63

Facebook-analys av

Svenska kyrkan i Boden

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Svenska kyrkan i Boden. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Svenska kyrkan i Boden publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
51
Frekvens
72
Följare
1,3K
Interaktioner
4,1K
Interaktioner per inlägg
40,0
Interaktioner per följare
3,1
Inlägg per vecka
7,3

Vinnarinlägg

Svenska kyrkan i Boden

”Sprid ditt ljus” med Ibrahim Nasrullayev och Överluleå kyrkokör! ????

241 interaktionspoäng på 1 313 följare
Svenska kyrkan i Boden

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vi har en vinnare till Ibrahims julskiva ”Sprid ditt ljus”! Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att 1. gilla Svenska kyrkan i Bodens facebook-sida och 2. kommentera och dela detta inlägg offentligt. Den lyckliga vinnaren dras och meddelas här den 15…

158 interaktionspoäng på 1 313 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Svenska kyrkan i Boden

Det är mycket snö nu! Från och med vecka 2 snöröjs ENDAST huvudgångarna på samtliga kyrkogårdar i Boden. ????️ ❄️ ⛄ Om du därför har särskilda önskemål om att ta dig fram till en viss grav vid ett visst tillfälle, kontakta kyrkogårdsföreståndare Ingvar Öberg, 0921-774 52,…

11 interaktionspoäng på 1 313 följare
Svenska kyrkan i Boden

Alla barn har rätt till ett liv utan hot, våld och övergrepp! Stöd Svenska kyrkans internationella arbetes kamp för barns rättigheter genom att sms:a LIV till 72 905 och ge 100 kr, eller swisha till 900 12 23. #jagärettliv #önskelistan

13 interaktionspoäng på 1 313 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.