72

Facebook-analys av

Polisen Jönköpings län - djurärenden

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Polisen Jönköpings län - djurärenden. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*72, vilket är 44 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Polisen Jönköpings län - djurärenden publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,6 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
92
Följarskara
59
Frekvens
29
Följare
7,9K
Interaktioner
4,8K
Interaktioner per inlägg
281
Interaktioner per följare
0,6
Inlägg per vecka
0,6

Vinnarinlägg

Polisen Jönköpings län -…

Kan vi hitta nya hem till de här två före jul? Hjälp oss gärna sprida att de finns till försäljning. Vi säljer två omhändertagna hundar av rasen Shih tzu, men vi kan inte intyga att de är renrasiga. Dessa båda hanar är födda i oktober 2014 och de är chippade och vaccinerade. Enligt…

827 interaktionspoäng på 7 940 följare
Polisen Jönköpings län -…

Som Ni vet så tar Polisen normalt sett inte emot katter då de anses vara ett "fritt strövande djur" I det här fallet gör omständigheterna att det blir ett undantag. Vi behöver hjälp att hitta ägaren till den här fina katten. Anträffades i Jönköping under gårdagen. Polisen…

717 interaktionspoäng på 7 940 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Polisen Jönköpings län -…

Igår publicerade vi några frågor angående katter, här får ni de rätta svaren.

47 interaktionspoäng på 7 940 följare
Polisen Jönköpings län -…

Svart hankatt upphittad. Satt utmed E4:an i höjd med Ekhagen. Ring 114 14 och be att få tala med stationsbefälet i Jönköping om du saknar din katt.

56 interaktionspoäng på 7 940 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.