55

Instagram-analys av

Pressbyrån

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Pressbyrån. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*55, vilket är 11 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Pressbyrån publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
50
Följarskara
55
Frekvens
54
Följare
5,6K
Interaktioner
1,6K
Interaktioner per inlägg
131
Interaktioner per följare
0,3
Inlägg per vecka
2,1

Vinnarinlägg

Pressbyrån

YAY! ???????? #pressbyrån #mars #japp

211 interaktionspoäng på 5 639 följare
Pressbyrån

Det här med att färgmatcha mellanmålet❣️TIPS! Spana i våra rabattkuponger i appen ???????? Just får du nyheten Pucko Coconut till halva priset. Länk i bio! ????+????+???? #pressbyrån #mellanmål

192 interaktionspoäng på 5 639 följare

Förlorarinlägg

Pressbyrån

Det behöver inte vara långt till nästa energiboost, välkommen in i värmen! ????❄️ #pressbyrån

79 interaktionspoäng på 5 639 följare
Pressbyrån

Det finns något för alla sötsugna, ingen vill väl skippa lördagsgodiset! ???????????? #pressbyrån #tuttifrutti #vegobears

81 interaktionspoäng på 5 639 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.