

Artificiell intelligens revolutionerar flera industrier, global marknad förväntas växa kraftigt

Artificiell intelligens (AI) revolutionerar flera industrier och positionerar sig som en nyckelfaktor för framväxande teknologier som stordataanalys, robotik och Internet of Things (IoT). En rapport från MarketsAndMarkets uppskattar att den globala marknaden för AI var värd 150,2 miljarder dollar 2023 och förväntas växa med en CAGR på 36,8% från 2023 till 2030. Inkomstprognosen för 2030 beräknas uppgå till 1 345,2 miljarder dollar. Kungariket Saudiarabien och Rezolve AI har nyligen ingått ett banbrytande samförståndsavtal för att etablera globala AI-marknadsledare. Partnerskapet innebär bland annat att ett AI-centrum för excellens ska etableras i Saudiarabien.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 18 mars

Federated Learning Solutions marknaden värd $389.74 miljoner år 2030

Federated Learning Solutions marknaden förväntas växa från 144,55 miljoner dollar 2023 till 389,74 miljoner dollar 2030, med en årlig tillväxttakt på 15,22%. Federated Learning Solutions är ett snabbväxande område inom artificiell intelligens, maskininlärning och datasekretess. Det handlar om samarbetsinlärningsmodeller som gör det möjligt för flera dataägande organisationer att träna maskininlärningsalgoritmer på sina respektive dataset utan att dela eller överföra rådata. Marknaden drivs av ökad fokus på IIoT med framsteg inom maskininlärning, vilket bidrar till att möta det växande behovet av inlärning mellan enheter och organisationer.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 11 mars

Generativ AI förväntas revolutionera medie- och underhållningssektorn

Generativ AI, som använder algoritmer för att skapa nytt innehåll, genomgår en transformativ fas inom medie- och underhållningssektorn. Marknaden för generativ AI inom media och underhållning förväntas nå ett värde av 11 570,0 miljoner dollar 2032, med en CAGR på 26,3%. Denna tillväxt drivs av efterfrågan på mer interaktivt och personligt innehåll, behovet av effektiva produktionsmetoder och önskan att förbättra användarens engagemang genom personaliserade upplevelser. Generativ AI har potential att revolutionera berättandet och skapa interaktiva berättelser och uppslukande upplevelser.

Direktlänk Dela Scoop Market fördjupade 6 mars

AI och maskininlärning förändrar olje- och gasprospektering

Användningen av artificiell intelligens (AI) och maskininlärning i olje- och gasprospektering förändrar branschen. MCF Energy, ett nordamerikanskt företag, använder denna teknik i sin jakt på gas i Europa. Tekniken har förmågan att analysera stora mängder 3D-seismiska data, identifiera unika mönster och avslöja nya mål för borrning som människans öga aldrig sett. Detta är särskilt viktigt i Europa, som är i behov av inhemska resurser sedan Rysslands invasion av Ukraina och Rysslands användning av naturgas som vapen. MCF Energy har börjat använda tekniken i Österrike och Tyskland.

Direktlänk Dela OilPrice.com fördjupade 5 mars
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

Generativ AI förvandlar innehållsskapande och växer snabbt

Generativ AI, en underkategori av artificiell intelligens (AI), har revolutionerat innehållsskapande och förändrat hur företag genererar, kuraterar och anpassar digitalt innehåll. Genom att använda avancerade algoritmer och djupinlärningstekniker kan generativ AI autonomt producera text, bilder, videor och annat multimedia-innehåll med imponerande noggrannhet och kreativitet. Marknaden för generativ AI i innehållsskapande har upplevt anmärkningsvärd tillväxt de senaste åren, drivet av ökad efterfrågan på effektiva och skalbara lösningar för innehållsproduktion inom olika branscher.

Direktlänk Dela Scoop Market fördjupade 4 mars

Global AI-infrastrukturmarknad förväntas nå 151 miljarder dollar till 2030

Enligt en rapport från ResearchAndMarkets.com förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) infrastruktur att nå 151 miljarder dollar till 2030, från 26,7 miljarder dollar 2022, vilket innebär en årlig tillväxt på 24,2%. Hårdvarusegmentet förväntas växa med 21,9% och nå 68,6 miljarder dollar vid analysperiodens slut. Programvarusegmentet beräknas växa med 25% årligen under de kommande åtta åren. AI-infrastrukturmarknaden i USA beräknas till 9 miljarder dollar 2022, medan Kina förväntas växa med 30,9% årligen och nå en marknadsstorlek på 34,2 miljarder dollar till 2030.

Direktlänk Dela PR Newswire fördjupade 28 februari

Global AI-infrastrukturmarknad förväntas nå 151 miljarder dollar 2030

Enligt en rapport från ResearchAndMarkets.com kommer den globala marknaden för AI-infrastruktur att växa från 26,7 miljarder dollar 2022 till 151 miljarder dollar 2030, med en genomsnittlig årlig tillväxttakt på 24,2%. Hårdvarusegmentet förväntas nå 68,6 miljarder dollar vid slutet av analysperioden. USA:s marknad för AI-infrastruktur beräknas till 9 miljarder dollar 2022, medan Kina förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 30,9% och nå 34,2 miljarder dollar 2030.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 27 februari

Billiga AI-aktier att köpa 2024

Artificiell intelligens (AI) revolutionen har varit igång sedan förra året och det verkar inte vara något slut i sikte. Enligt en undersökning av PwC Emerging Technology har mer än hälften av de undersökta företagen introducerat generativ AI i någon form i sin verksamhet efter lanseringen av ChatGPT. AI-aktierna presterade också mycket bra 2023 och fortsätter att trenda 2024. De sju stora tech-aktierna, inklusive Meta Platforms, Inc. (NASDAQ:META), NVIDIA Corporation (NASDAQ:NVDA), som var de bästa presterande i gruppen, ökade kollektivt med cirka 75% under föregående år jämfört med 12% vinster för resten av de 493 aktierna i S&P 500-indexet. Utöver de stora teknikbolagen gav AI-tekniken en skjuts till en rad AI-företag. Invesco Dynamic Software ETF (IGPT) ökade med över 30% 2023 jämfört med S&P 500:s 25% tillväxt.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 25 februari

Nvidias aktier stiger efter stark vinstprognos och dominans inom AI-kretsar

Aktierna i Nvidia Corporation, ledande inom avancerade kretsar som driver artificiell intelligens (AI), steg mest på cirka nio månader efter att den amerikanska kretstillverkaren levererat ännu en stark vinstprognos. Nvidia överträffade analytikernas prognos med en omsättning på över 22 miljarder dollar under fjärde kvartalet 2023, en ökning med över 250% jämfört med föregående år. Dess bruttomarginaler ökade till över 700% under kvartalet. Nvidias marknadsvärde har ökat med mer än 600 miljarder dollar i år, vilket ger företaget ett värde på nästan 1,90 biljoner dollar. Aktierna i det amerikanska ´voice AI´-startföretaget SoundHound och den brittiska kretstillverkaren Arm, företag som Nvidia nyligen sa att det hade investerat i, steg båda nästan 5 procent under torsdagens (22 februari) handel. Konkurrenten AMD steg också över 10 procent medan AI-länkade aktien Palantir gick upp över 2,5 procent.

Direktlänk Dela The Indian Express fördjupade 23 februari

Analysföretag ger positiva utsikter för AI-företag

Analysföretaget Loop Capital har inlett bevakning av NVIDIA Corporation med en köprekommendation och ett pris på $1 200 per aktie, vilket är en ny högsta nivå på Wall Street. Företaget förväntar sig att NVIDIA kommer att fortsätta att locka stor efterfrågan från sina största kunder under 2024 och 2025. Evercore ISI analytiker behåller en överpresterande betyg och ett pris på $220 på Apple Inc, och ser det som en ´underuppskattad AI-beneficiary´. OpenAI, delägt av Microsoft, har avtäckt Sora, en ny AI-modell för att skapa korta videor med textprompter. Bank of America analytiker har höjt sitt pris på Applied Materials Inc från $185 till $222 per aktie. KeyBanc Capital Markets analytiker har bekräftat en övervikt på Arista Networks med ett pris på $306.

Direktlänk Dela Investing.com fördjupade 18 februari

AI i hälsosektorn förväntas nå $187,57 miljarder till 2030

Artificiell intelligens (AI) har framstått som en transformerande kraft inom hälsosektorn, och marknaden förväntas växa från $14,09 miljarder 2022 till $187,57 miljarder 2030. AI i hälsosektorn omfattar diagnostiska verktyg, personaliserade behandlingsplaner, prediktiv analys och administrativa effektiviteter. AI kan analysera stora datamängder, identifiera mönster och hjälpa medicinska yrkesverksamma att fatta mer informerade beslut. AI bidrar även till kostnadsbesparingar och resursoptimering. Utmaningar inkluderar integritetsproblem, säkerhet och regulatorisk efterlevnad.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 15 februari

Global marknad för AI inom jordbruk väntas växa till 5,9 miljarder dollar 2029

Enligt en ny studie av HTF MI kommer den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom jordbruk att växa från 1,7 miljarder dollar 2023 till 5,9 miljarder dollar 2029, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 23,05%. Nyckelspelare på marknaden inkluderar IBM, Deere & Company, Intel, Google, Microsoft, NVIDIA Corporation, Sentient Technologies, Numenta Inc., Agribotix och The Climate Corporation. AI används för att optimera olika aspekter av jordbruket, inklusive effektivitet, produktivitet och hållbarhet i grödodling, boskapshantering och övergripande jordbruksverksamhet.

Direktlänk Dela Newstrail fördjupade 13 februari

Automotiv AI-industrin förväntas nå $8,887.6 miljoner år 2025

Enligt en nyligen publicerad rapport från Allied Market Research förväntas den globala marknaden för automotiv artificiell intelligens (AI) nå $8,887.6 miljoner år 2025, från $445.8 miljoner år 2017. Detta motsvarar en årlig tillväxttakt (CAGR) på 45,0% mellan 2018 och 2025. Tillväxten drivs av ökad efterfrågan på autonoma fordon och förbättrad användarupplevelse och bekvämlighetsfunktioner. Dock kan säkerhets- och integritetsproblem begränsa tillväxten. De ledande aktörerna på marknaden inkluderar NVIDIA Corporation, Waymo, Intel Corporation, IBM Corporation, Microsoft Corporation, Micron Technology, Otto Motors, BMW, Tesla Inc. och Toyota.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 8 februari

AI:s framtid och påverkan på affärer och politik

AI har dominerat rubrikerna under 2023 och 2024. I november blev Sam Altman, VD för OpenAI, sparkad från sin roll för att sedan återanställas mindre än en vecka senare. Mer än 5 000 arbetare inom tekniksektorn har förlorat sina jobb, med teknikjättar som Google som delvis tillskriver nedskärningarna AI, vilket redan tillåter företag att automatisera jobb som tidigare utfördes av människor. Policymakare har också satt örat mot marken när det gäller AI. I oktober utfärdade president Biden en exekutiv order som fastställer standarder för AI:s säkerhet och skydd samt för att skydda individuell digital integritet, och i december undertecknade guvernör Tina Kotek en exekutiv order för att skapa en rådgivande råd som ska vägleda statens användning av AI. En grupp av experter samlades för att diskutera AI:s framtid, dess påverkan på affärer och politik samt dess etiska implikationer.

Direktlänk Dela Oregon Business fördjupade 2 februari

Artificiell intelligens och avancerad teknikråd inrättas i Abu Dhabi

President Sheikh Mohamed inrättade förra veckan rådet för artificiell intelligens och avancerad teknik i Abu Dhabi för att förbättra politik, forskning och infrastruktur inom sektorn. Diskussionen om AI utvecklas över hela regeringen, utbildningen och den privata sektorn i landet, med Omar Al Olama, minister för AI, digital ekonomi och fjärrarbetsapplikationer, som hanterar portföljen på federal nivå. Världsregeringstoppmötet i Dubai denna månad kommer att fokusera specifikt på AI och samla experter och utövare, inklusive Sam Altman från OpenAI och Jensen Huang från Nvidia Corporation. Trots detta är den globala diskursen om AI ofta ytlig och fylld med rädsla och avsky.

Direktlänk Dela The National News fördjupade 2 februari

Marknaden för artificiell intelligens inom genomics väntas nå 9855,68 miljoner dollar 2030

Enligt en rapport från SNS Insider uppgick marknaden för artificiell intelligens (AI) inom genomics till 464,50 miljoner dollar 2022. Marknaden förväntas växa till 9855,68 miljoner dollar 2030, med en genomsnittlig årlig tillväxttakt (CAGR) på 46,5% under prognosperioden 2023-2030. AI har blivit en omvandlande kraft inom flera områden, inklusive genomics. Genom att analysera stora genetiska dataset kan AI snabba på identifieringen av potentiella läkemedel, förutse läkemedelsreaktioner och optimera läkemedelsdesign. Bland de företag som nämns i rapporten finns IBM, Cambridge Cancer Genomics, NVIDIA Corporation, Thermo Fisher Scientific, MolecularMatch Inc., Deep Genomics, Microsoft, Freenome Holdings, Inc., BenevolentAI och Fabric Genomics Inc.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 31 januari

Maskininlärning inom läkemedelsmarknaden ser betydande tillväxt

Maskininlärning inom läkemedelsmarknaden har sett betydande tillväxt och utveckling på senare år, och utökar sitt område över olika sektorer. Med en stark marknadsandel har denna industri sett en ökning i efterfrågan tack vare tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser. Maskininlärning inom läkemedelsmarknaden är mycket konkurrenskraftig med många spelare, från etablerade företag till smidiga startups, som kämpar om marknadsdominans genom innovation, kvalitet och kundcentrerade tillvägagångssätt. Partnerskap, fusioner och förvärv formar också landskapet, påverkar marknadsdynamiken och ändrar den konkurrenskraftiga balansen.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 21 januari

Maskininlärning revolutionerar läkemedelsindustrin med förväntad tillväxt på 37,9% 2024-2030

Maskininlärning i läkemedelsindustrin upplever betydande tillväxt då läkemedelsföretag anammar maskininlärningsapplikationer för att effektivisera läkemedelsupptäckt, kliniska prövningar och dataanalys. Maskininlärning gör det möjligt att analysera stora datamängder, identifiera mönster och insikter som kan påskynda forsknings- och utvecklingsprocesser. Marknadstillväxten drivs av den ökande komplexiteten i läkemedelsforskning, behovet av personlig medicin och önskan att snabba upp läkemedelsutvecklingens tidslinjer. Den globala maskininlärningsmarknaden inom läkemedelsindustrin förväntas växa med en CAGR på 37,9% under perioden 2024-2030.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 18 januari

AI i tillverkningsmarknaden förväntas nå 20,8 miljarder dollar år 2028

Marknaden för artificiell intelligens (AI) inom tillverkning väntas öka betydligt, från 3,2 miljarder dollar år 2023 till 20,8 miljarder dollar år 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 45,6% under perioden 2023-2028. Denna tillväxt drivs av faktorer som en ökande behov av att hantera allt större och mer komplexa datauppsättningar och framväxten av industriell IoT och automatiseringsteknologi. Bland de viktigaste spelarna på marknaden finns Siemens, IBM, Intel Corporation, NVIDIA Corporation och General Electric Company.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 17 januari

AI i telekommunikation förväntas växa snabbt till 2032

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom telekommunikation förväntas värderas till 918,6 miljoner dollar 2022 och 10,399,9 miljoner dollar 2032, med en CAGR på 27,5% från 2022 till 2032. Användningen av AI i telekommunikation växer eftersom telekomorganisationer använder AI i olika aspekter av sin verksamhet, som att förbättra kundlojalitet och organisatorisk styrka. En av de stora framstegen inom AI i telekommunikation är användningen av chatbots och menialhjälpare för att hantera en stor volym av installation, underhåll och felsökningsstöd. Dessutom kan AI minimera fritid och underhållsarbete kan utföras snabbt med hjälp av medveten teknik och IoT-strategier.

Direktlänk Dela Market Research Blog fördjupade 9 januari

AI och maskininlärning inom hälso- och sjukvårdsmarknaden förväntas växa med 8,0% årligen till 2032

Enligt den senaste forskningen om ´Healthcare AI and Machine Learning Report 2023´, utförd av MRA, förväntas marknaden för AI och maskininlärning inom hälso- och sjukvården växa med en årlig genomsnittlig tillväxttakt på 8,0% från 2023 till 2032. Marknaden var värderad till 12,90 miljarder dollar 2022 och förväntas nå 23,85 miljarder dollar 2032. Rapporten undersöker också de utmaningar som hindrar marknadstillväxten och de strategier som ledande företag använder för att expandera. Bland de ledande aktörerna finns Intel, Koninklijke Philips, Microsoft, Siemens Healthineers, NVIDIA Corporation, Google, General Electric, Medtronic, Micron Technology, Amazon Web Services (AWS), Johnson & Johnson Services, Startup Ecosystem, Merative, CloudMedx, Oncora Medical, Enlitic, Lunit Inc., Qure AI, Arterys, COTA Healthcare, FDNA, Recursion, Atomwise, Virgin Pulse, Babylon Health.

Direktlänk Dela Roughcutreviews.com fördjupade 4 januari

USA:s konstgjorda intelligensmarknad förväntas växa på grund av ökad digital teknik och tunga investeringar i forskning och utveckling

Enligt en rapport förväntas USA:s marknad för konstgjord intelligens (AI) att öka under prognosperioden på grund av ökad penetration av digitala teknologier och tunga investeringar i forskning och utveckling. Bilindustrin framträder som en stor källa till AI, där autonoma fordon är den mest offentliga tillämpningen av AI inom sektorn. Dessutom kommer användningen av AI inom bilproduktion att öka överlappningen med utvecklingen av hållbara smarta städer. Till exempel använder Tesla banbrytande AI-teknik, som autopilot, och använder kunddatauppsättningar för dataanalys för att förutsäga och samla in information om konsumentkrav, vilket sedan används för att förbättra egenskaperna hos sina fordon.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 3 januari

Enligt finansiella medier är de fem bästa aktierna att köpa inom artificiell intelligens (AI) för 2024 Salesforce, Inc., NVIDIA Corporation, Alphabet Inc., Amazon och Microsoft Corporation. Salesforce, Inc. har sett en fördubbling av aktiekursen det senaste året tack vare ökad efterfrågan på företagets molnbaserade AI-lösningar. NVIDIA Corporation har sett en aktieökning med mer än 230% det senaste året tack vare hög efterfrågan på företagets högpresterande AI-chip. Alphabet Inc. satsar på att bli marknadsledare inom AI-teknik och har investerat kraftigt för att kapitalisera på den starka efterfrågan. Amazon har också investerat kraftigt i AI för att konkurrera om marknadsandelar. Microsoft Corporation är en ledande aktör inom AI-området och rankas först bland de bästa AI-aktierna att köpa för 2024.

Insider Monkey fördjupade 3 januari

Maskininlärning i bilmarknaden: Tillväxt och konkurrenskraftig landskap

Maskininlärning i bilmarknaden har upplevt betydande tillväxt och utveckling på senare år, med ökad efterfrågan som ett resultat av tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser. Marknaden är mycket konkurrenskraftig, med både etablerade företag och nya aktörer. Företag investerar kontinuerligt i forskning och utveckling, produktinnovation och förbättringar av tjänster för att behålla en konkurrensfördel. Industriledare strävar ständigt efter att utöka sin globala räckvidd genom aggressiva marknadsföringstekniker och diversifiering av produktportföljen.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 31 december

Mobil Artificiell Intelligens (MAI) Marknaden Upplever Betydande Tillväxt

Marknaden för mobil artificiell intelligens (MAI) har upplevt betydande tillväxt de senaste åren, med teknologisk innovation som en nyckelfaktor bakom tillväxten. Företag inom MAI-marknaden har utnyttjat verktyg som artificiell intelligens och Internet of Things för att förbättra effektiviteten och kundupplevelsen. Marknaden är mycket konkurrenskraftig, med både etablerade företag och nya aktörer. För att behålla en konkurrensfördel investerar viktiga företag konsekvent i forskning och utveckling. Detta har lett till en rad fusioner, förvärv och samarbeten, vilket förändrar marknadsdynamiken.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 31 december

Marknadsöversikt för AI och maskininlärning inom hälso- och sjukvård: Förväntas expandera kraftigt

En ny forskningsrapport från Mr Accuracy Reports har lagts till dess tjänsteutbud som behandlar den globala marknaden för AI och maskininlärning inom hälso- och sjukvården. Marknaden har vuxit betydligt i termer av intäktsandel under de senaste åren och förväntas expandera med en robust CAGR under prognosperioden. Rapporten erbjuder en detaljerad analys av marknaden för att hjälpa användare och investerare att förstå den övergripande marknadsdynamiken. Den belyser marknadssegment baserat på typ, applikationer, regioner, nyckelproducenter, nyckelinvesteringar och marknadsscenario efter COVID-19-pandemin.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 28 december

AI väljer fem aktier för 2024

Trots hotet om recession och relativt hög inflation har 2023 gett investerare lättnad och skapat utrymme för förnyad optimism. Aktiemarknaden och kryptomarknaden visar en bullish trend. Med 2023 nästan över och 2024 - ett år som många förväntar sig kommer att bli en riktig tjurmarknad - precis runt hörnet, frågade Feinbold OpenAI:s AI ChatGPT vilka aktier en smart investerare skulle vilja köpa. ChatGPT valde fem aktier för 2024: Microsoft, Zoom Video Communications, Shopify, Nvidia Corporation och Pfizer Inc.

Direktlänk Dela Biz.crast.net fördjupade 25 december

Tre maskininlärningsaktier med potential att öka din investering från $10K till $1 miljon

I aktiemarknadens dynamiska värld kan maskininlärning, en delmängd av artificiell intelligens, vara en transformerande kraft. Investeringar i aktier i framkant av denna revolution kan omvandla en blygsam investering till en betydande avkastning. Här utforskar vi tre maskininlärningsaktier som har potential att omvandla en investering på $10 000 till en portfölj på en miljon dollar. 1. NVIDIA Corporation har etablerat sig som en nyckelspelare inom AI. 2. Alphabet Inc., Googles moderbolag, är en jätte inom teknikindustrin med en robust närvaro inom maskininlärning och AI. 3. Amazon.com Inc. har sömlöst integrerat maskininlärning i sina operationer. Medan dessa aktier visar stark potential, är det viktigt att investerare närmar sig aktiemarknaden med en balanserad syn och beaktar potentiella risker.

Direktlänk Dela Analytics Insight fördjupade 24 december

Global AI-marknad förväntas nå 2 025,12 miljarder USD 2030

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) värderades till 428,00 miljarder USD 2022 och förväntas nå 2 025,12 miljarder USD 2030, vilket visar en CAGR på 21,6% under prognosperioden. AI är simuleringen av mänsklig intelligens med hjälp av olika maskiner för att skapa intelligent programvara och hårdvara som kan replikera mänskligt beteende. Regeringsinitiativ och investeringar i AI-teknik för att stärka företag och slutanvändare förväntas driva marknadstillväxten. Google har lanserat Bard, deras senaste AI-chattjänst drivs av LaMDA (Language Model for Dialogue Applications).

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 18 december

Lenovo avslöjar nya AI-drivna bärbara datorer

Lenovo har avslöjat sina nya företags- och konsumentbärbara datorer som är utformade för att låsa upp nya AI-upplevelser och öka produktivitet, kreativitet och effektivitet. De nya Lenovo ThinkPad X1 Carbon, ThinkPad X1 2-in-1 och IdeaPad Pro 5i är Intel Evo-bärbara datorer som drivs av de senaste Intel Core Ultra-processorer och Windows 11. Dessa levererar optimal energieffektivitet, prestanda och uppslukande upplevelser. Lenovo meddelade också utvidgningen av sin hybridmolnportfölj, som drivs av nästa generation av Intel® Xeon® Scalable Processors. Det levererar en ny AI-klar plattform med förbättrad prestanda, de senaste acceleratorerna och nya Lenovo Professional Services för AI som ett kritiskt nästa steg för att möjliggöra en dynamisk hybrid AI-strategi över offentliga, privata och grundläggande modeller.

Direktlänk Dela News.lenovo.com fördjupade 14 december

AI-aktier som miljardärer är galna i

I slutet av 2023 har AI-aktier sett en enorm tillväxt, med NVIDIA Corporation i topp med en ökning på 231,86% sedan årsskiftet. Flera miljardärer, inklusive Stanley Druckenmiller, Rajiv Jain och Philippe Laffont, har investerat tungt i NVIDIA. Trots att vissa analytiker förutser en ekonomisk recession i USA 2024, tror andra, som B. Riley´s Art Hogan, att 2024 kan vara ett av de bästa åren att äga en 60/40-portfölj. Andra AI-aktier som miljardärer har investerat i inkluderar Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited, Intuitive Surgical, Inc., Alibaba Group Holding Limited, Uber Technologies, Inc. och Salesforce, Inc.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 14 december

Global marknad för artificiell intelligens förväntas växa till 2760,3 miljarder dollar 2032

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) förväntas växa från 168,5 miljarder USD 2022 till 2 760,3 miljarder USD 2032, med en årlig tillväxttakt på 32,5%. AI är grunden för moderna datortekniska utvecklingar och skapar stort värde för både organisationer och konsumenter. Medan företag integrerar AI i sina verksamheter ökar behovet av snabbare och mer energieffektiv databehandling. Innovatörer utvecklar system baserade på neurala modeller inspirerade av den mänskliga hjärnan för att hantera denna ökande efterfrågan. AI-integration förväntas kraftigt påskynda ekonomisk framsteg.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 12 december

AMD och Amazon utmanar Nvidias dominans inom AI-chip

Enligt analytiker kontrollerar Nvidia Corporation cirka 80% av AI-chipmarknaden, inklusive specialbyggda processorer från företag som Alphabet-ägda Google och Microsoft Corporation. Nvidia rapporterade nyligen att dess senaste kvartalsintäkter tredubblades med en nettoinkomst på 9,24 miljarder dollar. Rivaler som Advanced Micro Devices Inc (AMD) och Amazon.com Inc strävar dock efter att utmana Nvidias dominans. AMD avtäckte denna vecka nya AI-chip och höjde sin marknadsvärdesprognos för AI-chip till 400 miljarder dollar fram till 2027. Amazon presenterade nyligen nästa generations AWS-designade chip för att utmana Microsofts tidiga fördel inom generativ AI.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 11 december

AI inom hälso- och sjukvårdsmarknaden i Nordamerika väntas nå 114,2 miljarder dollar 2033

Enligt en analys utförd av We Market Research förväntas den nordamerikanska marknaden för artificiell intelligens (AI) inom hälso- och sjukvården uppgå till 114,2 miljarder dollar 2033. Marknaden visar stor potential, med prognoser som indikerar en betydande ökning till 8,9 miljarder dollar 2023. Denna tillväxt stöds av en robust årlig tillväxttakt (CAGR) på 21% från 2023 till 2033. AI kan användas för att effektivt analysera stora datamängder, vilket resulterar i förbättrad patientvård, personaliserad medicin och ökad operativ effektivitet.

Direktlänk Dela PR Newswire fördjupade 11 december

Maskininlärningsmarknaden förväntas växa till 208 miljarder dollar år 2030

En ny företagsintelligensrapport från USD Analytics förutspår att den globala marknaden för maskininlärning kommer att vara värd 32,1 miljarder dollar år 2023 och förväntas växa med 30,6% till 208 miljarder dollar år 2030. Rapporten analyserar marknadsstorlek, konkurrenssituation och framtida förväntningar. Nyckelspelare som profileras i studien inkluderar Wave Computing Inc, Graph core, IBM, Alphabet, Qualcomm Technologies Inc, Intel Corporation, NVIDIA Corporation, Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited, Cerebras Systems och Xilinx Inc.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 8 december

AI i tillverkningsmarknaden förväntas nå 88,35 miljarder USD 2032, enligt Polaris Market Research

Polaris Market Research har publicerat en studie om artificiell intelligens (AI) i tillverkningsmarknaden. Enligt studien värderades AI i tillverkningsmarknaden till 2,76 miljarder USD 2022 och förväntas nå 88,35 miljarder USD 2032, med en årlig tillväxttakt på 41,4% mellan 2023 och 2032. Studien visar att AI kan bidra till kostnadsbesparingar, kvalitetskontroll och processoptimering inom tillverkningsindustrin. Bland de stora aktörerna på marknaden finns ABB Ltd, Alphabet Inc. (Google), Cognex Corporation, Fanuc Corporation, General Electric Company (GE), Honeywell International Inc., Intel Corporation, International Business Machines Corporation (IBM), Microsoft Corporation, NVIDIA Corporation, Oracle Corporation, Robert Bosch GmbH, Rockwell Automation, Inc., SAP SE och Siemens AG.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 7 december

Betydande tillväxt väntas på den globala marknaden för Edge Artificial Intelligence Chips

Den globala marknaden för Edge Artificial Intelligence Chips väntas uppleva en betydande tillväxt, enligt den senaste forskningsrapporten från Verified Market Research. Rapporten förutser att förändrade konsumtionsmönster kommer att påverka marknaden avsevärt. Marknaden för Edge Artificial Intelligence Chips värderades till 1,74 miljarder USD 2020 och förväntas nå 2,09 miljarder USD 2028, med en CAGR på 2,27% från 2021 till 2028. De tio ledande företagen på den globala marknaden för Edge Artificial Intelligence Chips är NVIDIA Corporation, Advanced Micro Devices, Alphabet Inc., Intel Corporation, Apple Inc., Mythic Ltd., Arm Limited, Samsung Electronics Co. Ltd., Qualcomm Technologies Inc, Xilinx Inc., HiSilicon(ShanghAI) Technologies CO. LIMITED, bland andra.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 6 december

Rapport om marknaden för AI inom olje- och gasindustrin släppt

En rapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) inom olje- och gasindustrin har släppts, vilken inkluderar kommande utmaningar och möjligheter. Rapporten fokuserar på effekterna av COVID-19-krisen på olika sektorer av ekonomin och identifierar viktiga affärsområden för att förbättra dessa och generera större vinster. Den framhåller också hur nya produkterbjudanden kan passa in på marknaden och hur man effektivt kan rikta sig mot kunder för att lansera nya produkter. Bland de företag som influerar denna marknad finns IBM, Intel, Microsoft, Accenture, Google, NVIDIA Corporation, Oracle, Numenta, Sentient technologies, Inbenta, General Vision, Cisco, FuGenX Technologies, Infosys, Hortonworks och Royal Dutch Shell.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 6 december

Rapport om AI Edge Device-marknaden publicerad av Statsndata

Statsndata har publicerat en rapport om processen för insamling, analys och tolkning av data för marknaden för artificiell intelligens (AI) Edge Device. Rapporten visar hur företag samlar in, analyserar och tolkar sin marknadsdata, vilket hjälper företag att bättre förstå marknaden för AI Edge Device, identifiera kundbehov och preferenser samt bedöma industritävling. Några av de största företagen som påverkar denna marknad inkluderar Intel Corporation, Huawei Technologies, MediaTek, Xilinx, NVIDIA Corporation, Microsoft Corporation, Samsung Electronics, Imagination Technologies Limited och Google. Rapporten ger också en översikt över marknaden, inklusive definition, tillämpningar och utveckling, tillverkningsteknik.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 2 december

Oreglerad AI kan leda till ökning av global energiförbrukning

Oreglerad användning av artificiell intelligens (AI) kan leda till en betydande ökning av global energiförbrukning, liknande den effekt vi sett med kryptovalutautvinning. Avancerade teknologier, särskilt AI, blir allt viktigare verktyg inom olika industrier, vilket optimerar verksamheten men potentiellt driver upp energianvändningen. EU:s AI-lag erkänner AI-systemens energiintensiva natur och belyser behovet av globala regleringsåtgärder för att hantera ökningen i energiförbrukningen från nya teknologier. Företag som Nvidia använder nu avancerade grafikprocessorer (GPU) snarare än enklare processorer, kallade CPU, vilket kräver mer energi.

Direktlänk Dela OilPrice.com fördjupade 29 november

Djupinlärningsmarknaden förväntas nå 28,83 miljarder USD till 2023

En ny forskningsrapport om djupinlärningsmarknaden förutspår att den globala marknaden kommer att nå 28,83 miljarder USD och expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 48,4% under prognosperioden 2018-2023. Djupinlärning, en delmängd av maskininlärning inom artificiell intelligens (AI), utvecklas till en av de mest avancerade teknologierna inom företagsdatorer. Marknaden är indelad i tre huvudsegment baserat på lösning, tillämpning och slutanvändare. Några av de framstående konkurrenterna på djupinlärningsmarknaden är Google Inc., Microsoft Corporation, Qualcomm Technologies, Inc., IBM Corporation, Intel Corporation, General Vision Inc. och NVIDIA Corporation.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 29 november

NVIDIA lanserar AI-mikrotjänst för företag

NVIDIA har lanserat en generativ AI-mikrotjänst, NeMo Retriever, som låter företag koppla anpassade storskaliga språkmodeller till företagsdata för att leverera mycket exakta svar för deras AI-applikationer. NeMo Retriever är en del av NVIDIAs AI Enterprise-programvaruplattform, tillgänglig på AWS Marketplace. Cadence, Dropbox, SAP och ServiceNow är bland pionjärerna som samarbetar med NVIDIA för att bygga produktionsklara RAG-funktioner i sina anpassade generativa AI-applikationer och tjänster. Företag kan distribuera NeMo Retriever-drivna applikationer för att köra under inferens på NVIDIA-accelererad databehandling på nästan alla datacenter eller moln.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 28 november

GCC:s marknad för artificiell intelligens förväntas nå 23,7 miljarder dollar 2032

Enligt en rapport från IMARC Group nådde storleken på GCC:s marknad för artificiell intelligens (AI) 7,8 miljarder dollar 2023. Marknaden förväntas nå 23,7 miljarder dollar 2032, vilket motsvarar en tillväxttakt (CAGR) på 13,88% under perioden 2024-2032. AI används för att automatisera processer, förbättra dataanalys, utveckla prediktiva modeller och skapa intelligenta system som kan anpassa sig och förbättras över tid. AI, inklusive maskininlärning (ML) och djupinlärning, hittar omfattande tillämpningar inom hälso- och sjukvård, finans, bilindustri och underhållningsindustrier i GCC-länderna.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 27 november

AI som tjänst (AIaaS) främjar innovation och kostnadseffektivitet

Artificial Intelligence as a Service (AIaaS) är ett erbjudande inom molnbaserad databehandling som ger tillgång till avancerade AI-funktioner utan att organisationer behöver investera tungt i dedikerad AI-infrastruktur och expertis. AIaaS främjar innovation, effektivitet och kostnadseffektivitet och låter företag fokusera på sina kärnkompetenser samtidigt som de utnyttjar kraften i AI för att förbättra sina produkter och tjänster. Marknaden för AIaaS domineras av stora molntjänstleverantörer som Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, Google Cloud och IBM Cloud. Men marknaden för AIaaS står också inför utmaningar, inklusive dataintegritets- och säkerhetsproblem.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 27 november

AI-teknikens framtid och dess potential inom försäkringsbranschen

Artificiell intelligens (AI) är tekniken bakom intelligenta maskiner och program. Den kan analysera stora mängder data, upptäcka mönster och inkonsekvenser, och förbättra noggrannheten genom djupinlärning. AI kan hjälpa till att fatta bättre beslut, öka effektiviteten och produktiviteten, minska mänskliga fel och öka lönsamheten. Företag som Meta Platforms, Nvidia Corporation, Amazon.com, Microsoft Corporation och Apple Inc. är ledande inom AI-utveckling. Marknaden för AI beräknas vara värd 150,2 miljarder dollar, med en tillväxttakt på 36,8% årligen mellan 2023 och 2030. Inom försäkringsbranschen kan AI användas för bedrägeribekämpning, bland annat genom analys av krav, spårning av trender, realtidsövervakning och förbättring av rutinmässiga operationer.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 26 november

AI inom medicinsk diagnostik förväntas nå $3,7 miljarder 2028

Marknaden för AI inom medicinsk diagnostik uppskattades vara värd 1,3 miljarder dollar 2023 och förväntas nå 3,7 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 23,2% från 2023 till 2028, enligt en ny rapport från MarketsandMarkets™. Tillämpningen av AI inom medicinsk diagnostik ökar kraftigt på grund av faktorer som produktion av stora mängder data, tillgänglig finansiering för AI-baserade startups och ett ökande antal samarbeten över branschgränserna. Bristen på kvalificerad AI-personal och oklarheter i regelverket förväntas dock hämma marknadens tillväxt.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 24 november

Maskininlärningschip Marknad förväntas nå $8,272 miljoner år 2022

Enligt en ny rapport förväntas den globala marknaden för maskininlärningschip nå $8,272 miljoner år 2022, från $4,495 miljoner år 2015, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 9,4% från 2016 till 2022. Maskininlärningschip är en typ av multiprocessorsystem som möjliggör maskinell intelligens utan att vara explicit programmerad. Dessa chip möjliggör funktioner som inlärning, resonemang och självkorrigering. Rapporten belyser också hur COVID-19 har påverkat olika regioner och stora länder och hur det kommer att påverka branschens framtida tillväxt.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 22 november

AI för läkemedelsutveckling och upptäckt väntas växa med 31,6%

Enligt en rapport från Allied Market Research förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) för läkemedelsupptäckt och utveckling växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 31,6% från 2020 till 2027. Rapporten visar att marknaden genererade 520 miljoner dollar 2019 och beräknas nå 4,81 miljarder dollar 2027. Covid-19-pandemin har lett till en ökad efterfrågan på AI-teknik för läkemedelsupptäckt och utveckling, särskilt för att snabba upp utvecklingen av läkemedel för behandling av viruset.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 16 november

AI inom regenerativ medicin väntas nå 240,63 miljoner USD till 2030

Enligt en rapport från 360iResearch förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom regenerativ medicin växa från 49,22 miljoner USD 2022 till 240,63 miljoner USD 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 21,94%. AI spelar en allt viktigare roll inom regenerativ medicin, en multidisciplinär metod för att reparera, ersätta eller regenerera skadade eller förlorade vävnader och organ inom människokroppen. AI-teknologier tillämpas på olika aspekter av regenerativ medicin för att påskynda forskning, förbättra patientvård och förbättra behandlingsresultat.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 14 november

Global analys av AI inom sjukvården: Marknadsstorlek, segmentanalys och geografisk utsikt

En global analys av marknaden för artificiell intelligens (AI) inom sjukvården har genomförts. Rapporten innehåller information om både globala och lokala marknader, ekonomi, värde/volymresultat, marknadsstrategi och professionella perspektiv. Den diskuterar även produktfoton, utveckling, prissättning, kostnad, specifikationer, kapacitet, marknadsandelar, företagsprofiler och kontaktuppgifter för de främsta leverantörerna på den internationella marknaden för AI inom sjukvården. Rapporten undersöker branschens storlek, segmentanalys, dess drivkrafter och begränsningar, betydande leverantörer och geografisk utsikt, bland annat. Viktiga globala branschstatistik ingår i rapporten.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 14 november

Amdocs samarbetar för att optimera stora språkmodeller för generativa AI-applikationer

Amdocs och ett okänt företag har meddelat ett samarbete för att optimera stora språkmodeller (LLMs) för att påskynda införandet av generativa AI-applikationer och tjänster inom telekommunikations- och media-industrin. Samarbetet kommer att anpassa företagsklassade LLMs som körs på okända accelererade databehandlingsenheter som en del av Amdocs amAIz-ramverk. Detta kommer att möjliggöra för kommunikationstjänsteleverantörer att effektivt distribuera generativa AI-användningsfall över hela deras verksamhet. Amdocs kommer att använda okänd molnbaserad AI-superdator och AI-företagsprogramvara för att stödja flexibla införandestrategier.

Direktlänk Dela NVIDIA fördjupade 8 november

Amdocs och NVIDIA samarbetar för att optimera AI-applikationer och tjänster inom telekom- och media

Amdocs och NVIDIA har meddelat ett samarbete för att optimera stora språkmodeller (LLM) för att påskynda användningen av generativa AI-applikationer och tjänster inom telekom- och media. Samarbetet kommer att anpassa företagsklassade LLM som körs på NVIDIA-accelererad databehandling som en del av Amdocs amAIz-ramverk. Amdocs kommer att använda NVIDIAs DGX Cloud AI-superdator och NVIDIA AI Enterprise-programvara för att stödja flexibla adoptionsstrategier och hjälpa tjänsteleverantörer att enkelt och säkert använda generativa AI-applikationer. Detta samarbete bygger på det tidigare tillkännagivna partnerskapet mellan Amdocs och Microsoft.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 8 november

Insikter om marknaden för artificiell intelligens inom hälso- och sjukvården avslöjade

En global forskningsfirma har avslöjat insikter om marknaden för artificiell intelligens inom hälso- och sjukvården. Rapporten visar att marknaden för hälso- och sjukvårdens AI värderades till 1,20 miljarder dollar 2022 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 44,2% under prognosperioden. Rapporten belyser också marknadens ledande konkurrenter, deras marknadsvärdering, strategier, mål och banbrytande produkter. Några av de viktigaste aktörerna på marknaden inkluderar DEEP GENOMICS, Next IT Corp, General Vision, Google, NVIDIA Corporation, IBM Watson Health, Intel Corporation, Koninklijke Philips N.V, GENERAL ELECTRIC, Stryker, Microsoft Corporation och CloudMedx Inc.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 6 november

Global rapport om artificiell intelligens i läkemedelsupptäckt

En ny rapport av Global Market Vision, ´Global ´Artificial Intelligence In Drug Discovery Market´ Size, Share, Price, Trends, Report and Forecast 2023-2030´, ger en djupgående analys av den globala marknaden för artificiell intelligens i läkemedelsupptäckt. Rapporten innehåller 132 sidor med fullständig innehållsförteckning, tabeller och diagram, och en djupgående analys före och efter COVID-19 pandemins utbrott. Marknadsforskningsrapporten är en grundlig företagsstudie om branschens nuvarande tillstånd som studerar innovativa företags tillväxtmetoder och analyserar viktiga element som ledande tillverkare, produktionsvärde, nyckelregioner och tillväxttakt.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 5 november

Marknaden för AI inom bilindustrin förväntas växa till 7 miljarder dollar 2027

MarketsandMarkets, en ledande aktör inom marknadsundersökningar, har publicerat en omfattande analys av den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom bilindustrin. Rapporten förutspår en extraordinär tillväxt från 2022 till 2027. Marknadens storlek förväntas öka från 2,3 miljarder dollar 2022 till 7,0 miljarder dollar 2027, med en årlig tillväxttakt på 24,1%. Nyckelfaktorer som driver tillväxten inkluderar säkerhetsförbättringar, förbättrad användarupplevelse, hållbarhet och regeringsregleringar. Dock finns det utmaningar som datasekretess och höga initiala investeringar.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 31 oktober

ChatGPT förutser potentiell tillväxt för fem aktier 2024

ChatGPT har identifierat fem potentiella aktier som kan uppnå betydande framsteg 2024 baserat på nuvarande marknadstrender och data. Dessa aktier inkluderar Tesla, Inc., känd för sina elektriska fordon och innovativ teknik, Amazon.com, Inc., en dominerande spelare inom e-handel och molntjänster, Alphabet Inc., moderbolaget till Google, NVIDIA Corporation, en ledande spelare på marknaden för grafikprocessorer (GPU), och Square, Inc., känt för sina betalningsbearbetningslösningar.

Direktlänk Dela Analytics Insight fördjupade 29 oktober

Artificiell intelligens på transportmarknaden: Global prognos 2023-2030

En rapport om AI på transportmarknaden har lagts till på 360iResearch.com. Rapporten kategoriserar marknaden för att förutse intäkter och analysera trender i olika undermarknader. Baserat på komponent studeras marknaden över hårdvara, tjänster och mjukvara. Baserat på teknik studeras marknaden över datorvision, sammanhangsmedvetenhet, djupinlärning och naturlig språkbearbetning. Baserat på tillämpning studeras marknaden över automatiserad nummerplåtsigenkänning, datorvision-drivna parkeringshantering, fotgängardetektion, vägskickövervakning, självkörande fordon, trafikdetektion och trafikflödesanalys. Marknaden studeras också över olika regioner.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 28 oktober

En marknadsrapport för artificiell intelligens i det digitala genomet ger en djupgående analys av den nuvarande marknadslandskapet. Rapporten täcker marknadsstorlek, segmentering och stora trender som driver tillväxt i branschen. Rapporten belyser de senaste marknadsutvecklingarna och ger en djupgående bedömning av den regulatoriska ramen som styr marknaden och kommande politik som kan driva tillväxt. Dessutom fokuserar rapporten på de vetenskapliga framstegen som gjorts inom marknaden för artificiell intelligens i digitalt genom, samt en djupgående analys av försörjningskedjan. Rapporten erbjuder även en omfattande analys av segmenten på marknaden för artificiell intelligens i digitalt genom.

Digital Journal fördjupade 27 oktober

Marknaden för AI-chip förväntas nå $383,7 miljarder år 2032

Enligt en rapport från Allied Market Research var marknaden för artificiella intelligenschip värd $14,9 miljarder år 2022 och förväntas nå $383,7 miljarder år 2032, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 38,2% mellan 2023 och 2032. Rapporten ger en överblick över marknadens nuvarande behov och framtida möjligheter. Några av de framstående spelarna på marknaden inkluderar MediaTek Inc, Samsung Electronics Co Ltd, NVIDIA Corporation (Mellanox Technologies), SoftBank Corp., Mythic, Baidu, NXP Semiconductors, Alphabet Inc., Advanced Micro Devices Inc.(Xilinx Inc.), och Qualcomm Technologies Inc.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 26 oktober

AI inom hälso- och sjukvårdsdiagnostik väntas öka till $16,28 miljarder år 2023

Enligt The Business Research Companys rapport om globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom hälso- och sjukvårdsdiagnostik kommer marknaden att öka från $11,21 miljarder 2022 till $16,28 miljarder 2023, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 45,2%. Marknaden för AI inom hälso- och sjukvårdsdiagnostik är på väg att nå $71,24 miljarder 2027, med en CAGR på 44,6%. Företag som leder inom denna marknad inkluderar Johnson och Johnson Private Limited, Intel Corporation, IBM, Medtronic, Nvidia Corporation, Siemens Healthcare, Koninklijke Philips, GE Healthcare, Google Deep Mind.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 24 oktober

Global AI-aktiverad medicinsk bildmarknad förväntas växa med cirka 29% 2021-2026

Enligt en forskningsrapport från MarkNtel Advisors förväntas den globala marknaden för AI-aktiverad medicinsk avbildning växa med en CAGR på cirka 29% under perioden 2021-2026. Tillväxten tillskrivs ökande komplexitet av datauppsättningar som driver behovet av AI, en ökning av medicinsk avbildning och radiologi-startups, och ökad adoption av AI medicinsk avbildning inom hälso- och sjukvården. Andra stora faktorer som driver marknadstillväxten är teknikens adoption av flera läkemedelsföretag, ökade investeringar av sjukhus i AI för medicinsk avbildning, och ökande brist på radiologer i många länder som Mexiko och Japan.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 16 oktober

360iResearch har lagt till en rapport om den globala marknaden för mobil artificiell intelligens. Rapporten undersöker marknaden baserat på teknologinoder (10nm, 20-28nm, 7nm), tillämpningar (AR/VR, bilindustri, kameror, drönare, robotik, smartphones) och regioner. Baserat på teknologinoder förväntas 10nm ha en betydande marknadsandel under prognosperioden. Baserat på tillämpningar förväntas bilindustrin ha en betydande marknadsandel under prognosperioden. Baserat på regioner förväntas Europa, Mellanöstern och Afrika ha en betydande marknadsandel under prognosperioden.

openPR fördjupade 14 oktober

Ny rapport analyserar den globala marknaden för artificiell intelligens

Globala marknaden för artificiell intelligens (AI) har analyserats i en ny rapport. Rapporten inkluderar en omfattande undersökning av den geografiska landskapet, industriens storlek och företagets intäktsskattning. Den granskar varje marknadssegment och dess undersegment. Rapporten erbjuder insikter som hjälper kunderna att övervinna utmaningar på den globala AI-marknaden. Marknadsprognoser ger djup insikt i industriparametrar genom att analysera tillväxt, konsumtion, kommande marknadstrender och prisfluktuationer. Rapporten innehåller även en omfattande marknadsanalys och en landskapsanalys av stora spelare.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 12 oktober

Artificiell intelligens i BFSI-marknaden förväntas nå 94,1 miljarder dollar 2028

Artificiell intelligens (AI) i BFSI (bank, finans och försäkring) används för att låta datorer utföra uppgifter som vanligtvis är förknippade med människor, som att göra förutsägelser, erbjuda rekommendationer och fatta beslut. AI används särskilt för att upptäcka bedrägerier och säkerställa regulatorisk efterlevnad. Den globala marknaden för AI i BFSI uppgick till 14,2 miljarder dollar 2022 och förväntas nå 94,1 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 33,9% under perioden 2023-2028. Marknadens tillväxt drivs av digitalisering och automatisering inom bank, finans och försäkring, samt behovet av AI-baserade låne- och kreditsystem för att analysera kundbeteendemönster.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 12 oktober

Ny rapport analyserar den globala marknaden för AI och maskininlärning inom hälso- och sjukvården

En ny rapport från Global Market Vision ger en djupgående analys av den globala marknaden för AI och maskininlärning inom hälso- och sjukvården. Rapporten bedömer marknaden utifrån dess segment som typ, tillämpning, slutanvändning och större regioner. Rapporten innehåller 132 sidor med fullständig innehållsförteckning, tabeller och diagram, samt en djupgående analys före och efter COVID-19-marknadsutbrottets inverkan och situationen per region. Bland de stora marknadsaktörerna som profileras i rapporten finns Intel, Koninklijke Philips, Microsoft, Siemens Healthineers, NVIDIA Corporation, Google, General Electric, Medtronic, Micron Technology, Amazon Web Services (AWS), Johnson & Johnson Services, Startup Ecosystem, Merative, CloudMedx, Oncora Medical, Enlitic, Lunit Inc., Qure AI, Arterys, COTA Healthcare, FDNA, Recursion, Atomwise, Virgin Pulse, Babylon Health.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 9 oktober

Rapport om AI inom sjukvården tillgänglig på Orbisresearch.com

Orbisresearch.com har släppt en rapport kallad ´Artificial Intelligence (AI) in Healthcare Market Trends and Insights´. Rapporten analyserar den globala marknaden för AI inom sjukvården och dess konkurrensmässiga tillväxt under de senaste åren. Rapporten undersöker alla huvudkomponenter i branschen som marknadsaktörer behöver för att fatta affärsbeslut eller nya investeringar i den globala marknaden för AI inom sjukvården. Rapporten analyserar framtida marknadsprognoser baserat på denna information samt den befintliga ekonomiska situationen och trenderna.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 9 oktober

Rapport om maskininlärning inom läkemedelsindustrin publicerad

Statsndata har publicerat en rapport om insamling, analys och tolkning av data för maskininlärning inom läkemedelsindustrin. Rapporten ger en översikt över marknaden, inklusive definition, applikationer och utveckling, tillverkningsteknik. Den spårar alla senaste utvecklingar och innovationer på marknaden. Rapporten belyser de stora marknadsaktörerna som blomstrar på marknaden, deras affärsstrategi, ekonomisk status och kommande produkter. Rapporten hjälper till att spara tid och pengar genom att tillhandahålla opartisk information under ett tak.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 8 oktober

Artificiell intelligens (AI), och mer specifikt generativ AI, har blivit ett hett ämne på Wall Street. Genom att skapa innehåll baserat på angivna prompts, kan AI-program som ChatGPT generera stora mängder datorprogrammering. Detta innebär att i princip vem som helst kan bli en programmerare, enligt Jensen Huang, VD och medgrundare av NVIDIA Corporation (NVDA). Teknikjättarna Google och Microsoft har också lanserat generativa AI-plattformar. AI-revolutionen kommer att kräva specialiserade datorkretsar, vilket kommer att gynna världens ledande chip-tillverkare, främst NVDA. AI-teknikernas ´kambrianska explosion´ förväntas få AI-investeringsutgifterna att ungefär fördubblas från 2021 års 33 miljarder dollar till 64 miljarder dollar 2025. Trots att det finns stora rikedomar att göra på AI, kan denna uppställning vara början på en bubbla.

Seeking Alpha fördjupade 8 oktober

En ny rapport kallad ´Enterprise Artificial Intelligence (AI) Market Trends and Insights´ har släppts på Orbisresearch.com. Rapporten ger en fullständig bedömning och forskning av marknadsstorleken, marknadstrenderna och förväntad framtida tillväxt inom sökindustrin. Studien analyserar marknaden baserat på de främsta tillverkarna, olika typer, varierande tillämpningar och distinkta geografier. COVID-19-pandemin har haft en betydande inverkan på den globala marknaden för företags AI, vilket har orsakat problem med tillgång, efterfrågan och tillverkning.

Seedance.com fördjupade 8 oktober

Bästa aktierna inom artificiell intelligens (AI) att köpa enligt hedgefonder

Artificiell intelligens (AI) är en av de hetaste trenderna inom den globala teknikindustrin. Organisationer investerar stort i sina AI-initiativ för att förbättra sina tjänster och behålla en konkurrensfördel. Stora företag internationellt antar åtgärder och strategier för att lansera nya AI-baserade produkter och tjänster. Halvledarindustrin ser också en våg av bästa AI-aktier eftersom företag utvecklar nya planer för att lansera AI-baserade produkter. Warren Buffett har investerat cirka 690 miljoner dollar i AI-aktier eftersom AI förväntas bidra med cirka 15,7 biljoner dollar till världens bruttonationalprodukt (BNP) 2030. De bästa AI-aktierna i branschen inkluderar Apple Inc. (Nasdaq:AAPL), Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited (NYSE:TSM), Adobe Inc. (Nasdaq:ADBE), Amazon.com Inc. (Nasdaq:AMZN) och CrowdStrike Holdings Inc. (Nasdaq:CRWD).

Direktlänk Dela Insider Monkey fördjupade 6 oktober

Global undersökning av artificiell intelligensmarknad presenterar detaljerad analys

En omfattande och logisk undersökning av den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) resulterar i en detaljerad, verifierad och noggrant forskad studierapport som täcker viktiga aspekter av den globala AI-marknaden, såsom leveranskedja, marknadsföring och produktutveckling. Studien inkluderar en balanserad kvalitativ och kvantitativ bedömning av hela AI-marknaden. Den undersöker också effekten av COVID-19-pandemin på marknadsdynamiken. Bland de nämnda aktörerna på AI-marknaden finns Amazon.Com, Inc., Fortinet, Google (Alphabet Inc.), IBM Corporation, Intel Corporation, Micron Technology Inc., Nvidia Corporation, Palo Alto Networks Inc., Samsung Electronics Co., Ltd., Symantec.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 6 oktober

Ny forskning om globala trender och insikter i AI inom säkerhet

Ny forskning har släppts om globala trender och insikter inom artificiell intelligens (AI) inom säkerhet. Forskningen ger en detaljerad bedömning av marknaden, inklusive dess nuvarande tillstånd, mönster, utmaningar och framtida utsikter. Rapporten syftar till att ge intressenter en djupare förståelse för marknadens landskap, vilket möjliggör mer informerade beslut och strategiska planer. Bland de företag som nämns i rapporten finns Amazon, Fortinet, Inc., Google, IBM Corporation, Intel, Micron Technology Inc., Nvidia Corporation, Palo Alto Networks Inc. och Samsung Electronics Co., Ltd.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 5 oktober

Marknaden för AI och avancerad maskininlärning förväntas växa till 52331,7 miljoner dollar 2030

Report Ocean har nyligen släppt en omfattande rapport om marknaden för artificiell intelligens och avancerad maskininlärning, vilket ger värdefulla insikter i olika faktorer som påverkar marknadens tillväxt. Rapporten täcker avgörande information om marknadens begränsningar, drivkrafter och möjligheter, vilket gör det möjligt för läsarna att förstå marknadens dynamik. Den globala marknaden för artificiell intelligens och avancerad maskininlärning beräknas vara värd 52331,7 miljoner dollar 2030, med en årlig tillväxttakt på 31,9% mellan 2022 och 2030. Den växande digitaliseringen inom olika sektorer driver marknadens tillväxt.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 28 september

Global AI i cybersäkerhetsmarknaden förväntas nå 46,76 miljarder dollar till 2032

Enligt den senaste rapporten från Extrapolate förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom cybersäkerhet nå 46,76 miljarder dollar till 2032, upp från 19,34 miljarder dollar 2022. Detta motsvarar en årlig tillväxttakt på cirka 9,2% mellan 2023 och 2032. Tillväxten drivs av ökad användning av 5G-teknologi och ökad efterfrågan på molnbaserade säkerhetslösningar. AI-baserade teknologier används för att identifiera, förhindra och svara på risker. Ledande företag inom AI inom cybersäkerhet inkluderar AO Kaspersky Lab, BlackBerry Limited, Cisco Systems, Inc., CrowdStrike, FireEye, Inc., Fortinet, Inc., IBM Corporation, Imperva, LexisNexis, Micron Technology, Inc., Microsoft, Musarubra US LLC (Trellix), NVIDIA Corporation och Palo Alto Networks.

Direktlänk Dela Business Upturn fördjupade 28 september

AI inom läkemedelsmarknaden förväntas växa betydligt fram till 2028

Den omfattande rapporten ´Artificial Intelligence (AI) in Pharmaceutical Market´ Plant Project Report 2023 syftar till att underlätta etableringen av en marknadsbaserad verksamhet. Rapporten täcker ett brett spektrum av ämnen, inklusive en omfattande marknadsanalys och djupdykning i detaljerade aspekter som driftsenheter, råmaterial- och verktygsbehov, infrastrukturkrav, maskinspecifikationer, arbetskraftskrav, förpacknings- och transportöverväganden, investeringsutsikter och finansiella överväganden. Rapporten indikerar att AI i läkemedelsindustrins marknadsstorlek 2021 kommer att öka jämfört med 2020, vilket representerar en anmärkningsvärd tillväxttakt.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 27 september

Artificiell intelligens inom byggindustrin förväntas växa till 4909,7 miljoner USD år 2030

Vantage Market Research har nyligen publicerat en rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens inom byggindustrin. Enligt rapporten uppgick marknaden till 594,6 miljoner USD år 2022 och förväntas uppgå till 4909,7 miljoner USD vid slutet av 2030, med en årlig tillväxttakt på 35,2%. Företaget erbjuder 50% rabatt på rapporten fram till slutet av september. Nyckelaktörer inom industrin inkluderar Autodesk Inc., IBM, Microsoft Corporation, Oracle Corp., SAP, Aurora Computer Services, Building System Planning Inc., NVIDIA Corporation och Dassault Systems SE.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 27 september

Forskning förutspår betydande tillväxt på AI-marknaden fram till 2028

En forskningsrapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) förutspår en betydande tillväxt fram till 2028. Rapporten, som omfattar 104 sidor, analyserar marknadens storlek, andelar, trender och segment, och erbjuder insikter i rådande trender, utmaningar och framtida utvecklingsplaner. Den globala AI-marknadens storlek uppskattades till 59732,12 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 47,26% under prognosperioden, för att nå 609038,96 miljoner USD 2028. Rapporten täcker också AI:s inverkan på olika industrier och applikationer, inklusive autonoma fordon, automatisk taligenkänning och generering, och detektering av nya koncept och abstraktioner.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 26 september

Nvidia Corporation, en ledande aktör inom artificiell intelligens (AI), har tappat cirka 20% från sin senaste toppnotering på grund av aktiemarknadens korrigering. Företaget förväntas dock drabbas ytterligare innan det blir en attraktiv köpmöjlighet. Nvidia kan bryta igenom kritiskt stöd i intervallet $400-380, vilket kan leda till en snabbare säljoffensiv. Trots detta förblir Nvidia en av de mest lukrativa AI-aktierna globalt. Företagets senaste resultatrapporter var utmärkta och dess framåtblickande P/E-förhållande (2025) är relativt lågt (25 enligt konsensusprognos).

Seeking Alpha fördjupade 26 september

Betydande tillväxt förväntas på den globala marknaden för AI-chipsets mellan 2023 och 2031

En detaljerad forskningsrapport förutspår en betydande tillväxt för den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) chipsets mellan 2023 och 2031. Rapporten framhäver att implementeringen av nya teknologier och innovativa lösningar kommer att driva marknadens intäktsgenerering och öka dess marknadsandel. Rapporten erbjuder en omfattande analys av AI-chipsets marknaden, inklusive nuvarande tillstånd, nyckelspelare i branschen, framväxande trender och framtidsutsikter för tillväxt. Bland de största tillverkarna av AI-chipsets globalt nämns Microsoft Corp., Google Inc., Numenta, Inc., General Vision, Inc., Sentient Technologies, FinGenius Ltd., Intel Corporation, IBM Corp., Inbenta Technologies, Inc. och NVIDIA Corporation.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 26 september

Marknaden för autonoma AI och autonoma agenter förväntas växa till 28,5 miljarder dollar 2028

Enligt en ny rapport från MarketsandMarkets förväntas marknaden för autonoma AI och autonoma agenter växa från 4,8 miljarder dollar 2023 till 28,5 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt på 43,0%. Marknaden drivs av ökade AI-applikationer och tillgängligheten av parallella beräkningsresurser. Begränsningar inkluderar begränsad anpassningsförmåga och förståelse för sammanhang hos autonoma AI och agenter, samt brist på mänsklig-AI-interaktion och förtroende. Framsteg inom autonom AI-teknik förväntas revolutionera transportsystem och hälso- och sjukvård.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 25 september

AI i transportmarknaden: forskning visar på tillväxt och möjligheter

Enligt den senaste forskningen om artificiell intelligens (AI) i transportmarknaden förväntas efterfrågan på AI i transportsektorn öka de kommande åren. Transportindustrin genomgår en betydande utveckling när det gäller automation, där AI spelar en viktig roll. Studien tar upp aktuella och historiska trender, marknadsutveckling och affärsstrategier som antagits av ledande aktörer och nya spelare på marknaden. Bland de stora och framväxande spelarna på AI-marknaden för transport nämns Microsoft Corporation, IBM Corporation, Continental, Alphabet Inc., Intel Corporation, Magna, Robert Bosch GmbH, Nvidia Corporation, Valeo SA och ZF Friedrichshafen AG.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 22 september

Global marknad för maskininlärningschips växer

En ny affärsforskningsrapport visar att den globala marknaden för maskininlärningschips växer. Rapporten hjälper företag att förstå olika drivkrafter och begränsningar som påverkar marknaden under prognosperioden från 2023 till 2030. Den innehåller en detaljerad analys av tidigare trender, framtida trender och tekniska framsteg. Rapporten ger också en detaljerad och analytisk titt på de olika företag som arbetar för att uppnå en hög marknadsandel. De stora spelarna som täcks i rapporten inkluderar Wave Computing, Graphcore, Google Inc, Intel Corporation, IBM Corporation, Nvidia Corporation, Qualcomm och Taiwan Semiconductor Manufacturing.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 21 september

Betydande tillväxt förutspås för globala marknaden för AI-baserade medicintekniska produkter

Den globala marknaden för medicintekniska produkter baserade på artificiell intelligens (AI) förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030. Framstående tillverkare inkluderar NVIDIA Corporation, Philips, Micron Technologies, Siemens Healthineers AG, Johnson & Johnson, Medtronic och GE Healthcare. Dessa företag fokuserar på framsteg inom maskininlärning, naturligt språkbehandling, context-aware computing och datorseendeteknik. Nordamerika, särskilt USA, och Europa spelar en avgörande roll i marknadens utveckling. Marknadens storlek förväntas nå miljarder dollar fram till 2030.

Direktlänk Dela Game Is Hard fördjupade 21 september

Maskininlärning inom bilmarknaden växer, enligt rapport

En forskningsrapport ger en detaljerad analys av maskininlärning inom bilmarknaden, inklusive storlek, prognos, tillväxtmönster och trender. Rapporten undersöker även marknadssegment och undersegment, samt ger information om marknadsstorlek och tillväxthastighet för varje segment. Dessutom granskar rapporten konkurrenslandskapet och ger en detaljerad analys av nyckelaktörerna på marknaden, deras marknadsandel, produktportfölj och affärsstrategier. Rapporten ger också insikter i regelverket och politiken som sannolikt kommer att påverka branschen.

Direktlänk Dela Rougefox.com fördjupade 21 september

Globala marknaden för artificiell intelligens inom bilindustrin förväntas nå 17137,13 miljoner dollar 2030

Enligt VMR-forskning registrerade den globala marknaden för artificiell intelligens inom bilindustrin 1963,88 miljoner dollar 2022 och förväntas nå 17137,13 miljoner dollar 2030. Den förväntade CAGR för bilindustrin för artificiell intelligens är 31,1%. Marknaden för artificiell intelligens inom bilindustrin har bevittnat ihållande tillväxt de senaste åren och kommer att visa en hög CAGR under prognosperioden 2023-2030. Några av de stora företagen på marknaden är NVIDIA Corporation, Alphabet Inc., Intel Corporation, IBM Corporation, Microsoft Corporation, Harman International Industries Inc., Xilinx Inc., Qualcomm Inc., Tesla Inc., Volvo Car Corporation, BMW AG, Audi AG, General Motors Company, Ford Motor Company, Toyota Motor Corporation, Hyundai Motor Corporation, Uber Technologies Inc., Honda Motor Co. Ltd., Daimler AG och Didi Chuxing.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Globala marknaden för företagsartificiell intelligens förväntas nå 153,22 miljarder dollar år 2030

Enligt en ny rapport från Vantage Market Research förväntas den globala marknaden för företagsartificiell intelligens (AI) växa från 14,74 miljarder dollar 2022 till 153,22 miljarder dollar 2030, med en sammanlagd årlig tillväxttakt (CAGR) på 34%. Rapporten innehåller även en konkurrensöversikt över stora företag på marknaden, inklusive Amazon Web Services Inc., IBM Corporation, Microsoft Corporation, Oracle Corporation, Intel Corporation, Alphabet, SAP SE, C3.ai Inc., DataRobot Inc., Hewlett Packard Enterprise, Wipro Limited och NVidia Corporation. Rapporten tar också upp hur kriget mellan Ryssland och Ukraina har påverkat marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Globala marknaden för artificiell intelligens inom byggsektorn förväntas nå 4909,7 miljoner dollar år 2030

Enligt en rapport från Vantage Market Research förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens inom byggsektorn växa från 594,6 miljoner dollar 2022 till 4909,7 miljoner dollar 2030, med en årlig tillväxttakt på 35,2%. Rapporten innehåller detaljerad information om historiska trender, nuvarande marknadsstatus och prognoser till 2030. Några av de största företagen inom sektorn inkluderar Autodesk Inc., IBM, Microsoft Corporation, Oracle Corp., SAP, Aurora Computer Services, Building System Planning Inc., NVIDIA Corporation och Dassault Systems SE.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

AI revolutionerar tillverkningsindustrin, förväntas växa med 44,5% årligen

Artificiell intelligens (AI) förändrar tillverkningsindustrin genom att revolutionera hur produkter designas, produceras och underhålls. AI påverkar allt från prediktivt underhåll och kvalitetskontroll till efterfrågeprognoser och optimering av försörjningskedjan. Globalt var marknaden för AI inom tillverkning värd 2,60 miljarder dollar 2022 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 44,5% under prognosperioden, enligt Emergen Research. Trots potentialen finns det utmaningar, som initiala investeringskrav och datasekretess. Stora spelare på marknaden inkluderar IBM Corporation, SAP SE, Amazon.com Inc., General Electric Company, Alphabet Inc., Microsoft Corporation, Siemens AG, NVIDIA Corporation, Rockwell Automation Inc. och Mitsubishi Electric Corporation.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Global medicinsk artificiell intelligensmarknad förväntas nå betydande värde till 2030

En ny forskningsrapport förutspår att den globala marknaden för medicinsk artificiell intelligens kommer att uppnå ett betydande värde i miljontals dollar till 2030. Dessutom förväntas den visa en oförutsedd sammansatt årlig tillväxttakt (CAGR) mellan 2023 och 2030 jämfört med data från perioden 2018 till 2022. Rapporten innehåller en omfattande analys av marknadens dynamik globalt, med hjälp av tabeller och statistik. Den fungerar som en värdefull resurs som ger viktiga statistiska insikter i branschens nuvarande tillstånd.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 20 september

AI inom precisionsmedicin marknadsöversikt: Hälsorevolution genom skräddarsydda behandlingar

Konvergensen av artificiell intelligens (AI) i precisionsmedicin marknaden revolutionerar hälso- och sjukvården, vilket möjliggör skräddarsydda behandlingar baserade på individuella genetiska, miljömässiga och livsstilsfaktorer. Marknaden för AI inom precisionsmedicin förväntas växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på över 42% från 2021 till 2028. Marknadsledarna inkluderar IBM Corporation, Google LLC och Tempus, Inc. men marknaden visar också en dynamisk landskap med innovativa startups och forskningsinstitutioner. Sektorer inom marknaden inkluderar onkologi, kardiologi, neurologi, etc.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Artificiell intelligensmarknad förväntas expandera till 501813,57 miljoner USD till 2028

En omfattande 115-sidig rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) visar att marknaden väntas expandera med en CAGR på 39,73% under prognosperioden, och nå 501813,57 miljoner USD till 2028. Rapporten segmenterar marknaden efter applikationer, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030. Tillämpningar inkluderar hälso- och sjukvård, finans, juridik, detaljhandel, reklam och media. Typer inkluderar hårdvara, mjukvara och tjänster. Regional analys omfattar Nordamerika, Europa, Asien-Stillahavsområdet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Artificiell intelligensmarknad förväntas växa kraftigt fram till 2028

En omfattande 104-sidig rapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) har släppts. Rapporten analyserar marknadens storlek, andel och trender. Den globala AI-marknaden värderades till 59732,12 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en årlig tillväxttakt på 47,26% under prognosperioden, för att nå 609038,96 miljoner USD 2028. Rapporten segmenterar marknaden efter applikationer, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030. Faktorer som driver AI-marknaden inkluderar den ökande efterfrågan på olika applikationer globalt. Marknaden för AI förväntas ha betydande tillväxt, med en imponerande årlig tillväxttakt under perioden 2023 till 2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Konstgjord intelligens inom sjukvården förväntas växa kraftigt fram till 2030

En ny rapport om konstgjord intelligens (AI) inom sjukvården förutspår att marknaden kommer att växa kraftigt de kommande åren. 2023 uppskattas marknaden vara värd 3982,3 miljoner USD och förväntas öka till 31960 miljoner USD 2030, vilket motsvarar en årlig tillväxttakt (CAGR) på 41,5%. Rapporten segmenterar marknaden efter tillämpningar, typer och regioner. De ledande företagen inom AI inom sjukvården inkluderar Intel Corporation, Nvidia Corporation, Google, IBM Corporation, Microsoft Corporation, General Vision, Enlitic, Next IT och Welltok.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Den globala marknaden för artificiell intelligens i tillverkningen värderades till 915,93 miljoner USD 2021 och förväntas expandera med en CAGR på 58,59% under prognosperioden, vilket når 14573,26 miljoner USD 2027. Dynamiska spelare på marknaden för artificiell intelligens i tillverkningen (Intel Corporation, CloudMinds Technologies, AIBrain, SAP SE, Microsoft Corporation, Siemens, Cisco Systems, IBM Corporation, Oracle Corporation, DataRPM, Sight Machine, Alphabet, Ubtech Robotics, Preferred Networks, Rockwell, Automation, NVIDIA Corporation, General Electric Company, General Vision, Mitsubishi Electric Corporation, Citrine Informatics, Skymind, Vicarious) driver marknadens tillväxt inom ICT-sektorn under prognosperioden 2023-2030.

Digital Journal fördjupade 18 september

AI inom läkemedelsupptäckt förväntas växa kraftigt fram till 2032

En rapport från ResearchAndMarkets.com visar att den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom läkemedelsupptäckt nådde ett värde av nästan $1,042.3 miljoner 2022, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 30,5% sedan 2017. Marknaden förväntas växa till $3,739.2 miljoner 2027 med en tillväxttakt på 29.1%. Fram till 2032 förväntas marknaden växa med en CAGR på 25,7% och nå $11,729.1 miljoner. Rapporten pekar på utmaningar som begränsad tillgång till hälso- och sjukvård i utvecklingsländer, brist på kvalificerad arbetskraft och hög andel misslyckade AI-projekt. Framtida tillväxt kan dock stödjas av statligt stöd, ökade hälso- och sjukvårdsutgifter och adoption av molnbaserade lösningar.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 18 september

Artificiell intelligens (AI) marknadsrapport 2023 ger en omfattande översikt

En nyligen publicerad rapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) ger en omfattande översikt över marknadens nuvarande tillstånd, storlek, volym och marknadsandel. Rapporten, som är 115 sidor lång, är en värdefull resurs för att få insikter genom djupgående forskning och analys. Den globala marknaden för AI uppskattades till 67412,73 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en årlig tillväxttakt på 39,73% under prognosperioden, och uppgå till 501813,57 miljoner USD 2028. Rapporten utforskar viktiga trender och marknadssegmenteringar och ger en helhetsbild av marknadens omfattning.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 18 september

Marknaden för AI-baserade medicinska enheter väntas växa kraftigt mellan 2023 och 2030, enligt en ny forskningsrapport. Rapporten analyserar marknaden baserat på regioner, applikationer och typer. Applikationer inkluderar sjukhus och vårdgivare, patienter, läkemedels- och bioteknikföretag, vårdgivare och andra. Typer av AI inkluderar maskininlärning, naturlig språkbehandling, kontextmedveten databehandling och datorseende. De största tillverkarna av AI-baserade medicinska enheter inkluderar NVIDIA Corporation, Philips, Micron Technologies, Siemens Healthineers AG, Johnson & Johnson, Medtronic och GE Healthcare.

Digital Journal fördjupade 18 september

Kunstig intelligens inom tillverkningsmarknaden: Framtida växande trender och prognoser från 2023 till 2030

Den senaste forskningsrapporten för marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning (2023-2030) är uppdelad i olika typer [Hårdvara, Mjukvara, Tjänster] och applikationer [Bil, Energi och Kraft, Läkemedel, Tunga metaller och maskintillverkning, Halvledare och elektronik, Mat och dryck]. Rapporten fokuserar på en noggrann analys av nyckelspelare, inklusive [IBM Corporation, Advanced Micro Devices, Cisco Systems, Nvidia Corporation], bland andra. Den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning värderades till 1459,63 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 58,51% under prognosperioden, vilket når 23149,62 miljoner USD 2028.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 18 september

AI inom media och underhållning växer snabbt, förväntas nå miljontals dollar 2029

Marknaden för artificiell intelligens (AI) inom media och underhållning har vuxit från miljontals dollar till miljontals dollar från 2017 till 2022. Med den nuvarande tillväxttakten förväntas marknaden nå miljontals dollar 2029. En ny forskningsrapport från 2023 ger insikt i de senaste strategierna som stora globala spelare som Prologue AI, NVIDIA, Microsoft Corporation, Numenta Inc., Veritone, Cognizant, NVIDIA Corporation och Wipro Limited har antagit inom branschen. Rapporten ger också en detaljerad analys av marknadens konkurrensmiljö, tillväxtutsikter och kommande möjligheter.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 18 september

Marknaden för artificiell intelligens förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

Marknaden för artificiell intelligens (AI) har sett en betydande tillväxt och framsteg tack vare insikter från effektiva affärsstrategier, kundanskaffningsmetoder och företagssynergier. Dessa förbättringar av AI-marknaden är nära kopplade till stark styrning, riskhantering och efterlevnadsprotokoll, samt smidiga affärstransformationsprocesser. Viktiga globala tillverkare på AI-marknaden inkluderar Microsoft Corporation, Amazon.com, Inc., Intel Corporation, Apple Inc., AIBrain, Megvii Technology Limited, SenseTime, Banjo, UBTECH Robotics, Inc., CloudWalk Technology Co., Ltd., CloudMinds Technology Inc., Nvidia Corporation, Alphabet Inc. och International Business Machines Corporation. Marknaden förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 17 september

Snabb tillväxt förväntas på marknaden för artificiell intelligens för säkerhet mellan 2023 och 2030

Marknaden för artificiell intelligens (AI) för säkerhet är en av de snabbast växande och det är avgörande för aktörer på marknaden att först göra en grundlig analys av sektorn. Forskningsrapporten analyserar AI för säkerhetsmarknaden globalt för perioden 2023 till 2030. Huvudkonkurrenterna på marknaden inkluderar Juniper Network, Inc, Cisco Systems Inc, Facebook Inc, Broadcom Inc. (Symantec Corporation), Xilinx, Inc, Samsung Electronics Co., Ltd, IBM Corporation, Fortinet, Inc, ThreatMetrix Inc (RELX Group), F-Secure Corporation, Micron Technology, Inc, Nvidia Corporation, Tech Mahindra Limited. Marknaden är segmenterad baserat på slutanvändarindustri (regering och försvar, detaljhandel, BFSI, tillverkning, hälso- och sjukvård, fordons- och transport, andra), typ (nätverkssäkerhet, applikationssäkerhet, molnsäkerhet) och geografi.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

En rapport om ´Artificial Intelligence in Manufacturing Market´ förutspår en betydande årlig tillväxt för marknaden mellan 2023 och 2030. Rapporten analyserar marknaden baserat på tillämpningar som halvledare och elektronik, energi och kraft, läkemedel, bilar, tungmetaller och maskintillverkning, mat och dryck, och andra. De största företagen på marknaden inkluderar SAP SE, General Vision, Alphabet, AIBrain, Oracle Corporation, Cisco Systems, Preferred Networks, Vicarious, IBM Corporation, Citrine Informatics, Siemens, Mitsubishi Electric Corporation, Microsoft Corporation, CloudMinds Technologies, General Electric Company, Rockwell, Automation DataRPM, Sight Machine, NVIDIA Corporation, Intel Corporation och Skymind Ubtech Robotics. Rapporten täcker en forskningsperiod från 2018 till 2028 och förutspår att den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning kommer att nå USD 23295,36 miljoner 2028, från USD 1449,28 miljoner 2022, med en CAGR på 58,86% under prognosåren.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Artificiell intelligens inom tillverkning förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

Den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning förväntas öka betydligt mellan 2023 och 2030. Marknaden växer stadigt 2022 och förväntas stiga över den projekterade horisonten tack vare ökad användning av strategier av nyckelspelare. Bland de stora aktörerna på marknaden finns IBM Corporation, Advanced Micro Devices, Cisco Systems, Inc., Nvidia Corporation, SAP SE, Robert Bosch GmbH, Rockwell Automation, General Electric Company, Progress DataRPM, Sight Machine, Microsoft Corporation, Siemens AG, Oracle Corporation, General Vision, Inc., Amazon Web Services, Inc., Skymind, Intel Corporation, Google LLC. Den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning värderades till 1459,63 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 58,51% under prognosperioden, för att nå 23149,62 miljoner USD år 2028.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

En forskningsrapport om marknaden för maskinlärningschips ger en detaljerad inblick i flera aspekter, inklusive tillväxttakt, regional räckvidd och nyligen utvecklingar av de primära marknadsaktörerna. Rapporten erbjuder en 360-graders forskningsstudie på den globala marknaden för maskinlärningschips. Studien diskuterar viktiga marknadsstrategier, framtida planer, marknadsandelstillväxt och produktportföljer hos ledande företag. Den slutliga rapportkopian ger en effektanalys av den nya COVID-19-pandemin på marknaden för maskinlärningschips samt fluktuationer under prognosperioden.

Lagunanow.ph fördjupade 16 september

AI-marknaden förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030, enligt 360 Research Reports

360 Research Reports har publicerat en ny rapport med titeln ´Artificial Intelligence Market´ som prognostiserar marknadens tillväxt mellan 2023 och 2030. Rapporten visar att den globala AI-marknaden förväntas öka betydligt under prognosperioden. 2022 var marknaden värd 59732,12 miljoner dollar och förväntas nå 323964,51 miljoner dollar 2028, med en CAGR på 32,55% under perioden 2022-2028. De största tillverkarna av AI globalt inkluderar Intel Corporation, International Business Machines Corporation, Apple Inc., CloudMinds Technology Inc., SenseTime, Alphabet Inc., AIBrain, Banjo, Microsoft Corporation, Anki, UBTECH Robotics, Inc., Megvii Technology Limited, Nvidia Corporation, Amazon.com, Inc. och CloudWalk Technology Co., Ltd.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Marknadsanalys för artificiell intelligens (AI) för säkerhet 2023-2031

En ny forskningsrapport förutspår betydande tillväxt inom marknaden för artificiell intelligens (AI) för säkerhet mellan 2023 och 2031. Rapporten analyserar marknadens storlek, tillväxttakt, distribution, ledande företag och varumärken, samt segmentering efter region, typ och tillämpning. Bland de ledande tillverkarna inom industrin finns Amazon, Fortinet, Google, IBM, Intel, Micron Technology, Nvidia, Palo Alto Networks, Samsung Electronics, iCare, Soar, Zhejiang Dahua Technology, Ping An Technology, NetPosa, Hikvision, Reconova och Uniview.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Marknadsstudie visar tillväxt inom maskininlärning

En marknadsstudie om maskininlärning visar att marknaden accelereras av en nyckelregion. Rapporten är en blandning av kvalitativa och kvantitativa marknadsdata som samlats in och utvärderats främst genom primära data och sekundära källor. Studien ger också en överblick över olika segment och tillämpningar som potentiellt kan påverka marknaden i framtiden. Informationen baseras på nuvarande trender och historiska milstolpar. Några av de stora spelarna som nämns är Wave Computing Inc, Graph core, IBM, Alphabet, Qualcomm Technologies Inc, Intel Corporation, NVIDIA Corporation, Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited, Cerebras Systems och Xilinx Inc.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 15 september

AI-hårdvarumarknaden förväntas växa med över 37,5% fram till 2027

AI-hårdvarumarknaden värderades till cirka 9,8 miljarder dollar 2019 och förväntas växa med en hälsosam tillväxttakt på mer än 37,5% under prognosperioden 2020-2027. AI-hårdvaran har tre huvuddelar, inklusive dator, lagring och nätverk. Faktorer som ökad efterfrågan på big data och analys, teknisk utveckling inom AI-hårdvara, samt hög acceptans av AI-hårdvara inom bank och IT & Telecom är några av de faktorer som ansvarar för marknadens CAGR under prognosperioden. Begränsad tillgänglighet av expertis och FoU-aktiviteter är de största faktorerna som begränsar marknadstillväxten under prognosperioden 2020-2027.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Artificiell intelligens inom media och underhållning förväntas växa kraftigt fram till 2030

360 Research Reports har publicerat en ny rapport med titeln ´Artificiell intelligens (AI) inom media och underhållning´ som prognostiserar marknadens utveckling fram till 2030. Rapporten behandlar olika användningsområden för AI inom sektorn, inklusive spel, detektering av falska historier, plagiatdetektering, personalisering, produktionsplanering och -hantering, försäljning och marknadsföring samt talangidentifiering. Bland de största tillverkarna av AI för media och underhållning nämns Sentient Technologies, IBM Corporation, Intel Corporation, Microsoft Corporation, NVIDIA Corporation, Numenta Inc. och Google Inc. Rapporten förutspår att marknaden kommer att växa avsevärt mellan 2023 och 2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Maskininlärning i läkemedelsindustrin: Marknadsundersökning och framtidsutsikter

En marknadsundersökning för maskininlärning i läkemedelsindustrin ger en översikt över branschen, inklusive definitioner, applikationer, produktlanseringar, utvecklingar, utmaningar och regionala trender. Rapporten förutspår en stark tillväxt för marknaden, drivet av ökad konsumtion i olika marknader. Några av de ledande företagen i denna marknad inkluderar Cyclica Inc, BioSymetrics Inc., Cloud Pharmaceuticals, Deep Genomics, Atomwise Inc., Alphabet Inc., NVIDIA Corporation, International Business Machines Corporation och Microsoft Corporation. Rapporten innehåller även en analys av hur aktiviteter som fusioner formar marknadens framtid.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 15 september

Global rapport om maskininlärning i kommunikationsmarknaden 2023-2031

Den senaste rapporten, ´Global USA Machine Learning in Communication Market Research Report 2023-2031´, presenterar en djupgående utvärdering av marknadstrender och tillväxt för att bygga effektiva lösningar för den globala marknaden. Rapporten identifierar en potentiell kategori som förväntas växa snabbt mellan 2022 och 2031. Den innehåller också en grundlig undersökning av kundresan, vilket hjälper beslutsfattare att formulera en strategi för att omvandla fler prospekter till kunder. Rapporten erbjuder en förståelse för modermarknaden och dess primära operationer. Nyckelspelare som ingår i rapporten är Allerin, Intellias Ltd, NVIDIA Corporation, Xevo, Kopernikus Automotive, Blippar, Alphabet Inc, Intel, IBM och Microsoft.

Direktlänk Dela Marijuana Observer fördjupade 12 september

Insiktsrapport för marknaden för AI-hårdvara 2023: Omfattande analys och framtidsutsikter

Insiktsrapporten för marknaden för hårdvara för artificiell intelligens (AI) 2023 är en omfattande analys av marknadens storlek, andelar, intäkter, olika segment, drivkrafter, trender, tillväxt och utveckling. Rapporten lyfter fram begränsande faktorer och regional industriell närvaro som kan påverka marknadens tillväxttrender bortom prognosperioden 2030. Rapporten syftar till att ge en fullständig förståelse för branschens potential och att ge insikter som hjälper företag att fatta informerade beslut. De största tillverkarna av AI-hårdvara globalt inkluderar Qualcomm Inc., Xilinx Inc., Intel Corp., Samsung Electronics Co. Ltd., MediaTek Inc., Rockwell Automation Inc., Nvidia Corporation, Huawei Technologies Co. Ltd., International Business Machines (IBM) Corp. och Advanced Micro Devices Inc.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 12 september

Global marknad för artificiell intelligens väntas nå 609038,96 miljoner USD 2028

En global forskningsrapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) har släppts. Rapporten ger en omfattande översikt över branschen, inklusive företagsprofiler, nya investeringsstrategier, projektanvändbarhetsanalys, SWOT-bedömning, CAGR-status och olika organisatoriska perspektiv. Den globala marknaden för AI uppskattades till 59732,12 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 47,26% under prognosperioden, vilket når 609038,96 miljoner USD 2028. Nyckelindustriaktörer inkluderar Alphabet Inc., Intel Corporation, Clarifai, Graphcore, Anki, IBM, SenseTime, DataRobot, Blue River Tech, Apple Inc., CloudMinds Technology Inc., Casetext, CognitiveScale, AEye, AIBrain, Banjo, Megvii Technology Limited, Microsoft Corporation, UBTECH Robotics, Inc., Nvidia Corporation, Amazon.com, Inc., och CloudWalk Technology Co., Ltd.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 11 september

Marknadsrapport för AI-baserad cybersäkerhet: betydande tillväxt förväntas mellan 2023 och 2030

En omfattande forskningsrapport på 121 sidor om marknaden för AI-baserad cybersäkerhet har släppts. Rapporten innehåller en detaljerad analys av marknadens tillstånd före och efter COVID-19-pandemin, och ger en översikt över nuvarande situation i varje region. Bland de ledande företagen på marknaden finns FireEye, Amazon Web Services, IBM, Microsoft, Micron Technology, McAfee, Nvidia, Juniper Networks, Crowdstrike Holdings, NortonLifeLock, Checkpoint Software Technologies, Imperva, LogRhythm, Palo Alto Networks, Intel, Sophos, Fortinet och Cisco Systems. Den globala marknaden för AI-baserad cybersäkerhet förväntas öka betydligt under prognosperioden mellan 2023 och 2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Marknaden för artificiell intelligens inom medicin förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

En rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens inom medicin förutspår en betydande årlig tillväxt (CAGR) mellan 2023 och 2030. Rapporten visar att marknaden väntas växa från 1780.71 miljoner USD 2021 till 8032.71 miljoner USD 2027, med en CAGR på 28.54%. De största tillverkarna av artificiell intelligens inom medicin globalt inkluderar iCarbonX, Enlitic, Next IT Corporation, Microsoft Corporation, Google Inc., Intel Corporation, Koninklijke Philips, Nvidia Corporation, Cloudmedx, General Electric (GE) Company, Siemens Healthineers, Bay Labs, IBM Corporation och General Vision Welltok. Rapporten analyserar även effekterna av COVID-19 och konflikten mellan Ryssland och Ukraina på marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Datorseende i AI-marknaden väntas växa årligen med en imponerande CAGR 2023 - 2030

En ny rapport ger en djupgående analys av marknaden för datorseende inom artificiell intelligens (AI) baserat på regioner, applikationer och typer. Marknaden förväntas växa årligen med en imponerande CAGR mellan 2023 och 2030. Stora tillverkare inkluderar NVIDIA Corporation, Intel Corporation, Google LLC, Facebook, COGNEX Corporation, Apple Inc., Microsoft Corporation, Cognex, Basler AG, Allied Vision Technologies GmbH, Teledyne Technologies, Avigilon, Qualcomm Technologies, Inc. och Xilinx. Rapporten fokuserar på marknadens storlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, senaste status och utvecklingstrender.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Artificiell intelligens inom tillverkningsmarknaden förväntas växa betydligt 2023-2030

En omfattande forskningsrapport om artificiell intelligens inom tillverkningsmarknaden förutspår en betydande tillväxt mellan 2023 och 2030. Rapporten inkluderar en detaljerad analys av marknadens tillstånd före och efter COVID-19, samt en översikt över den nuvarande situationen i varje region. Några av de ledande företagen inom denna marknad inkluderar IBM Corporation, Advanced Micro Devices, Cisco Systems, Inc., Nvidia Corporation, SAP SE, Robert Bosch GmbH, Rockwell Automation, General Electric Company, Progress DataRPM, Sight Machine, Microsoft Corporation, Siemens AG, Oracle Corporation, General Vision, Inc., Amazon Web Services, Inc., Skymind, Intel Corporation och Google LLC. Marknadens storlek uppskattades till 1459,63 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 58,51% under prognosperioden, nå 23149,62 miljoner dollar 2028.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

Marknadsrapport om artificiella intelligenschipset ger värdefull information för beslutsfattande

En marknadsrapport om artificiella intelligenschipset ger en översikt över industrin, inklusive dess definition, tillämpningar och utveckling, samt tillverkningsteknik. Rapporten spårar alla de senaste utvecklingarna och innovationerna på marknaden. Den ger data om hinder vid etablering av företag och vägledning för att övervinna kommande utmaningar. Rapporten täcker företag som IBM Corp., Microsoft Corp., Google Inc., FinGenius Ltd., NVIDIA Corporation, Intel Corporation, General Vision, Inc., Numenta, Inc., Sentient Technologies och Inbenta Technologies, Inc.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

Automotive Artificial Intelligence Software Market Forskningsrapport 2023-2031

Den senaste forskningen om marknaden för programvara för artificiell intelligens inom fordonsindustrin ger en översikt över marknadssegmentering, storlek, andel och nya innovationer fram till dags dato. Marknaden är dynamisk och ständigt utvecklande för att möta industrins krav. Det är avgörande för tillverkare att investera i forskning och utveckling för att förbli konkurrenskraftiga och möjliggöra ytterligare framsteg inom marknadsteknik. Marknaden segmenteras i studien av de ledande företagen och varumärkena, region, typer och tillämpningar.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

NVIDIA Corporation leder inom design och utveckling av grafikprocessorer

NVIDIA Corporation är världsledande inom design, utveckling och marknadsföring av programmerbara grafikprocessorer. Företaget utvecklar också tillhörande programvara. Försäljningen fördelas på produkter som grafikprocessorer (59%) för datorer, spelkonsoler, strömmande spelplattformar, arbetsstationer m.m. och databehandlings- och nätverkslösningar (41%) som datacenterplattformar, högpresterande databehandlingslösningar, lösningar för autonoma och intelligenta fordon, kryptovalutagruvprocessorer m.m. Försäljningen fördelas geografiskt mellan USA (16,2%), Taiwan (31,7%), Kina (26,4%) och andra (25,7%).

Direktlänk Dela Surperformance SAS fördjupade 8 september

Marknaden för AI-baserade medicintekniska produkter förväntas växa kraftigt 2023-2030

Enligt en rapport kommer marknaden för medicintekniska produkter baserade på artificiell intelligens (AI) att växa kraftigt årligen mellan 2023 och 2030. Rapporten ger en fördjupad analys baserad på regioner, tillämpningar och typer. Stora tillverkare av AI-baserade medicintekniska produkter inkluderar NVIDIA Corporation, Philips, Micron Technologies, Siemens Healthineers AG, Johnson & Johnson, Medtronic och GE Healthcare. Rapporten förutser att Nordamerika, särskilt USA, kommer att spela en viktig roll i marknadens utveckling. Europa förväntas också ha en betydande tillväxt under prognosperioden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 8 september

Betydande tillväxt förutspås för AI inom läkemedelsmarknaden 2023-2030

En rapport på 85 sidor om ´Artificiell Intelligens (AI) inom läkemedelsmarknaden´ förutspår en betydande årlig tillväxt mellan 2023 och 2030. Rapporten analyserar olika applikationer av AI inom läkemedelsföretag, biologiska institut och andra områden, samt olika typer av AI (hårdvara, mjukvara). Bland de största tillverkarna av AI inom läkemedelsmarknaden finns AstraZeneca LLC, Atomwise Inc, Bayer AG, Cloud Pharmaceuticals Inc, GNS Healthcare, IBM Watson, Merck and Co., Microsoft Corporation, Novartis AG, NVIDIA Corporation, Pfizer Inc., Recursion Pharmaceuticals Inc. och XtalPi Inc.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 8 september

Artificiell intelligens (AI) är en av de snabbast växande teknologierna, enligt rapport

Enligt den senaste rapporten från Report Ocean, ´Enterprise Artificial Intelligence (AI) Market: Global Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2023-2031´, har artificiell intelligens (AI) varit en av de snabbast växande teknologierna under de senaste åren. Rapporten täcker konkurrent- och regional analys samt de senaste framstegen på den globala marknaden. Företag som Google, IBM, Microsoft och andra ledande aktörer har aktivt implementerat AI som en avgörande del av deras teknologier. Rapporten visar också att ekonomiska sanktioner mot Ryssland av USA och dess allierade länder har haft en negativ inverkan på marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 8 september

Global USA Machine Learning in Communication Market Research Report 2023-2031

Den senaste undersökningsrapporten med titeln Global USA Machine Learning in Communication Market Research Report 2023-2031 innehåller fakta och siffror om marknadens struktur och storlek. Syftet med denna forskning är att ge en djupgående utvärdering av marknadstrender och tillväxt för att skapa effektiva och effektiva lösningar för att slå den globala USA Machine Learning in Communication Market Research Report 2023-2031-marknaden. Studien har identifierat en potentiell kategori som förväntas växa snabbt under planeringshorisonten 2022 till 2031. Rapporten ger en förståelse för modermarknaden och dess huvudverksamheter. Studien innehåller en grundlig undersökning av den globala USA Machine Learning in Communication Market Research Report 2023-2031-industrin, samt prognoser för framtida förändringar som kan ha en betydande inverkan på aktietillväxten.

Direktlänk Dela Marijuana Observer fördjupade 7 september

Global marknadsrapport för AI i genomik förutspår tillväxt

En global marknadsrapport för artificiell intelligens (AI) i genomik har släppts, vilket ger en grundläggande översikt över industrin, inklusive definition, applikationer och teknik. Rapporten profilerar nyckelspelare i industrin och utför en SWOT-analys för att utvärdera deras styrkor och svagheter. Enligt rapporten var AI i genomikmarknaden värd 458,21 miljoner dollar 2023 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 5,67% under prognosperioden (2023 - 2031). Rapporten innehåller också en detaljerad analys av marknadens storlek, andel, trender, totala intäkter, bruttoinkomst och vinstmarginal.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 7 september

Artificiell intelligens inom medicinmarknaden | Analys av intäkter och framtida tillväxtpotential 2030

Global forskning om tillväxt på marknaden för artificiell intelligens inom medicin 2023-2030 erbjuder insikter om aktuella trender, svårigheter, marknadsrisker och begränsningar för ledande leverantörer. Rapporten inkluderar en djupgående analys av geografisk segmentering, aktuell efterfrågan, tillväxthastighetsanalys, industriintäkter och CAGR-status. Den globala marknaden för artificiell intelligens inom medicin uppskattades till 2312,61 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 28,41% under prognosperioden, för att nå 10366,21 miljoner dollar 2028. Stora tillverkare inkluderar bland andra Next IT Corporation, Nvidia Corporation, General Electric (GE) Company, Intel Corporation, Welltok, Enlitic, Microsoft Corporation, Koninklijke Philips, Bay Labs, Siemens Healthineers, Google Inc., General Vision, IBM Corporation, Cloudmedxi och CarbonX.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 7 september

AI revolutionerar genetikområdet, marknaden förväntas nå miljarder dollar till 2030

Artificiell intelligens (AI) har revolutionerat genetikområdet genom att erbjuda kraftfulla verktyg och tekniker som påskyndar vår förståelse för den genetiska koden och dess inverkan på mänsklig hälsa och biologi. Marknaden för artificiell intelligens inom genetik förväntas nå miljarder dollar till 2030, med en årlig tillväxttakt på 53% under prognosperioden 2023-2030. AI har bidragit betydligt till analysen av storskalig genetisk data. Företag som IBM, Microsoft, NVIDIA Corporation, Deep Genomics, BenevolentAI, Fabric Genomics Inc., Verge Genomics, Freenome Holdings, Inc., MolecularMatch Inc., Cambridge Cancer Genomics, SOPHiA GENETICS, Data4Cure Inc., Precision Life Ltd, Genoox Ltd., Lifebit, Diploid, FDNA Inc., DNAnexus Inc., Empiric Logic, och Engine Biosciences Pte. Ltd. är ledande aktörer på marknaden.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 7 september

Marknadsanalys: Global tillväxt för AI-chip fram till 2031

En djupgående marknadsanalys förutspår en betydande tillväxt för den globala marknaden för artificiella intelligenschip (AI-chip) mellan 2023 och 2031. Rapporten förutser att marknaden kommer att växa från 10200 miljoner USD 2023 till 24450 miljoner USD 2029, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 15,7%. Marknaden för AI-chip i USA, Kanada, Kina och Europa förväntas också öka under prognosperioden. Nyckelspelare på marknaden inkluderar IBM Corp., Microsoft Corp., Google Inc., FinGenius Ltd., NVIDIA Corporation, Intel Corporation, General Vision, Inc., Numenta, Inc. och Sentient Technologies.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 7 september

AI inom hälso- och sjukvården förväntas nå 12 980,34 miljoner USD till 2028

En nyligen publicerad rapport om artificiell intelligens (AI) inom hälso- och sjukvården förutspår att marknaden kommer att expandera med en årlig tillväxttakt på 21,04% fram till 2028, då den förväntas nå ett värde av 12 980,34 miljoner USD. Rapporten analyserar olika aspekter av marknaden, inklusive nyckeltrender, marknadssegmentering, drivande komponenter och regional analys. AI används inom hälso- och sjukvården för att analysera medicinska data, förutsäga sjukdomar och tillhandahålla lämpliga mediciner, vilket leder till personalisering och optimering för att förbättra patient- och sjukvårdssystemets resultat.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 7 september

Artificiell intelligens i tillverkning förväntas växa till 23149,62 miljoner dollar 2028

En rapport om artificiell intelligens (AI) i tillverkningsmarknaden visar att marknaden förväntas växa med en årlig genomsnittlig tillväxttakt på 58,51% och nå 23149,62 miljoner dollar 2028, upp från 1459,63 miljoner dollar 2022. Rapporten inkluderar profiler på nyckelspelare som IBM Corporation, Advanced Micro Devices, Cisco Systems, Inc., Nvidia Corporation, SAP SE, Robert Bosch GmbH, Rockwell Automation, General Electric Company, Progress DataRPM, Sight Machine, Microsoft Corporation, Siemens AG, Oracle Corporation, General Vision, Inc., Amazon Web Services, Inc., Skymind, Intel Corporation och Google LLC. Marknaden segmenteras efter slutanvändarindustri, typ och geografi.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

Marknadsrapport 2023: Omfattande insikter om artificiell intelligens inom hälso- och sjukvårdstjänster

Marknadsrapporten för artificiell intelligens inom hälso- och sjukvårdstjänster 2023 ger en djupgående analys av den konkurrensutsatta landskapet i branschen. Rapporten belyser företagsprofiler, finansiella mätvärden, marknadsefterfrågan, innovationer och den globala fotavtrycket för stora aktörer. Rapporten täcker tillräckligt och omfattande data om marknadsintroduktion, segmenteringar, status och trender, möjligheter och utmaningar, branschkedja, konkurrensanalys, företagsprofiler och handelsstatistik. Rapporten ger en djupgående och allskalig analys av varje segment av typer, tillämpningar, spelare, 5 stora regioner och underavdelning av stora länder.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

Marknaden för AI inom sjukvården förväntas växa betydligt till 2028

En studie förutspår att marknaden för artificiell intelligens (AI) inom sjukvården kommer att växa betydligt, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 21,04% mellan 2023 och 2028. Marknaden var värd 4127,87 miljoner USD 2022 och förväntas nå 12980,34 miljoner USD 2028. Rapporten analyserar marknadens segmentering baserat på slutanvändare, typ och geografi. Nyckelspelare inom marknaden inkluderar Intel Corporation, Icarbonx Co. Ltd., Modernizing Medicine Inc., Next It Corp och General Vision, Inc. bland andra.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

Djupinlärningsmarknaden förväntas växa med över 33,5% från 2022 till 2029

Djupinlärningsmarknaden värderas till cirka 37,15 miljarder USD 2021 och förväntas växa med en hälsosam tillväxttakt på mer än 33,5% under prognosperioden 2022-2029. Djupinlärning, en gren av maskininlärning, är en metod för att lära datorer att lära genom att göra. Marknaden expanderar på grund av faktorer som ökad penetration i stora dataanalyser, förbättring av djupinlärningsalgoritmer och ökande investeringar för utveckling av AI och ML. Statista rapporterar att datavolymen globalt ökade från 33 zettabyte 2018 till 79 zettabyte 2021 och förväntas nå 181 zettabyte 2025. Djupinlärningsmarknaden domineras av Nordamerika, medan Europa förväntas växa mest under prognosperioden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

Marknaden för AI inom genetik förväntas nå 18,213 miljoner USD år 2030

Marknaden för artificiell intelligens (AI) inom genetik värderades till 471 miljoner USD 2021 och förväntas nå 18,213 miljoner USD 2030, med en tillväxthastighet på 50,2% från 2022 till 2030. Genom att integrera AI i genetisk analys kan forskare och vårdgivare göra informerade beslut baserat på genetiska insikter. AI i genetik upplever dynamisk tillväxt på grund av faktorer som ökande mängd genetisk data, behovet av effektiv dataanalys och efterfrågan på personlig medicin. Dessutom erbjuder marknaden flera tillväxtmöjligheter för branschaktörer, inklusive utvecklingen av AI-drivna verktyg för läkemedelsupptäckt och utveckling.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 6 september

Artificiell intelligensmarknad förväntas nå 350,4 miljarder dollar år 2028

IMARC Group, ett ledande marknadsanalysföretag, har nyligen släppt en rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI). Rapporten visar att marknaden för AI nådde 70,9 miljarder dollar 2022 och förväntas nå 350,4 miljarder dollar 2028, med en tillväxttakt (CAGR) på 29,9% under perioden 2023-2028. Tillväxten drivs av ökad internetpenetration och digital teknik globalt, ökad efterfrågan på AI inom flera sektorer och integrationen av AI-teknologier för att öka operationell effektivitet. Rapporten inkluderar även en konkurrens- och regional analys.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 6 september

Framtidsutsikter för marknaden för utgifter på maskininlärningssystem fram till 2030

En ny forskningsstudie från Worldwide Market Reports förutspår framtiden för marknaden för utgifter på maskininlärningssystem fram till 2030. Studien ger en djupgående konkurrensanalys av marknaden och omfattande profilering av ledande marknadsaktörer, inklusive IBM, Microsoft, Google, Amazon Web Services, SAS Institute, Oracle, SAP, Hewlett Packard Enterprise, NVIDIA Corporation och Intel Corporation. Rapporten belyser aktuella trender och kommande utvecklingar som bidrar till marknadens tillväxt. Den innehåller också en SWOT-analys av de mest framstående konkurrenterna.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 5 september

Global AI och avancerad maskininlärningsmarknad väntas växa med CAGR på 45,12% 2023-2031

En ny rapport från Absolute Markets Insights analyserar den globala marknaden för artificiell intelligens och avancerad maskininlärning. Rapporten inkluderar marknadsandelar, försäljningsvolym och utbildningsdiagram. Den visar en ny uppåtgående trend och förutsäger marknadsförhållandena och marknadsprognosen 2023-2031. Den globala marknaden förväntas växa med en CAGR på 45,12% under prognosperioden (2023 - 2031). Rapporten innehåller också stora samarbeten, fusioner och förvärv, ledande marknadstrender och affärspolicyer.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 5 september

AI i läkemedelsupptäckt: Marknadsutsikter 2023-2032

En professionell marknadsundersökning av Fior Markets analyserar tillväxtpotentialen och utsikterna för marknaden för Artificiell Intelligens (AI) inom läkemedelsupptäckt. Studien syftar till att tillhandahålla bakgrundsinformation om marknaden, dess senaste trender, framtida marknadspotential, nuvarande tillväxttakt och andra relevanta statistik. Rapporten ger djupgående information om konsumtionsdata, intäkter, bruttomarginalanalys och import och export till och från regionala och utländska marknader. Rapportens regionala fokus inkluderar flera avgörande områden: Nordamerika, Europa, Asien-Stillahavsområdet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 5 september

Maximize Market Research analyserar globala marknaden för AI inom detaljhandeln

En omfattande rapport från Maximize Market Research analyserar den globala marknaden för artificiell intelligens inom detaljhandeln. Rapporten innehåller värdefulla insikter för företag och investerare som vill utnyttja marknadens potentiella möjligheter. Den detaljerade analysen omfattar trender, prognoser och monetära värden. Rapporten belyser även nyckelaktörer och nykomlingar på marknaden, deras tjänster, intäkter, ekonomiska status, tillväxtstrategier och regional närvaro. Den identifierar också drivkrafter och begränsningar som påverkar marknadstillväxten.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 4 september

Global marknadsstudie för maskininlärning inom läkemedelsindustrin publicerad på Orbisresearch.com

En nyligen publicerad studie på Orbisresearch.com analyserar den globala marknaden för maskininlärning inom läkemedelsindustrin. Rapporten granskar marknadens storlek, trender och potentiella framtida utveckling, inklusive dess fördelar, köparlönsamhet och analys. Studien kategoriserar marknaden baserat på ledande tillverkare, många varianter, olika tillämpningar och distinkta geografiska områden. Rapporten inkluderar även en undersökning av hur Covid-19-pandemin påverkat marknaden och hur branschaktörer reagerade på problemen. Bland de ledande aktörerna på marknaden finns Cyclica inc, BioSymetrics Inc., Cloud Pharmaceuticals, Inc, Deep Genomics, Atomwise Inc., Alphabet Inc., NVIDIA Corporation, International Business Machines Corporation, Microsoft Corporation och IBM.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 2 september

Global marknad för mobil AI förväntas expandera med 6% CAGR mellan 2023 och 2029

En nyligen utgiven studie om den globala marknaden för mobil artificiell intelligens (AI) förutspår att marknaden kommer att expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 6 % mellan 2023 och 2029. Studien inkluderar kvalitativ analys av olika segment när det gäller övergripande tillväxt, utveckling, möjligheter, affärsstrategier och procedurer. Nyckelspelare i rapporten inkluderar IBM, Microsoft, Huawei Technologies, MediaTek, Apple Inc., Samsung Electronics, Intel Corporation, Qualcomm Incorporated, Google Inc. och Nvidia Corporation. Rapporten belyser också tillväxten av mobil AI i olika delar av världen.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 2 september

Maskininlärningschipsmarknaden förväntas växa med 21% fram till 2028

En ny forskningspublikation av HTF Market Intelligence har publicerats om marknaden för maskininlärningschips, med insikter fram till 2028. Studien innehåller trender, drivkrafter, begränsningar och möjligheter för marknaden. Tillväxten drevs främst av ökade forsknings- och utvecklingsutgifter globalt, men den senaste ekonomiska nedgången har förändrat marknadsdynamiken. Några av de profilerade företagen i studien är Wave Computing Inc., Graphcore, IBM, Alphabet, Qualcomm Technologies Inc., Intel Corporation, NVIDIA Corporation, Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited, Xilinx, Inc. och Cerebras Systems. Enligt HTF förväntas den globala marknaden för maskininlärningschips växa med en CAGR på 21% under prognosperioden 2023-2028.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 1 september

Kraftig tillväxt förväntas för AI inom byggindustrin till 2023

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom byggindustrin väntas växa kraftigt fram till 2023. Marknaden för AI inom byggindustrin, som 2022 värderades till 1487,31 miljoner USD, förväntas nå 10070,42 miljoner USD 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 37,54% under perioden 2022-2028. Byggföretag använder AI för att extrahera korrekt information och insikter för att förbättra säkerhet och produktivitet. Marknadsrapporten täcker data om marknadsintroduktion, segmenteringar, status och trender, möjligheter och utmaningar, branschkedja, konkurrensanalys, företagsprofiler och handelsstatistik.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 1 september

Globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning förväntas växa kraftigt

En forskningsrapport på 100 sidor erbjuder en omfattande analys av den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom tillverkning. Rapporten ger insikter i marknadens nuvarande status, storlek och andel. Marknaden för AI inom tillverkning värderades till 1459,63 miljoner dollar 2022 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 58,51% under prognosperioden, för att nå 23149,62 miljoner dollar 2028. Bland de företag som dominerar marknaden finns IBM Corporation, Advanced Micro Devices, Cisco Systems, Inc., Nvidia Corporation, SAP SE, Robert Bosch GmbH, Rockwell Automation, General Electric Company, Progress Data, RPMSight Machine, Microsoft Corporation, Siemens AG, Oracle Corporation, General Vision, Inc., Amazon Web Services, Inc., Skymind, Intel Corporation och Google LLC.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 31 augusti

Global marknad för artificiell intelligens i leveranskedjan förväntas nå 31 583,7 miljoner USD 2028

En marknadsundersökningsrapport presenterar en detaljerad studie av den globala marknaden för artificiell intelligens i leveranskedjan, vilket hjälper företag att effektivt hantera framtida tillväxtutmaningar och säkerställa kontinuerlig affärsutvidgning. Rapporten erbjuder en noggrann analys, djupgående forskning och exakta prognoser, vilket ger lättförståeliga och tillförlitliga insikter i den globala marknaden för artificiell intelligens i leveranskedjan. Marknaden för artificiell intelligens i leveranskedjan värderades till 1 514,4 miljoner USD 2020 och beräknas nå 31 583,7 miljoner USD 2028, med en CAGR på 46,1% från 2021 till 2028.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 29 augusti

Marknaden för AI-baserade medicinska enheter förväntas växa stadigt

Marknaden för AI-baserade medicinska enheter, som omfattar skapande, produktion, reklam och distribution av AI-baserade medicinska produkter och tjänster, förväntas växa stadigt de kommande åren. Faktorer som påverkar marknadens storlek och dynamik inkluderar kundpreferenser, tekniska förbättringar och den regulatoriska miljön. Företag som Google, Philips Healthcare, Apple, IBM, NVIDIA Corporation, Microsoft, PathAI, Medtronic, Aidoc och GE Healthcare är ledande aktörer på marknaden. Företagen förväntas fokusera på produktinnovation, strategiska samarbeten och regional expansion för att dra nytta av marknadsmöjligheterna.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Rapport studerar marknaden för AI inom säkerhet

En ny rapport har studerat marknaden för artificiell intelligens (AI) inom säkerhet. Flera företag prioriterar strategier som att introducera nya produkter och få godkännanden för att expandera sina verksamheter. Rapporten ger även djupgående profiler av framstående företag som verkar på marknaden, inklusive SWOT-analyser och inblick i deras marknadsstrategier. Företag som nämns inkluderar Amazon, Fortinet Inc, IBM Corporation, Intel, Google, Palo Alto Networks Inc, Micron Technology Inc, Samsung Electronics Co och Nvidia Corporation. Rapporten inkluderar också prognoser baserade på nuvarande marknadstrender och beskrivande metoder.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Nvidia dominerar AI-hårdvarumarknaden med fördubblad omsättning

Nvidia Corporation, en nyligen triljon dollar företag, har mer än fördubblat sin omsättning från förra året, tack vare dess AI-chip. Företagets omsättning ligger nu på $13,5 miljarder, med en niofaldig ökning av nettoinkomsten år över år, upp till $6,2 miljarder. Nvidia, som ursprungligen var känt för sin spelhårdvara, har sett en skiftning i intäkterna mot AI-hårdvara, som nu står för över tre fjärdedelar av dess totala försäljning. Företagets framgångar har lett till att det har säkrat upp till 95% av AI GPU-marknaden.

Direktlänk Dela Futurism fördjupade 28 augusti

Forskning syftar till att bestämma storleken och framtida tillväxtpotentialen för AI-marknaden över olika segment, inklusive implementeringsmetoder, slutanvändare och geografiska platser. Basåret som används för att storleksbestämma AI-marknaden varierar från 2023 till 2029. Sekundärforskning användes för att samla in information om viktiga leverantörsintäkter. Marknaden delades in i ett antal segment och undersegment som validerades genom primärforskning. De viktigaste konkurrenterna på marknaden är bland annat Alphabet Inc., Microsoft Corporation, IBM Corporation, Baidu, Inc., Intel Corporation, Samsung Electronics Co., Ltd., Amazon Web Services, Inc., SAS Institute Inc., Facebook, Inc., SAP SE, Salesforce.com, Inc., NVIDIA Corporation, Oracle, Cisco, Siemens, Huawei, Alibaba Cloud.

The Knox Student fördjupade 28 augusti

Ny rapport om globala trender och insikter för artificiell intelligens inom detaljhandeln

En nyligen publicerad rapport på Orbisresearch.com, med titeln ´Globala trender och insikter för artificiell intelligens inom detaljhandeln´, ger en djupgående översikt över marknadstrender för artificiell intelligens inom detaljhandeln. Rapporten inkluderar marknadsstorlek och tillväxt, marknadssegmentering, konkurrenslandskap, marknadstrender, möjligheter och utmaningar, samt framtida utblick för marknaden. Rapporten identifierar och profilerar stora företag som verkar inom industrin, inklusive IBM Corporation, Conversica Inc, Google LLC, Microsoft Corporation, BloomReach, Inc, Intel Corporation, RetailNext Inc, Salesforce.com, Inc, Sentient Technologies, Inbenta Technologies, Oracle Corporation, NEXT IT Corp, Amazon Web Services, Inc, SAP SE, Visenze Pte Ltd, CognitiveScale Inc, Baidu Inc, och NVIDIA Corporation.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Marknaden för AI inom cybersäkerhet förväntas överstiga 83 miljarder USD 2030

Enligt en rapport från SNS Insider, uppgick marknaden för artificiell intelligens inom cybersäkerhet till 16,86 miljarder USD 2022. Prognoser indikerar en ökning till 83,29 miljarder USD fram till 2030, med en förväntad årlig tillväxttakt (CAGR) på 22,1% från 2023 till 2030. AI:s förmåga att snabbt analysera stora mängder data och identifiera subtila mönster gör det till ett avgörande verktyg för att motverka dessa dynamiska hot. Bristen på skickliga cybersäkerhetsproffs har fått organisationer att vända sig till AI för att kompensera för bristen på expertis.

Direktlänk Dela Big News Network fördjupade 25 augusti

Marknaden för AI inom genetik förväntas växa med 53% årligen fram till 2028

Marknaden för artificiell intelligens inom genetik förväntas nå flera miljarder dollar till 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 53% från 2023 till 2030. Studien analyserar marknaden i två huvudkategorier: mjukvara och tjänster. Rapporten undersöker olika tekniksegment, inklusive maskininlärning, djupinlärning, övervakad inlärning, förstärkningsinlärning och oövervakad inlärning. Marknaden är vidare indelad i genoms sekvensering, genredigering, kliniska arbetsflöden, prediktiv genetisk testning och förebyggande medicin. Rapporten undersöker även olika tillämpningar, inklusive diagnostik, läkemedelsupptäckt och utveckling, precisionsmedicin, jordbruk och djurforskning och andra tillämpningar.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 23 augusti

Marknaden för artificiell intelligens förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

En ny forskningsrapport förutspår att den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) kommer att växa betydligt mellan 2023 och 2030. Rapporten analyserar marknaden baserat på regioner, applikationer (hälsa, finans, juridik, detaljhandel, reklam och media, bland annat) och typer (hårdvara, mjukvara, tjänster). De största tillverkarna av AI globalt inkluderar Intel Corporation, International Business Machines Corporation, Apple Inc., CloudMinds Technology Inc., SenseTime, Alphabet Inc., AIBrain, Banjo, Microsoft Corporation, Anki, UBTECH Robotics, Inc., Megvii Technology Limited, Nvidia Corporation, Amazon.com, Inc. och CloudWalk Technology Co., Ltd. Marknaden för AI förväntas nå 323964,51 miljoner USD 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 32,55% under perioden 2022-2028.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 22 augusti

Maskininlärning inom läkemedelsindustrin förväntas öka till 26,2 miljarder dollar 2031

Maskininlärning inom läkemedelsindustrin hade ett marknadsvärde på 1,2 miljarder dollar 2021 och förväntas öka till 26,2 miljarder dollar 2031, med en årlig tillväxttakt på 37,9% från 2022 till 2031. Användningen av maskininlärning påskyndar dramatiskt upptäckten och utvecklingen av läkemedel. Maskininlärningstekniker möjliggör analys av individuell patientdata för att skräddarsy behandlingar för optimal effektivitet. Dessutom förvandlar maskininlärning kliniska prövningar genom att förbättra patientrekrytering, övervakning och dataanalys. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Cyclica Inc., BioSymetrics Inc., Cloud Pharmaceuticals, Inc., Deep Genomics, Atomwise Inc., Alphabet Inc., NVIDIA Corporation, International Business Machines Corporation, Microsoft Corporation och IBM.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 21 augusti

NVIDIA släpper stor uppdatering av Omniverse-plattformen för att påskynda 3D-arbetsflöden och industriell digitalisering

NVIDIA har meddelat en stor uppdatering av sin NVIDIA Omniverse™-plattform, som erbjuder nya grundläggande applikationer och tjänster för utvecklare och industriella företag att optimera och förbättra sina 3D-pipelines med OpenUSD-ramverket och generativ AI. Uppdateringen till Omniverse, en OpenUSD-nativ mjukvaruplattform för anslutning, beskrivning och simulering över 3D-verktyg och applikationer, påskyndar skapandet av virtuella världar och avancerade arbetsflöden för industriell digitalisering. Cesium, Convai, Move AI, SideFX Houdini och Wonder Dynamics är nu anslutna till Omniverse via OpenUSD. Bland höjdpunkterna från plattformsuppdateringen finns framsteg till Omniverse Kit - motorn för att utveckla inhemska OpenUSD-applikationer och tillägg - samt till NVIDIA Omniverse Audio2Face™-grundapplikationen och spatiala databehandlingsförmågor.

Direktlänk Dela The Tech Outlook fördjupade 17 augusti

Marknaden för maskininlärningschips förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2029

Enligt en forskningsrapport om ´Machine Learning Chips Market´ förväntas marknaden för maskininlärningschips växa betydligt mellan 2023 och 2029. Rapporten inkluderar en konkurrensanalys, tillväxtdrivare och marknadsvillkor för den projicerade perioden fram till 2029. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Wave Computing, Graphcore, Google Inc, Intel Corporation, IBM Corporation, Nvidia Corporation, Qualcomm och Taiwan Semiconductor Manufacturing. Rapporten innehåller också en detaljerad analys av de olika produkttyperna och tillämpningarna inom marknaden för maskininlärningschips.

Direktlänk Dela Chaminade Talon fördjupade 17 augusti

Maskininlärning inom bilindustrin upplever imponerande tillväxt

Maskininlärning inom bilindustrin upplever en imponerande tillväxt på grund av ökad efterfrågan och teknikutveckling. Marknaden växer i takt med att fler företag och kunder ser värdet den tillför. Företag främjar innovation, lanserar nya produkter och tjänster och undersöker outforskade möjligheter för att förbättra sin marknadsposition. Marknaden förväntas expandera avsevärt mellan 2023 och 2030 med ökade investeringar och strategiska allianser. Framtida tillväxt drivs av kontinuerlig teknisk utveckling, ökad miljömedvetenhet och behovet av effektivare verksamhet.

Direktlänk Dela Chaminade Talon fördjupade 17 augusti

NVIDIA tillkännager större uppdatering av sin Omniverse-plattform

NVIDIA har tillkännagett en större uppdatering av sin NVIDIA Omniverse-plattform, med nya grundläggande applikationer och tjänster för utvecklare och industriella företag för att optimera och förbättra sina 3D-pipelines med OpenUSD-ramverket och generativ AI. Uppdateringen till Omniverse, en OpenUSD-nativ mjukvaruplattform för att koppla, beskriva och simulera över 3D-verktyg och applikationer, accelererar skapandet av virtuella världar och avancerade arbetsflöden för industriell digitalisering. Cesium, Convai, Move AI, SideFX Houdini och Wonder Dynamics är nu anslutna till Omniverse via OpenUSD.

Direktlänk Dela Headlines of Today Media fördjupade 16 augusti

AI-bubblan nära att spricka, men dessa företag kan dra nytta av maskininlärning

En analytiker från Morgan Stanley har nyligen uttalat att AI-bubblan är på väg att spricka, och att Nvidias aktieprestanda är en indikator för AI-sektorns tillstånd. De företag som kommer att påverkas mest är de som visar praktiska exempel på AI och framför allt hur man kan tjäna pengar på det, till exempel genom maskininlärning. Tre företag som effektivt använder maskininlärning är Palantir Technologies, Splunk och CrowdStrike Holdings. Trots att deras aktier har stigit under 2023, tror analytiker att det finns utrymme för ytterligare tillväxt.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 14 augusti

Maskininlärning i läkemedelsindustrin växer med +37% CAGR 2023-2030

Maskininlärning i läkemedelsindustrin förväntas växa med en årlig tillväxttakt på +37% under prognosperioden 2023-2030. Denna tillväxt drivs av ett ökat intresse och användning av maskininlärning för att driva innovation, effektivisera processer och förbättra patientresultat. Marknadsundersökningen inkluderar en detaljerad analys av företag som arbetar för att uppnå en hög marknadsandel globalt. Bland de ledande företagen finns Cyclica Inc, BioSymetrics Inc., Cloud Pharmaceuticals, Inc, Deep Genomics, Atomwise Inc., Alphabet Inc., NVIDIA Corporation, International Business Machines Corporation och Microsoft Corporation.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 14 augusti

AIoT-marknaden förväntas nå 253,86 miljarder dollar till 2030

Enligt en rapport från Fortune Business Insights förväntas den globala marknaden för Artificial Intelligence of Things (AIoT) nå 253,86 miljarder dollar till 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 32,4%. AIoT är en kombination av AI och IoT-teknologier som förbättrar personalisering, automatiserar processer, moderniserar industrier och höjer livskvaliteten för individer. Företag som leder AIoT-marknaden inkluderar BOSCH, Advantech Co., Ltd., Nvidia Corporation, CMS Info Systems, Amazon Web Services, Microsoft, Inventec Corporation, Intel, Qualcomm, ARM och PTC.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 14 augusti

Global rapport om mobil artificiell intelligens (MAI) marknadsundersökning 2023

En ny rapport om den globala marknaden för mobil artificiell intelligens (MAI) ger en omfattande analys av regionala och stora aktörsegment. Rapporten ger insikter om nuvarande marknadsförhållanden och framtida marknadsmöjligheter, samt faktorer som driver marknaden, konsumentbeteende och marknadsprestanda. Rapporten innehåller också information om världens ledande leverantörer. Nyckelspelare som studeras i rapporten inkluderar IBM, Microsoft, Huawei Technologies, MediaTek, Apple Inc., Samsung Electronics, Intel Corporation, Qualcomm Incorporated, Google Inc. och Nvidia Corporation.

Direktlänk Dela Chaminade Talon fördjupade 14 augusti

AI-bubbla kan vara en möjlighet att hitta företag som använder maskininlärning effektivt

En analytiker från Morgan Stanley uttryckte nyligen oro för en AI-bubbla och menade att Nvidia Corporation är en indikator för AI-sektorns prestationer. Trots detta finns det företag som visar praktiska exempel på AI och hur man kan tjäna pengar på det, särskilt genom maskininlärning. Tre sådana företag är Palantir Technologies, Splunk och CrowdStrike. Palantir använder maskininlärning för att hjälpa kunder att effektivt samla stora datamängder för att förbättra beslutsfattandet. Splunk har lanserat en generativ AI-app, vilket kan öka företagets kundbas. CrowdStrike använder maskininlärning för att ligga ett steg före cyberbrottslingar.

Direktlänk Dela MarketBeat fördjupade 11 augusti

NVIDIA tillkännager stora uppdateringar till sin Omniverse-plattform

NVIDIA har meddelat en stor uppdatering av sin NVIDIA Omniverse™-plattform, vilket erbjuder nya grundläggande applikationer och tjänster för utvecklare och industriella företag att optimera och förbättra sina 3D-pipelines med OpenUSD-ramverket och generativ AI. Uppdateringen till Omniverse, en OpenUSD-inhemsk programvaruplattform för att koppla, beskriva och simulera över 3D-verktyg och applikationer, påskyndar skapandet av virtuella världar och avancerade arbetsflöden för industriell digitalisering. Företag som Cesium, Convai, Move AI, SideFX Houdini och Wonder Dynamics är nu anslutna till Omniverse via OpenUSD.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 8 augusti

AI-marknaden förväntas växa till 501813,57 miljoner dollar till 2028

AI-marknadens storlek förväntas expandera med en CAGR på 39,73% under prognosperioden och nå 501813,57 miljoner dollar till 2028. AI-marknadens storlek värderades till 67412,73 miljoner dollar 2022. Forskningsrapporten erbjuder värdefull insikt i moderna affärstrender, utvecklingsplaner och aktieanalys för toppkonkurrenter [Nvidia Corporation, Banjo, Megvii Technology Limited, Microsoft Corporation, Anki, UBTECH Robotics Inc., Apple Inc.]. Rapporten ger djupare insikt i affärs- och prissättningsstrategier, nyckeldynamik och tekniska framsteg.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 8 augusti

Generativ AI-marknad förväntas nå 667,96 miljarder dollar år 2030

Enligt en rapport från Fortune Business Insights förväntas den globala marknaden för generativ AI nå en storlek på 667,96 miljarder dollar år 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 47,5% under prognosperioden 2023-2030. Marknaden värderades till 29 miljarder dollar 2022 och förväntas växa från 43,87 miljarder dollar 2023 till 667,96 miljarder dollar 2030. Det växande behovet av att skapa innehåll driver marknadstillväxten. Generativ AI är en typ av maskininlärning som kan skapa innehåll som kod, bilder, ljud, simuleringar, videor och texter. Det är en delmängd som använder neurala nätverk för att identifiera strukturer och mönster inom befintliga data för att generera nytt innehåll.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 7 augusti

AI-chipmarknaden förväntas nå 89,6 miljarder dollar till 2028

Marknadsforskningsföretaget IMARC Group har släppt en rapport om den globala marknaden för artificiella intelligens (AI) -chips. Rapporten visar att marknaden för AI-chips nådde 13,4 miljarder dollar 2022 och förväntas nå 89,6 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 34,5% under perioden 2023-2028. AI-chips används för att påskynda bearbetningen av AI-uppgifter och hitta omfattande tillämpningar inom självkörande fordon, smarta hem, hälso- och sjukvårdsdiagnostik och personlig e-handel.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 7 augusti

Ökande efterfrågan och tekniska framsteg driver tillväxten för AI i Big Data Analytics och IoT-marknaden

Den ökande efterfrågan och framsteg inom teknik driver den imponerande tillväxtbanan för AI inom Big Data Analytics och IoT-marknaden. Marknaden förväntas expandera betydligt mellan 2023 och 2031, med ökade investeringar och strategiska partnerskap. Tillväxten kommer att drivas av tekniska framsteg, ökad miljömedvetenhet och behovet av effektiviserade operationer. Ledande företag som Amazon, Apple Inc, Google Inc, Microsoft Corporation, CISCO Systems Inc, IBM Corporation, NVIDIA Corporation, Intel Corporation, Veros Systems Inc och Infineon Technologies AG profileras i marknadsrapporten.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 6 augusti

Markntel Advisors publicerar forskningsrapport om AI-marknaden

Markntel Advisors har publicerat en forskningsrapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) med en prognosperiod från 2023 till 2028. Enligt rapporten förväntas AI-marknaden växa med en årlig tillväxttakt på 35,1% under prognosperioden. Rapporten analyserar flera marknadsdrivare, de senaste trenderna och möjligheter för marknadsaktörer. Rapporten omfattar även en utvärdering av hur marknaden återhämtade sig efter betydande händelser som Ryssland-Ukraina-kriget och Covid-19-pandemin.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 2 augusti

AI toppval för teknikinvesteringar, företag accelererar investeringar

Artificiell intelligens (AI) har blivit ett huvudämne i teknikindustrin med många företag som investerar tungt i AI, vilket gör det till en topprioritet. Enligt en undersökning sade 47,37% av företagen att AI skulle vara deras toppval för teknikinvesteringar under de nästa 12 månaderna. Undersökningen visade också att 58% av företagen ser AI som en kritisk teknikstrategi de kommer att implementera, och 53% anser att maskininlärning är en kritisk teknikstrategi. Dessutom accelererar 63% av företagen sina investeringar i AI. Detta ökade intresse för AI har haft en positiv inverkan på företag som NVIDIA Corporation, Microsoft Corporation och Snowflake Inc. Microsoft avslöjade nyligen abonnemangsavgifterna för sin AI-chattbot Co-Pilot, som har en potentiell marknad på ”hundratals miljoner” användare. För att hjälpa investerare att navigera i AI-industrin har en lista över de mest avancerade AI-företagen sammanställts. Dessa företag varierar från etablerade jättar som Microsoft till framväxande innovatörer. Rankningarna bestämdes baserat på antalet hedgefonder som äger aktier i varje företag. Ett av de högst rankade företagen är C3.ai, Inc., ett företag för AI-programvara för företag baserat i Kalifornien. C3.ai´s plattform låter kunder utveckla och distribuera AI-applikationer för företag. Deras senaste produkt, C3 Generative AI for Enterprise Search, ger tillgång till generativ AI-teknik i datahantering. C3.ai har fått uppmärksamhet från 24 hedgefonder, med ett totalt aktievärde på 151,9 miljoner dollar. Analytiker har bibehållit positiva betyg på C3.ai, med en analytiker som höjer prisprognosen på aktien. Sammantaget upplever AI-industrin en betydande tillväxt och företag som är involverade i AI står redo att dra nytta av det. Investerare bör hålla ett öga på dessa avancerade AI-företag för potentiella möjligheter i framtiden.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 31 juli

AI-teknik revolutionerar vår vardag - Nvidia och Alphabet i framkant

AI eller artificiell intelligens blir allt mer vanligt i våra dagliga liv. Från internetsökningar till marknadsföringskampanjer och till och med självkörande bilteknik har maskininlärningsteknik revolutionerat olika aspekter av våra dagliga aktiviteter. Teknikföretag över hela världen har omfamnat AI, från tillverkning av halvledarchips som driver AI-teknik till utveckling av programvara som möjliggör interaktion mellan AI och människor. Två framstående techjättar på denna lista är Nvidia Corporation och Alphabet Inc. Nvidia, ett ledande halvledarchipsföretag, har etablerat sitt rykte genom sina grafikprocessorer (GPU:er) som är populära bland yrkesverksamma och spelare för deras förmåga att hantera avancerade grafikprogram. Alphabets andra dotterbolag, inklusive DeepMind, Wing, Waymo och YouTube, är också starkt involverade i AI-relaterade områden.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 30 juli

Översikt över NVIDIA Corporation och dess produktförsäljning

NVIDIA Corporation är världsledande inom design, utveckling och marknadsföring av programmerbara grafikprocessorer. Företaget utvecklar också associerad programvara. Nettoförsäljningen fördelas enligt följande: grafikprocessorer (59%) för datorer, spelkonsoler, spelströmningsplattformar, arbetsstationer etc. och dator- och nätverkslösningar (41%) inkluderar datacenterplattformar och infrastruktur, lösningar för företags AI-infrastruktur, kryptocurrency-gruvprocessorer mm. Försäljningen fördelas mellan spel (46,3%), dataförvaring (39,4%), professionell visualisering (7,8%), fordonsindustrin (2,1%) och andra (4,4%). Geografiskt fördelas försäljningen mellan USA (16,2%), Taiwan (31,7%), Kina (26,4%) och andra (25,7%).

Direktlänk Dela Surperformance SAS fördjupade 26 juli

Microsoft väntas rapportera starka resultat för fjärde kvartalet

Teknikjätten Microsoft Corp kommer att rapportera sina finansiella resultat för fjärde kvartalet och hela året efter tisdagens marknadsstängning. Analytiker förväntar sig att Microsoft rapporterar en vinst per aktie på $2.55 och intäkter på $55.47 miljarder. Företaget har slagit analytikernas vinstprognoser under de senaste tre kvartalen och nio av de senaste tio kvartalen. Microsofts VD Satya Nadella betonade möjligheterna med artificiell intelligens för företaget under dess rapport för tredje kvartalet. Analytiker har höjt sina prisprognoser för Microsoft trots att aktierna har stigit betydligt under 2023.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 25 juli

De 10 bästa artificiella intelligensaktierna under $10

Artificiell intelligens (AI) har väckt stor uppmärksamhet på finansmarknaderna 2023, med företag över hela världen som introducerar sina egna AI-drivna produkter och tjänster. Enligt Daniel Ives, analytiker på Wedbush Securities, är AI inte bara en hype-cykel, utan snarare en fjärde industriell revolution. Stora aktörer inom AI-området, som NVIDIA Corporation, Microsoft Corporation och Alphabet Inc, kommer att fortsätta se högre vinster och andra fördelar på grund av deras aktiva bidrag och deltagande i AI-industrin. Mindre företag inom detta område kan också dra stor nytta när marknaderna blir allt mer besatta av AI. Detta gör att många investerare börjar jaga billiga AI-aktier.

Direktlänk Dela Insider Monkey fördjupade 17 juli

Global studie av marknaden för artificiell intelligens inom genetik offentliggjord

En marknadsundersökningsrapport erbjuder en omfattande studie av den globala marknaden för artificiell intelligens inom genetik för att hjälpa aktörer att förbereda sig för framtida tillväxtutmaningar och säkerställa fortsatt företagsexpansion. Rapporten ger unik och djupgående information och data om den globala marknaden för artificiell intelligens inom genetik. Författarna till rapporten har belyser outforskade och betydande marknadsdynamik, inklusive tillväxtfaktorer, begränsningar, trender och möjligheter. De viktigaste aktörerna som nämns i rapporten är IBM (US), Microsoft (US), NVIDIA Corporation (US), Deep Genomics (Kanada), BenevolentAI (UK), Fabric Genomics Inc. (US), Verge Genomics (US), Freenome Holdings, Inc. (US), MolecularMatch Inc. (US) och Cambridge Cancer Genomics (UK).

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Global marknadsanalys för AI inom hälso- och sjukvården

En analysrapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom hälso- och sjukvården publicerad av Report Ocean ger en omfattande bedömning av branschen. Rapporten presenterar insikter om marknadsandelar, konkurrentanalys, regionala trender och de senaste framstegen på marknaden. Den globala AI-marknaden värderades till 1 441 miljoner dollar 2016 och beräknas nå 22 790 miljoner dollar 2023, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 48,0% från 2017 till 2023. AI hjälper maskiner att utföra uppgifter utan mänsklig inblandning.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Globala marknaden för AI inom säkerhet fram till 2030: En forskningsrapport av Market Research Intellect

Market Research Intellect har nyligen publicerat en forskningsrapport med titeln ´Global Artificial Intelligence (AI) in Security Market Insight, Forecast To 2030´. Rapporten erbjuder en högkvalitativ, noggrann och omfattande forskningsstudie för att utrusta spelare med värdefulla insikter för att göra strategiska affärsval. De ledande aktörerna på den globala marknaden för AI inom säkerhet analyseras med hänsyn till deras marknadsandel, senaste utveckling, nya produktlanseringar, partnerskap, fusioner eller förvärv och marknader som de betjänar. Rapporten erbjuder också två separata marknadsprognoser – en för produktionssidan och en annan för konsumtionssidan av den globala marknaden för AI inom säkerhet.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Global AI-marknad inom läkemedelsupptäckt förväntas nå 2,57 miljarder dollar år 2026

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom läkemedelsupptäckt växer snabbt på grund av dess potential att revolutionera läkemedelsindustrin. AI möjliggör analys av stora mängder data i en aldrig tidigare skådad hastighet, vilket hjälper till att identifiera potentiella läkemedelsmål och effektivisera läkemedelsutvecklingsprocessen. Marknaden förväntas uppleva betydande tillväxt de kommande åren när fler läkemedelsföretag antar AI-teknik för snabbare och mer effektiv läkemedelsupptäckt. Den globala marknaden för AI inom läkemedelsupptäckt kommer att nå 2,57 miljarder dollar år 2026, med en årlig tillväxt på 30,3% under perioden 2020-2026 trots effekterna av COVID-19.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 14 juli

Global AI-bildigenkänning växer till 8,9 miljarder dollar 2026

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) bildigenkänning växer, tack vare den ökande efterfrågan på avancerade datorseendeteknologier inom olika branscher. Marknaden förväntas växa betydligt de kommande åren, tack vare framsteg inom djupinlärning, neurala nätverk och tekniker för naturlig språkbearbetning som förbättrar noggrannheten och effektiviteten hos bildigenkänningsalgoritmer. Den globala AI-bildigenkänningsmarknaden kommer att uppgå till 8 898,2 miljoner dollar 2026, med en årlig tillväxt på 26,9% mellan 2020 och 2026.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 14 juli

Artificiell intelligens-chipmarknadens tillväxt förväntas nå 75265,31 miljoner dollar år 2028

En rapport om marknaden för artificiell intelligens-chipset för 2023 visar att marknaden väntas växa med en årlig tillväxttakt på 43,76% och uppgå till 75265,31 miljoner dollar år 2028, från 8527,13 miljoner dollar 2022. Rapporten inkluderar en SWOT- och PESTLE-analys och ger detaljerade profiler av nyckelspelare. Rapporten belyser också marknadens storlek, konkurrenslandskap och regionala segment på global skala. Den ger företag en helhetsbild av industrilandskapet och hjälper dem att fatta informerade beslut.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 12 juli

AI-baserad cybersäkerhetsmarknad förväntas växa till 51358,97 miljoner dollar 2028

2023 års rapport om marknaden för AI-baserad cybersäkerhet ger en omfattande analys av affärstillväxtmöjligheter, utmaningar, riskfaktorer och framväxande trender över olika geografiska regioner. Rapporten erbjuder uppdaterad och exakt information om de senaste tekniska framstegen, tillsammans med SWOT- och PESTLE-analys, och ovärderliga insikter om marknadsstorlek. Den globala marknaden för AI-baserad cybersäkerhet uppskattades till 16927,34 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 20,32% under prognosperioden, och nå 51358,97 miljoner dollar 2028. Nyckelspelare som täcks i den globala marknaden för AI-baserad cybersäkerhet inkluderar FireEye, Inc., Amazon Web Services, Inc., IBM Corporation, Microsoft Corporation och många fler.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 11 juli

Enligt en rapport från Allied Market Research var den globala marknaden för AI inom tillverkning $513,6 miljoner 2017 och förväntas nå $15,27 miljarder 2025, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 55,2% under prognosperioden. En ökning av efterfrågan på AI inom tillverkning på grund av ökad användning av Internet of Things och ökad medvetenhet om kundnöjdhet driver tillväxten på den globala marknaden. COVID-19-pandemin har dock påverkat en stor del av tillverkningsindustrin, vilket i sin tur hindrar företagens antagande av AI.

EIN News fördjupade 2 juni

Marknaden för AI-robotar förväntas nå 119,69 miljarder dollar år 2030

Enligt SNS Insider var marknaden för artificiell intelligensrobotar (AI-robotar) värd 9,96 miljarder USD 2022. Den förväntas nå 119,69 miljarder USD år 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 36,45% under prognosperioden från 2023 till 2030. AI-robotar är avancerade maskiner som kan uppfatta sin omgivning, resonera, lära sig och fatta beslut självständigt, utan behov av mänsklig inblandning. Marknaden för AI-robotar upplever en betydande ökning av adoptionen för personligt bruk, och denna trend förväntas fortsätta driva marknadstillväxten de kommande åren. Recessions påverkan innebär både utmaningar och möjligheter för marknaden. Den dominerande marknaden för AI-robotar i Asien och Stillahavsområdet beror på ökad användning av avancerade tekniker som djupinlärning och naturlig språkbearbetning (NLP) inom olika branscher, särskilt inom detaljhandel och säkerhet.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 2 juni

NASDAQ Composite Index har haft en stark uppgång under de senaste två månaderna, främst tack vare överprestationer av några av världens största företag. Katalysatorn för denna marknadsutveckling har varit explosionen i berättelsen om artificiell intelligens (AI), särskilt under de senaste veckorna. De största aktörerna på denna lista inkluderar Nvidia Corporation, Meta Platforms, Inc., Advanced Micro Devices, Inc., Salesforce, Inc., och Tesla, Inc. Förutom dessa stora teknikföretag har även rese- och bostadsutvecklingssektorn visat styrka, med Royal Caribbean Cruises Ltd. och PulteGroup, Inc. som exempel.

Seeking Alpha fördjupade 27 maj

NASDAQ Composite Index har haft en stark två månaders uppgång, främst drivet av överprestation från några av världens största företag. Katalysatorn för denna marknadsutveckling har varit explosionen i berättelsen om artificiell intelligens (AI) under de senaste veckorna. Bland de bästa presterande aktierna finns stora och mega-cap tech-aktier som Nvidia Corporation, Meta Platforms, Inc., Advanced Micro Devices, Inc., Salesforce, Inc. och Tesla, Inc. AI-temat har fått en extra skjuts av Nvidia Q1-rapporten, som visade mycket positiva nyheter och ledde till en nästan 25% ökning av företagets marknadsvärde på en dag.

Seeking Alpha fördjupade 26 maj

Global rapport om maskininlärning i chipdesignmarknaden

Globala ´Machine Learning in Chip Design Market´ är en undersökningsrapport som studerar rätt och värdefull information om både befintliga och kommande konkurrenter. Rapporten skulle gynna spelare att utforma strategier för framtiden och få en stark position på den globala marknaden. Forskningen ger en uppfattning om olika marknadshämmare och marknadsdrivare i både kvantitativa och kvalitativa metoder. De stora aktörerna som täcks i marknaden för maskininlärning i chipdesign inkluderar Synopsys Inc., Cadence Design Systems, Inc., Mentor Graphics Corporation (Siemens AG), ARM Holdings plc, Xilinx, Inc., NVIDIA Corporation, Intel Corporation, Google LLC, Microsoft Corporation och IBM Corporation.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 26 maj

En ny marknadsrapport om den globala marknaden för General Purpose Artificial Intelligence (GPAI) har släppts. Rapporten innehåller en omfattande analys av marknadstrender, tillväxtfaktorer, hinder och möjligheter, samt en SWOT-analys. De stora marknadsaktörerna som profileras i rapporten inkluderar Nvidia Corporation, Google Inc., Intel, Microsoft, IBM, Qualcomm Technologies, Inc., Numenta och Equbot. Rapporten erbjuder även en detaljerad analys av marknadens segmentering baserat på typ, tillämpning och plats, vilket hjälper kunder att identifiera lönsamma investeringsmöjligheter.

Scene for Dummies fördjupade 25 maj

AI inom sjukvården förväntas växa till $194,4 miljarder 2030

Enligt en forskningsrapport från Allied Market Research genererade den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom sjukvården 8,23 miljarder dollar 2020 och förväntas nå 194,4 miljarder dollar 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 38,1% mellan 2021 och 2030. Rapporten förutspår att AI inom sjukvården i Asien och Stillahavsområdet kommer att växa snabbast under prognosperioden. Faktorer som driver tillväxten inkluderar förbättringar i datorkraft, minskade hårdvarukostnader, ökade partnerskap över branscher och en ökning av klyftan mellan hälsoarbetskraft och patienter. Begränsad användning från sjukvårdspersonal på grund av risk för skada och feltolkning förväntas dock hämma marknaden.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 25 maj

AI i säkerhetsmarknadsrapport förutspår tillväxt och möjligheter 2023-2030

En ny rapport från Global Market Vision analyserar den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom säkerhetssektorn och förutspår tillväxt och möjligheter mellan 2023 och 2030. Rapporten ger en omfattande analys av marknaden, inklusive storlek, trender, drivkrafter och begränsningar, konkurrensaspekter och framtida tillväxtutsikter. Bland de stora marknadsaktörer som profileras i rapporten finns Amazon, Fortinet, Inc., Google, IBM Corporation, Intel, Micron Technology Inc., Nvidia Corporation, Palo Alto Networks Inc. och Samsung Electronics Co., Ltd.

Direktlänk Dela Scene for Dummies fördjupade 24 maj

En ny rapport från Global Market Vision analyserar den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom bröstbildning och förutspår dess utveckling fram till 2030. Rapporten omfattar marknadens storlek, trender, drivkrafter och begränsningar samt konkurrensaspekter och framtida tillväxtmöjligheter. Bland de största aktörerna på marknaden finns GE, CureMetrix, Densitas, QView Medical, IBM, Google, Icad, Philips, Amazon, Siemens, NVIDIA Corporation, Intel, Bayer(Blackford Analysis), Fujifilm, Aidoc, Arterys, Lunit, ContextVision AB, deepcOS och Volpara Health Technologies Ltd.

Scene for Dummies fördjupade 24 maj

Emergen Research lanserar omfattande marknadsforskningsinnehåll för AI och avancerad maskininlärning

Emergen Research, en ledande leverantör av marknadsundersökningslösningar, är glada att meddela lanseringen av sin mycket efterlängtade samling av omfattande marknadsforskningsinnehåll. Detta innovativa erbjudande syftar till att ge företag inom olika branscher värdefulla insikter och datadrivna strategier för att driva tillväxt och framgång. Rapporten erbjuder en djupdykning i konstgjord intelligens och avancerad maskininlärningsmarknadens landskap, och presenterar en ingående analys av viktiga marknadstrender, tillväxtdrivare, utmaningar och möjligheter. Den globala marknaden för konstgjord intelligens (AI) och avancerad maskininlärning (ML) förväntas nå 471,39 miljarder USD till en stadig CAGR på 35,2% år 2028, enligt senaste analysen av Emergen Research.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 23 maj

5 AI-företag att investera i

Artificiell intelligens (AI) revolutionerar världen och förväntas ha en ännu större inverkan på den globala ekonomin de kommande åren. Fem AI-företag att överväga för investeringar är Alphabet Inc. (GOOGL), NVIDIA Corporation (NVDA), IBM Corporation (IBM), Amazon.com, Inc. (AMZN) och Baidu, Inc. (BIDU). Dessa företag är ledande inom teknikindustrin och investerar i AI för att utveckla innovativa och banbrytande produkter som kommer att sätta trenderna för framtiden.

Direktlänk Dela Beststocks fördjupade 22 maj

Global USA Machine Learning in Communication Market Research Report 2023-2031: Djupgående analys av marknadstrender och tillväxt

En ny undersökning med titeln Global USA Machine Learning in Communication Market Research Report 2023-2031 Market from 2022 to 2031 innehåller fakta och siffror om marknadsstrukturen och storleken. Syftet med forskningen är att ge en djupgående utvärdering av marknadstrender och tillväxt för att skapa effektiva och effektiva lösningar för att överträffa den globala USA Machine Learning in Communication Market Research Report 2023-2031 marknaden. Studien identifierar en potentiell kategori som förväntas växa snabbt under tidsperioden 2022 till 2031. Rapporten ger en förståelse för modermarknaden och dess huvudsakliga verksamheter, samt prognoser för framtida förändringar som kan ha en betydande inverkan på lagerutvecklingen.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 22 maj

AI har nyligen skapat mycket uppmärksamhet inom tekniksektorn, bland annat genom lanseringen av ChatGPT. Detta har lett till nya möjligheter på aktiemarknaden för företag som är kopplade till AI. TipRanks Smart Score, ett AI-baserat verktyg, har identifierat två aktier med stark koppling till AI och hög potential: Perion Network och Nvidia Corporation. Perion Network är en ledare inom digital annonsering och har ett strategiskt samarbete med Microsofts sökmotor Bing, som använder AI och ChatGPT för att förbättra sina tjänster. Nvidia Corporation är en ledande aktör inom halvledarindustrin och deras grafikprocessorer används i allt från spel till AI och maskininlärningssystem. Båda företagen har fått höga betyg av analytiker och deras aktier anses vara attraktiva investeringar.

TipRanks fördjupade 21 maj

AI-teknik har blivit alltmer populär inom tech-sektorn, vilket skapar nya möjligheter för investerare. TipRanks Smart Score, ett AI-drivet verktyg, har identifierat två aktier som kan vara intressanta att överväga för investeringar inom AI-området. Den första är Perion Network, en ledande aktör inom den globala digitala annonseringsbranschen, som har en direkt koppling till AI genom sitt strategiska samarbete med Microsoft och deras sökmotor Bing. Den andra aktien är Nvidia Corporation, en ledande aktör inom halvledarindustrin, vars grafikprocessorer (GPU) har funnit tillämpningar inom AI och maskininlärningssystem.

Yahoo Finance fördjupade 21 maj

Ny rapport om global marknad för allmänt syftesmaskinintelligens 2023-2031

En ny marknadsrapport med titeln Global General Purpose Machine Intelligence Market Research Report 2023-2031 har nyligen publicerats. Rapporten, som baseras på både primär och sekundär forskning, ger en noggrann och exakt förståelse för marknaden för allmänt syftesmaskinintelligens. Genom att använda en topp-till-botten och botten-upp-ansats har analytiker utvärderat segmentens inverkan på den globala marknaden. Rapporten innehåller en SWOT-analys och Porters femkraftsanalys som hjälper till att identifiera marknadens drivkrafter, begränsningar, svagheter, möjligheter och hot. Rapporten fokuserar också på konkurrenslandskapet och listar strategiska initiativ som företag har tagit och förväntas ta i framtiden.

Direktlänk Dela Cottonwood-Holladay Journal fördjupade 20 maj

Rapport analyserar användningen av AI i olje- och gasindustrin

En ny rapport från ReportsandReports analyserar den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) i olje- och gasindustrin, och täcker både uppströms- och nedströmsaspekter. Rapporten segmenterar marknaden baserat på typer, tillämpningar och regioner, och erbjuder insikter i de segment som har högst penetration och vinstmarginal samt nyliga utvecklingar baserat på geografier. Företag som täcks i rapporten inkluderar IBM, Intel, Microsoft, Google, NVIDIA Corporation, Oracle, Numenta, Sentient technologies, Inbenta, General Vision, Cisco, FuGenX Technologies, Infosys, Hortonworks och Royal Dutch Shell.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 20 maj

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare