61

Facebook-analys av

Engelbrektsloppet

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Engelbrektsloppet. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Engelbrektsloppet publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,2 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
64
Följarskara
54
Frekvens
51
Följare
3,8K
Interaktioner
3,6K
Interaktioner per inlägg
172
Interaktioner per följare
1,0
Inlägg per vecka
1,2

Vinnarinlägg

Engelbrektsloppet

Vi får en del frågor om hur det är med snö och därför visar vi denna bild på ett nära nog perfekt vinterlandskap med massor av snö. Som en jämförelse finns en bild från 2017 då det var litet kärvare. Nu jobbar vi med spårpreparering mest hela tiden för att det ska bli bra skidlopp…

419 interaktionspoäng på 3 766 följare
Engelbrektsloppet

Nu finns det fina skidspår vid elljusspåret i Nordansjö, runt Håberget, till Klackberg och in till Norberg (uppdaterat 17 dec kl 14) Snökanonerna går för fullt både i Nordansjö och i Klackberg vid slalombacken.

312 interaktionspoäng på 3 766 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Engelbrektsloppet

Till helgen är det dags för vinterns längdskidläger med Engelbrektsloppet. Det finns några platser kvar samt möjlighet att vara med utan att köpa boende. Fyll i intresseanmälan via länken för mer info! https://www.engelbrektsloppet.se/anmlan-skidlger-2018

21 interaktionspoäng på 3 766 följare
Engelbrektsloppet

Du är väl redo för årets nyhet fredag den 9 februari!? Anmäl ditt lag på www.engelbrektsloppet.se #engelbrektsstafetten2018 #engelbrektsloppet

39 interaktionspoäng på 3 766 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.