79

Facebook-analys av

Roddys Café & Konditori

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Roddys Café & Konditori. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*79, vilket är 58 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Roddys Café & Konditori publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,6 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
100
Följarskara
52
Frekvens
52
Följare
2,9K
Interaktioner
7,5K
Interaktioner per inlägg
170
Interaktioner per följare
2,6
Inlägg per vecka
1,6

Vinnarinlägg

Roddys Café & Konditori

Vår dag idag ❤️ Gilla och dela o vinn en valfri 10 bitars tårta nästa månadsskifte .. Februaris vinnare är....Line Kring Nielsen !!!! Hurra Hurra Hurra. Beställ din semletårta på 62154???? Trevlig helg Alla! Jonas med personal

621 interaktionspoäng på 2 861 följare
Roddys Café & Konditori

Nu är nästan renoveringen av bageriet klart❤️ Så underbart att jobba i fräscha lokaler ! Tack Bröderna Engwall! Gilla och dela o vinn en smörgåstårta i månadsskiftet . Jonas med personal

424 interaktionspoäng på 2 861 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Roddys Café & Konditori

Hinner ni i julstressen ?

1 interaktionspoäng på 2 861 följare
Roddys Café & Konditori
1 interaktionspoäng på 2 861 följare
5 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.