43

Facebook-analys av

Timmerstugan Café & Bistro

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Timmerstugan Café & Bistro, baserad i Halmstad i Halland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*43, vilket är 13 % sämre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Timmerstugan Café & Bistro publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,7 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Få följare. Verksamheten har ganska få följare. Visst är det kul att nära och kära följer verksamheten, men det behövs en större volym för att det ska bli några affärer av det.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Timmerstugan Café & Bistro för oengagerande inlägg. De 947 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Timmerstugan Café & Bistro. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
37
Följarskara
50
Frekvens
36
Följare
947
Interaktioner
268
Interaktioner per inlägg
67,0
Interaktioner per följare
0,3
Inlägg per vecka
0,7

Vinnarinlägg

Timmerstugan Café & Bistro

Nu kör vi vidare...! Vi vill tacka alla våra kunder o vänner för dom här tre åren vi fått äran att driva Timmerstugan Café & Bistro. Det har varit riktigt roligt. Vi kom med våra brasseidéer och blev mottagna med glädje och vänskap. Vi kommer att spara Östra Stranden o Halmstad i ett…

199 interaktionspoäng på 947 följare
Timmerstugan Café & Bistro

Där satt den ! | Familjen Birgersson

I torsdags förra veckan sålde jag en lägenhet, var första gången på 10 månader. Så den som säger att Brasilien inte genomlever en ekonomisk kris, han ljuger.

38 interaktionspoäng på 947 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Helsingborg 24 april, Kristianstad 26 april, Halmstad 2 maj eller Mölndal 3 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Timmerstugan Café & Bistro

Brassepåsk ! | Familjen Birgersson

Så kom påsken i år också ! Långfredagen är nog den enda helgdag på året som man kan se en brasse lite osäker på om han verkligen ska ta den där biran eller

14 interaktionspoäng på 947 följare
Timmerstugan Café & Bistro
17 interaktionspoäng på 947 följare
6 v sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Café & Bistro med en "touch" av Brasilien på Östra Stranden i Halmstad. "Veteranerna" Familjen Birgersson önskar alla välkomna.